АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Режим відключених додаткових компонентів

Читайте также:
  1. II Национальные акты, определяющие режим допуска и осуществления инвестиций на территории данного государства.
  2. Russian/ China/ Org/ Cn – Режим доступа:http://russian.china.org.cn/exclusive/txt/2011-10/18/content_23658835.htm
  3. XI. Требования к режиму дня
  4. АВАРИЙНЫЙ РЕЖИМ РАБОТЫ ТЯГОВЫХ ДВИГАТЕЛЕЙ
  5. Авторитарный политический режим.
  6. Авторитарный режим.
  7. Административно-правовые режимы.
  8. В каких случаях в исправительном учреждении не может быть введен режим особых условий?
  9. В случае проведения запуска без определения дебита скважины с составлением АКТа ответственность за качество вывода скважины на режим возлагается на ведущего технолога ЦДНГ.
  10. В Україні природно-заповідний фонд охороняється як національне надбання, щодо якого встановлюється особливий режим охорони, відтворення і використання.
  11. Вибір раціонального режиму роботи прохідницького комбайна
  12. Виды и состав земель населенных пунктов. Особенности правового режима земель различных по статусу населенных пунктов: ЗАТО, наукоградов, городов федерального значения.

Для усунення проблем при запуску Internet Explorer або при відвідуванні певних веб-вузлів є можливість запуску в режимі No Add-ons (Без додаткових компонентів), у якому містяться лише критично важливі додаткові компоненти системи.

Можливості, що є доступними лише в системі Windows Vista

Наступні можливості доступні лише при використанні оглядача Internet Explorer 7 в системі Windows Vista.

Захищений режим

Оглядач Internet Explorer 7 в системі Windows Vista запускається ізольовано від інших додатків операційної системи. Зловмисники і шкідливе програмне забезпечення не може без явної згоди користувача записувати дані куди-небудь, окрім тимчасових файлів Інтернету.

Батьківський контроль

Батьки можуть забезпечувати безпеку роботи дітей в Інтернеті за допомогою налаштувань батьківського контролю, вбудованих в систему Windows Vista. Рівень безпеки для дитини можна відстежувати і змінювати віддалено. Рівень безпеки розповсюджується на різні види діяльності на ПК, наприклад комп'ютерні ігри або роботу в Інтернеті. Батьки згодом можуть проглянути сеанс роботи своєї дитини в Інтернеті. Ці дані не можна знищити без дозволу батьків.

ПОКРАЩЕНА ПЛАТФОРМА І КЕРОВАНІСТЬ

Покращення в каскадних таблицях стилів (CSS)

Виправлено більшість основних неузгодженостей, які могли привести до проблем при розробці візуально наповнених інтерактивних веб-сторінок. Покращено підтримку CSS 2.1, включаючи селектори і фіксоване позиціонування, що дозволяє веб-розробникам створювати потужні ефекти без використання сценарію.

Пакет засобів Application Compatibility Toolkit

Для Internet Explorer 7 буде випущено пакет Application Compatibility Toolkit, що дозволить ІТ-професіоналам і розробникам виявити несумісності з наявними веб-вузлами, додатками і розгорненими системами.

Альфа-канал у файлах формату PNG

Підтримується прозорість в графічному форматі PNG, що забезпечує покращений зовнішній вигляд веб-вузлів і простоту їх створення.

Покращення в груповій політиці

Забезпечується підтримка всіх аспектів налаштувань Internet Explorer за допомогою групової політики, що значно полегшує управління в організації.

Комплект Internet Explorer Administration Kit

Виробники устаткування і фахівці з розгортання можуть предвстановлювати Internet Explorer з особливими налаштуваннями або додатковими програмами для своїх користувачів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)