АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Велика Британія

Читайте также:
  1. БУДУЩЕЕ – СИЛА ПОДОБНОГО СОЧЕТАНИЯ НАСТОЛЬКО ВЕЛИКА, ЧТО ЛЮБЫЕ НЕГАТИВНЫЕ ПРОЯВЛЕНИЯ БУДУТ НЕЙТРАЛИЗОВАНЫ БЛАГОТВОРНЫМИ.
  2. Велика Британія в 1870-1918 рр.
  3. Велика Британія.
  4. Великая княгиня Елизавета Федоровна и августейший поэт К.Р.
  5. Великая Моравия и ее культурное значение
  6. Великая Отечественная война (1941 - 1945 гг.)
  7. ВЕЛИКАЯ ПОТАЙНАЯ ДВЕРЬ, ВЕДУЩАЯ К БОГАТСТВУ
  8. Великая тайна Пеграма
  9. ВЕЛИКАЯ ТАТАРИЯ
  10. Великая Французская буржуазная революция
  11. ВЕЛИКАЯ ФРАНЦУЗСКАЯ РЕВОЛЮЦИЯ

Пропонуємо вам подорож «доброю старою Англією».

Му house is my castle - «мій дім - моя фортеця»

Англійці вважають непристойним цікавиться особистими справами інших. Приватне життя - понад усе. Англійці - найбільші консерватори у світі, вони не бажають і не хочуть змінювати свої звичаї, стиль життя, їжу та одяг.

Посудіть самі, королева не змінювала своєї зачіски впродовж 50-ти років, принц Чарльз віддає перевагу сірим костюмам, принцеса Анна - шанувальниця страв із лосося, які вона може споживати навіть тричі на добу.

Чай для англійців - невід'ємна риса їхнього образу життя. Ви засмучені або втомились, або "просто прийшли погомоніти, або очікуєте приємну ділову розмову, вам завжди запропонують а nісе сuр оf tеа - добру чашку чаю.

«Найзручніший момент для того, щоб завоювати Англію - четверта година опівдні. У цей час англійці будуть дуже зайняті своєю чашкою чаю, для того щоб помітити дещо навколо себе», - саме так жартують англійці про свої звичаї.

Відчуття гумору цінується в усіх сферах життя і на усіх рівнях суспільства. Під час свого візиту в США королева Єлізавета II проголошувала промову перед членами Конгресу, але трибуну з мікрофоном встановили дуже високо для її зросту, і присутні могли бачити тільки її капелюх. Із цього приводу в пресі було надруковано багато їдких зауважень, але під час свого другого візиту королева звернулась до конгресменів із промовою, вона почала її словами: «Dear gentlemen, I hope you can see me now». - «Шановні джентельмени, я сподіваюсь, на цей раз ви мене бачите». У відповідь пролунав сміх.

На жарт ображатися не прийнято, а вміння пожартувати над собою вважається гідністю. Ваша реакція на гумор є свого роду перевіркою на можливість подальшого партнерства.

Велика Британія - це високорозвинена європейська країна, яка не тільки імпортує, але й експортує товари та сільськогосподарську продукцію. Висока якість товарів дозволила Англії за останні роки стати одним із провідних експортерів своєї продукції серед індустріальних країн. Англійці працюють дедалі краще і водночас вільного часу у них стало більше. Збільшився час відпусток, святкових днів, скоротився робочий тиждень. За рахунок чого досягнуто всього цього? Завдяки прискоренню ритму життя, який зазнав суттєвих змін за останнє десятиріччя. Своєрідний історичний розвиток Англії наклав відбиток на багато сторін її життя - на побут і громадське життя, зміст та характер проведення дозвілля англійцями.

Головна сільськогосподарська продукція Британії - це пшениця, ячмінь, овес, картопля, молоко та різні види м'яса.

Британія також експортує м'ясо, масло, пшеницю, чай, тютюн тощо.

У Великій Британії є декілька мільйонів акрів лісів.

У англійців особливі цінності в цьому житті. Англійці знають, що дійсно має значення. За їх думкою, це перед усім: сади, собаки, коні і природа. їжа для них також не на останньому місці... Ось так просто. Приймайте їх такими, якими вони є. І щоб ви про них це думали, вони знають, що краще їх не буває.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)