АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 19

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант 0
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1.

1. Порушення законодавства, що регулює виробництво, експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, експорт, імпорт обладнання чи сировини для їх виробництва.

2. Юридичний аналіз складу злочину Заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою”.

Задача

Йосип попросив у продавця дозволу приміряти костюм. Скориставшись тим, що продавець зайнялась іншим покупцем, Йосип, одягнувши на себе костюм, хотів непомітно вийти з магазину, але був викритий.

 

Варіант 20

1. Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів.

2. Юридичний аналіз складу злочину “Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання”,

Задача

Павло попросив водія Тараса підвезти його в попутному напрямку. Коли Тарас у дорозі зупинився для усунення дрібної несправності, Павло непомітно витягнув з речового ящика в кабіні відомості та доручення на отримання 500 л дизельного палива та на 25 л моторного масла. Ці документи давали право на отримання паливно-мастильних матеріалів на одній з автозаправних станцій, оскільки пальне і мастило були оплачені авто підприємством. При спробі отримати пальне для заправки власного легкового автомобіля Павло був викритий, оскільки оператор АЗС вирішив перевірити особисті документи отримувача.

 

Варіант 21

1. Фіктивне підприємництво.

2. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Задача

Василь, перебуваючи в ресторані зауважив, що громадянин, який сидів за сусіднім столом, пішов танцювати, а номерок від гардеробу залишив на столі. Василь непомітно забрав цей номерок і по ньому отримав в гардеробі пальто і шапку потерпілого вартістю 240 гривень.

 

Варіант 22

1. Контрабанда.

2. Юридичний аналіз складу злочину “Умисне знищення або пошкодження майна”.

Задача

Василина їхала, в поїзді Харків - Одеса.і познайомилася з сусідкою по купе Оксаною, Коли поїзд зупинився на станції Лозова, Оксана, попросила Василину подивитися за її валізкою, а сама, вийшла дати телеграму. Скориставшись її відсутністю, Василина взяла валізку Оксани і зникла.

 

Варіант 23

1. Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

2. Юридичний аналіз складу злочину “Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво”.

Задача

Хома у січні зареєстрував приватне підприємство "Воля" директором якого був сам, У цьому ж місяці банк "Перспектива" за поданими Хомою документами надав кредит у розмірі 80 тисяч гривень для будівництва цеху безалкогольних напоїв. Одержані гроші Хома перерахував по фіктивних угодах на поставку будівельних матеріалів отримавши готівку в іноземній валюті у розмірі 35 тисяч дол. США. Купивши туристичну путівку в Бразилію Хома мав намір виїхати з отриманими коштами з України і не повертатись проте бук затриманий на митниці.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)