АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновок. Для впровадження подібного дива техніки використовується оснащення , що нагадує « начинку » сучасних смартфонів Android

Читайте также:
  1. ВИСНОВОК
  2. Висновок
  3. Висновок
  4. Висновок
  5. Висновок
  6. Висновок
  7. Висновок
  8. Висновок
  9. Висновок
  10. Висновок
  11. Висновок

Для впровадження подібного дива техніки використовується оснащення, що нагадує «начинку» сучасних смартфонів Android. До інтернету підключатися не знадобиться, пристрій буде легко поєднуватися з планшетами і телефонами.

Співзасновник компанії Razer Mamba Сергій Брін вже у всю рекламує даний товар. Звичайно, бути першим престижно. Поки він таким чином розхвалює інноваційний продукт серед зоряного суспільства, інші з подивом його розглядають, а треті, ну наприклад Apple, теж отримують патент на носяться пристрої відображення. Як би Apple не випередив конкурентів! Але Microsoft подав патентну заявку ще 20 травня 2011 года.Устройство добре тим, що дозволяє одночасно робити кілька речей. Якщо ви дивитеся бейсбол, то зможете за допомогою мишей Razer Mamba отримувати додаткову інформацію, яка збагатить перегляд спортивної події. У самій патентній заявці вказано, що пристосування призначене для прогулянок і перебування в громадських місцях. Так, тепер ораторам не знадобиться носити з собою стоси паперу або електронні пристрої. У винайдених окулярах можна виглядати стильно і одночасно отримувати великі обсяги інформації, не відриваючись від спілкування з людьми. А керують такою технікою за допомогою мінікомп'ютера на зап'ясті, рухом очей або голосом.Для того, щоб люди поступово звикали до образу нової людини, дизайнер Діана Тло Фюрстенберг на показі своєї колекції широко представила новинку на Нью - Йоркському тижні моди, що відбулася у вересні. І невідомо, що привернуло більшу увагу: ексклюзивні моделі дизайнера або ці химерні аксесуари.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)