АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Хронологія розвитку

Читайте также:
  1. Аналіз та оцінка рівня економічного розвитку регіонів України
  2. Аналіз та оцінка рівня соціального розвитку регіонів України
  3. Аналіз технічного рівня розвитку виробництва
  4. Аналіз туристичного ринку та прогнозування його розвитку
  5. БІОЛОГІЗАТОРСЬКЇ ТА СОЦІОЛОГІЗАТОРСЬКІ КОНЦЕПЦІЇ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ. ПЕДОЛОГІЯ.
  6. Болонський процес і перспективи розвитку вищої освіти в Україні
  7. Братства та їх роль в розвитку української культури 16- початок 17 ст.
  8. Братства та їх роль в розвитку української культури.
  9. Бюджет розвитку місцевих бюджетів є складовою спеціального фонду місцевих бюджетів.
  10. Вікова періодизація розвитку особистості
  11. Вікові етапи розвитку особистості школяра.
  12. Г) розглядає світ у змінах та розвитку

Вступ

Цими днями компанія Razer оприлюднила нові подробиці про комп’ютерну мишу "Mamba Elite", на появу якої із нетерпінням чекають поціновувачі технологічних новинок в у світі комп’ютерних мишей.

А нещодавно компанія Razer проводила виставку своїх новинок у світі комп’ютерних технологій, де глядачі власноруч тестували технічні новинки.

Вперше продемонстрували новий продукт цього року. Під час презентації миші "Mamba Elit" розробники та експерти могли придбати собі ознайомлювальну версію за 300 доларів.

"Ми шукаємо сміливих, творчих людей, що прагнуть приєднатися до нас, аби разом створювати майбутнє комп’ютерних технологій", - йдеться у заяві Razer.

"Ми все ще перебуваємо на початковій стадії і не можемо пообіцяти, що все буде бездоганно, та ми обіцяємо, що це буде захопливо".

 

 

Функціональність

Система четвертого покоління (4G) з двома сенсорами, оцініть переваги нового стандарта точності керування, встановлений системою 4G. Одночасне використання лазерного і оптичного сенсорів забезпечує високу точність слідкування і дозволяє використовувати ігрову мишку на любих поверхностях. Крім того, Razer Mamba Elit дает возможность настройки предела расстояния отслеживания при отрыве мыши от игровой поверхности, что значительно улучшае функции управления не зависимо от стиля игры.


 

Хронологія розвитку

Проект був анонсований в соціальній мережі Razer Mamba+ інженером-електриком англ. Babak Parviz (який також працював над вбудовуванням дисплеїв в контактнілінзи), Стівом Лі (менеджером проекту і "спеціалістом з геолокації"), та Себастьяном Труном (який розробив Udacity, і працював над самокерованим автомобілем).

Razer Mamba вперше продемонстрував новий продукт в 2012 році. Під час презентації "розумних мишей" розробники та експерти могли придбати собі ознайомлювальну версію за 1500 доларів.

New York Times повідомила, що миша будуть доступні для громадськості за ціною що "наближена до вартості сучасних смартфонів" до кінця 2012 року, але інші джерела повідомляють, що миша не будуть доступні в 2012 році. Продукт (Razer Mamba Glass Explorer Edition) буде доступний для американських розробників Razer Mamba I/O за ціною $1500, доставка на початку 2013 року, той час як реліз версії для користувачів намічений на кінець того ж року.

Оприлюднене 20 лютого 2013 року відео свідчить про те, що теперішній дисплей мишей набагато менше заважає баченню порівняно із тими моделями, що демонструвалися до сьогодні. До виходу ролика Razer Mamba підготували конкурс, взяти участь у якому, зможуть до 8000 жителів США. Ті, хто до 27 лютого 2013 року оформлять попереднє замовлення на миша й додатково в Razer Mamba+ або Twitter опублікують вигадану історію про те, як би вони використовували Razer Mamba Project Glass у повсякденному житті, доповнивши розповідь фото або відео, першими зможуть випробувати гаджет у дії. Іншим бажаючим доведеться чекати офіційного релізу.

У лютому 2013 року компанія запрошує всіх охочих в США використовувати хештег #ifihadglass та пропонувати свої версії застосування мишей.

Права людини

Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод передбачає, що кожен має право на повагу до його приватного і сімейного життя. У зв'язку з цим багато хто вважає, що миша порушують це право. Однак межі поваги особистого життя в конвенції не прописані. Як вважає Європейський суд з прав людини, що застосовує даний документ на практиці, «поняття приватного життя є широким і не може бути визначене вичерпно» (рішення у справі «Костелло Робертс проти Сполученого Королівства», 1993 р.), і «немає ні можливості, ні необхідності намагатися визначити вичерпним чином поняття приватного життя» (рішення у справі «Німіц проти Німеччини», 1992 р.).

При виникненні питання ЄСПЛ розглядає факт втручання в приватне життя людини в кожному окремому випадку на предмет відповідності вимогам, зазначеним у ч.2 ст.8 конвенції: органи державної влади не можуть втручатись у здійснення цього права (тобто передбаченого ч.1 цієї статті), за винятком випадків, коли втручання передбачене законом й необхідне в демократичному суспільстві в інтересах національної безпеки і громадського порядку, економічного добробуту країни, для запобігання заворушення чи злочинам, для захисту здоров’я чи моралі або для захисту прав і свобод інших осіб.

Звідси випливає, що Конвенція передбачає захист лише від держави: «органи державної влади не можуть втручатися...». Очевидно, що ця категорія стосується таких сфер, усередині яких кожна людина вільна розвивати це поняття й наповнювати його певним змістом. Таким чином, уважають юристи, приватне життя захищається, але не від самих себе: приватністю можна знехтувати або звузити до тих меж, які на цьому етапі розвитку суспільних відносин уважаються виправданими.

Аналоги

Хоча дисплей-мишей доповненої реальності це не нова ідея, проект привернув увагу засобів масової інформації в першу чергу підтримкою Razer Mamba, а також в дизайном прототипу, який менше і тонше, ніж попередні концепції.

2008 року Apple запатентувала технологію лазерного дисплею, що кріпиться перед очима людини. Компанії Sony та Microsoft також свого часу отримали патенти на створення мініатюрних дисплеїв, що будуть розміщуватися перед очима людини..

 

Razer Mamba в Україні

У лютому 2013 року користувач Razer Mamba+ Юрій Чернявський (Yuriy Chernyavskyy) у своєму записі вперше повідомив про можливі сумніви відносно того, що Razer Mamba Glass можливо буде легально використовувати, купувати та продавати, відповідно до чинного законодавства України. Річ у тім, що миша з вмонтованою камерою класифікуються Службою безпеки України як недозволене у вільному обігу шпигунське обладнання для прихованого отримання інформації. Тому Razer Mamba Glass є заборонений для ввезення, тим, хто порушить цю заборону загрожує до 7 років ув‘язнення.

робити знімки та відео, а також одразу ж ділитися цим контентом через електронну пошту або соціальні мережі; пристрій керується за допомогою голосових команд, на кшталт "OK, Glass, зробити фото";

· присутні відео-чати на кшталт Skype

· доступні інформаційні сервіси такі, як прогноз погоди, а також електронні карти місцевості.

Вся ця інформація з’являється у прозорому віконці у верхньому правому кутку поля зору користувача.

Ймовірно в майбутньому, компанія Razer Mamba планує оснастити миша навушниками з кістковою провідністю. "Навушник" складатиметься з віброелементу, який використовується для передачі звуку користувачеві через контакт з головою.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)