АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Якщо посилання здійснює перехід у межах того самого документа, то його називаються внутрішнім

Читайте также:
  1. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  2. БУДУЩЕЕ- СОЧЕТАНИЕ НАСТОЛЬКО ИНТЕРЕСНОЕ, ЧТО ЕГО БЫЛО БЫ ПОЛЕЗНО ПРОЧЕСТЬ ЕЩЕ РАЗ С САМОГО НАЧАЛА.
  3. ВИНОГРАДНЫЙ САМОГОН
  4. Виховання – це усвідомлене і цілеспрямоване зрощування людини як особистості у відповідності зі специфікою цілей, соціальних груп і організацій в яких воно здійснюється.
  5. ВИШНЕВЫЙ САМОГОН
  6. Внутреннее финансирование – это использование средств из прибыли самого предприятия.
  7. Гіперпосилання та якоря
  8. Головним соціальним процесом, через який здійснюється взаємодія між особистістю та суспільством, є процес соціалізації.
  9. Граничні значення коефіцієнтів, які враховують ступінь містобудівної цінності території в межах населених пунктів (Км2)
  10. Дані документа, що підтверджують державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи – підприємця (назва, номер, дата)
  11. За визначенням Е. М. Лавриненко і М. В. Диліс, “ – екосистема в межах фітоценозу”.
  12. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ РУХУ В МЕЖАХ РОБОЧОЇ ПЛОЩІ АЕРОДРОМУ

Такі посилання звичайно застосовують у великих документах для переміщення по розділах.

Внутрішнє посилання, як і зовнішнє, задається за допомогою елемента якірного тегу <А> з атрибутом href. Але, на відміну від зовнішнього посилання, у значенні атрибута href указується не URL, а ім'я мітки (мітка позначається знаком #). Мітка створюється за допомогою якоря <А>, однак у ньому замість атрибута href використовується атрибут name.

Наприклад, щоб із змісту електронної книги можна було переходити по посиланнях до відповідних глав, потрібно написати такий HTML-код документа (фрагмент):

………

<а href= “#глав1”> Розділ 1. Відплиття Богомира </A> <BR>

<а href= “#глав2”> Розділ 2. Кіннотники Рістанії </A> <BR>

……

<Н2> <A name= “глав1”> Розділ 1. Відплиття Богомира </А></Н2>

Арагорн біг крутою тропою,вдивляючись у землю. Хобіти ступають легко: Слідопит, і той, бувало, збивався з їхнього сліду.

……

<Н2> <A name= “глав2”> Розділ 2. Кіннотники Рістанії </А></Н2>

Сутеніло. Позаду, у лісистих підніжжях, дерева тонули в тумані, і туман підповзав до світлих заводей Андуїну, але в небесах було ясно...

……

При клацанні по внутрішньому посиланню, вказаному у змісті, документ прокручується до початку тієї чи іншої глави.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)