АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сформувати реєстраційну картку

Читайте также:
  1. CONTENTS
  2. I. Вивчення нового матеріалу
  3. I. Вивчення нового матеріалу
  4. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  5. II. Сприйняття нового матеріалу
  6. III. Вивчення нового матеріалу
  7. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  8. Австро-Угорська монархія в 1867-1914 рр.
  9. Адаптація студентів нового набору
  10. АНОТАЦІЇ ДО ОСНОВНИХ ТЕМ КУРСУ «ПСИХОЛОГІЯ»
  11. Антична філософія
  12. АРХІВНІ ДОВІДНИКИ В СИСТЕМІ НДА: ФУНКЦІЇ ТА СТРУКТУРА

Це можна здійснити особисто, звернутися за допомогою до пункту реєстрації або загальноосвітнього навчального закладу.

 

У реєстраційній картці:

1) Прізвище, ім’я, по батькові;

2) Число, місяць і рік народження;

3) Тип документа, на підставі якого здійснюється реєстрація (документ, що посвідчує особу, свідоцтво про народження, довідка з навчального закладу, довідка про звернення за захистом в Україні).

4) Номери контактних телефонів;

5) Адресу електронної пошти;

6) Категорію випускника (випускник минулих років, або випускник поточного року, або учень (слухач, студент) професійно-технічного, вищого навчального закладу, який здобуває у поточному році повну загальну середню освіту);

7) Відомості про навчальний заклад (для випускників поточного навчального року) або про здобуття повної загальної середньої освіти (для випускників минулих років та учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, які здобувають у поточному навчальному році повну загальну середню освіту).

) Адресу, за якою особі може бути надіслана офіційна кореспонденція.

9) Інформацію про населений пункт, де перебуватиме особа у день проведення зовнішнього оцінювання з української мови і літератури (для учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів), з урахуванням якої здійснюватиметься її закріплення за пунктом проведення зовнішнього оцінювання з української мови і літератури.

10) Інформацію про населений пункт, де перебуватиме особа під час проведення зовнішнього оцінювання з інших предметів, з урахуванням якої здійснюватиметься її закріплення за пунктами проведення зовнішнього оцінювання.

11) Перелік навчальних предметів, із яких особа бажає пройти зовнішнє оцінювання (не більше ніж чотири), із зазначенням рівнів складності завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та, якщо здійснено вибір, математики.

У разі потреби:

q Мову, якою особа бажає отримати переклади завдань сертифікаційних робіт зовнішнього оцінювання.

q Мову, якою особа бажає отримати переклад інформаційного бюлетеня «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2015 рік».

q Номер і дату виданого органом або закладом охорони здоров'я висновку про необхідність створення особливих (спеціальних) умов проходження зовнішнього оцінювання (для осіб з особливими освітніми потребами).

 

 

Після введення до реєстраційної картки цих даних потрібно роздрукувати бланк


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)