АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Міністерство освіти і науки України

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. I. Загальні положення
  7. I. Загальні положення
  8. I. Загальні положення
  9. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  10. II. Прикінцеві та перехідні положення
  11. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  12. IX. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

Міністерство освіти і науки України

ПЕРВОМАЙСЬКИЙ політехнічний ІНСТИТУТ

НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ КОРАБЛЕБУДУВАННЯ

ІМЕНІ АДМІРАЛА МАКАРОВА

 

Н.О. Козіцька

Т.Л. Коваленко

 

 

 
 

 


МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ

“АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА”

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.030509 “ОБЛІК І АУДИТ”

 

 

ПЕРВОМАЙСЬК 2013

 

УДК 657

 

 

Автор: Н.О. Козіцька, к.е.н. старший викладач кафедри обліку і економічного аналізу Первомайського політехнічного інституту НУК імені адмірала Макарова

 

Т.Л. Коваленко, к.е.н. старший викладач кафедри обліку і економічного аналізу Первомайського політехнічного інституту НУК імені адмірала Макарова

 

 

Рецензент: Л.О. Гришина, кандидат економічних наук, доцент

 

Розглянуто та ухвалено на засіданні кафедри «Обліку і економічного аналізу»

Протокол від 10.09.2013 № 2

 

 

Рекомендовано до друку Методичною радою ППІ НУК

Протокол від. “____”________________20___ року № ___

 

 

У методичних вказівках викладено основні вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз господарської діяльності»

 

 

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни “Аналіз господарської діяльності підприємства” для студентів за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит” денної та заочної форми навчання / укл. Козіцька Н.О., Коваленко Т.Л. – Первомайськ, ППІ НУК, 2013 р.- 15 с.

 

 

© Козіцька Н.О., Коваленко Т.Л.

© Видавництво ППІ НУК

 

ЗМІСТ

 

1... Загальні положення……………………………………………………… 2. Вимоги до виконання курсовї роботи...................................................... 3. Етапи виконання курсової роботи………………………………………. 4. Вибір теми курсової роботи…………………………………………….. 5. Інформаційний пошук……………………………………………………. 6. Складання плану курсової роботи………………………………………. 7. Вимоги до структурних елементів курсової роботи…………………… 8. Порядок захисту курсової роботи………………………………............. 9. Список рекомендованої літератури…………………………………….. 10. Додатки……………………………………………………………………    

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

У системі економічного навчання місце аналізу господарської діяльності, як дисципліни, обумовлено її роллю у науковій та практичній діяльності суспільства.

Аналіз господарської діяльності посідає важливе місце в навчальному плані підготовки студентів за фахом «Облік і аудит».

Курсова робота з дисципліни «Аналіз господарської діяльності підприємства» виконується в процесі вивчення даного курсу. Вона є підсумковою роботою, що передбачає поглиблення і закріплення теоретичних знань студентів при вивченні дисципліни «Аналіз господарської діяльності підприємства», вироблення навичок використання цих знань із залученням конкретних матеріалів, сприяє засвоєнню методики вивчення господарської діяльності підприємств, що за умов ринкової економіки має важливе значення.

Виконання курсової роботи важливо для підготовки виступів, доповідей студентських наукових праць. Творчий підхід до виконання курсової роботи сприяє формуванню у студентів навичок до наукових досліджень та прикладних розробок. Курсова робота - результат поглибленого дослідження однієї з тем курсу.

Метою виконання курсової роботи з дисципліни Аналіз господарської діяльності є набуття студентами навичок самостійного виконання аналітичних досліджень з питань діяльності підприємства.

Завданням курсової роботи є виконання аналітичного дослідження з метою підготовки економічної інформації для прийняття певного управлінського рішення, а саме: з’ясування економічної суті об’єктів дослідження, проведення економічного аналізу, формування та оцінювання його результатів.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)