АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. За спеціальністю «Правознавство»

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. I. Загальні положення
  7. I. Загальні положення
  8. I. Загальні положення
  9. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  10. II. Прикінцеві та перехідні положення
  11. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  12. IX. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ЩОДО ПІДГОТОВКИ ТА ЗАХИСТУ МАГІСТЕРСЬКОЇ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

За спеціальністю «Правознавство»

 

 

КНЕУ - 2015


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Методичні рекомендації розроблено відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 1 липня 2014 р., Положення про освітньо-кваліфікаційні рівні (ступеневу освіту), затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 січня 1998 р. № 65, Положення про організацію навчального процесу в умовах його індивідуалізації та впровадження кредитно-модульної системи, затвердженого Вченою радою КНЕУ 30 березня 2006 р., Положення про порядок проведення державної атестації випускників у Київському національному економічному університеті, ухваленого Вченою радою КНЕУ 30 вересня 2004 р., Положення про магістерську програму, затвердженого Вченою радою КНЕУ 29 березня 2007 р., Положення про підготовку і захист магістерської дипломної роботи, затвердженого Вченою радою КНЕУ 24 травня 2007 р., та іншими нормативними документами.

Методичні рекомендації покликані допомогти студентам освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю «Правознавство» у проведенні головного наукового дослідження за весь час навчання в ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Методичні рекомендації визначають та роз’яснюють основний порядок підготовки і захисту магістерських дипломних робіт за спеціальністю «Правознавство», а також вимоги до їх змісту та оформлення, містять узагальнену інформацію щодо найбільш типових і поширених помилок, що їх допускають студенти в процесі підготовки магістерських дипломних робіт.

Магістерська дипломна робота є самостійним теоретико-прикладним науковим дослідженням студента, яка виконується ним на завершальному етапі здобуття другої вищої освіти в університеті. Її виконання є обов’язковою складовою навчального процесу для освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр». На цій стадії навчання майбутній професіонал готує наукову працю на основі теоретичного осмислення певних державно-правових явищ, всебічного дослідження та аналізу конкретної правової проблеми із застосуванням сучасних методів наукового пізнання. Студент демонструє в роботі загальний рівень фахової підготовки, свою здатність до виконання індивідуальних завдань на творчому рівні, до здійснення науково-дослідної роботи.

Магістерська дипломна робота повинна засвідчити профе­сійну зрілість випускника, виявити його загальнонаукову, загально­теоретичну та спеціальну підготовку, уміння застосовувати здобуті в університеті знання для розв’язання конкретних наукових та практичних завдань і, відповідно, готовність до самостійної професійної діяльності.

Магістерська дипломна робота є кваліфікаційною роботою, на підставі якої Державна екзаменаційна комісія приймає рішення про присвоєння кваліфікації «магістр права» та видачу державного документа про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень і вищу освіту. Результат виконання магістерської дипломної роботи є одним з основних критеріїв для оцінки якості реалізації завдань відповідної освітньо-професійної програми.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)