АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Знайомство з підприємством

Читайте также:
  1. Г) побудові моделей економічних явищ та процесів з метою вибору оптимального варіанту управління підприємством.
  2. Ознайомлення з базовим підприємством.

Вступ

Товариство з обмеженою відповідальністю промислово-торгівельна швейна фабрика «Дана-Мода» (в минулому швейна фабрика «Дана») створена на початку 1978 року з двох швейних фабрик «Жовтень» та «Спорт одяг».

Фірма «Дана - Мода» - комплексно-механізоване підприємство, оснащена сучасним обладнанням, використовує сучасну технологію при виготовленні швейної продукції.

Спеціалізація підприємства: пошиття жіночого та чоловічого верхнього одягу (пальта, напівпальта, плащі, куртки й жакети), а також жіночі костюми, спідниці, брюки.

Підприємство із року в рік нарощує темпи виробництва. Навіть у період економічного спаду підприємству вдалося зберегти досягнутий рівень виробництва. Вже 12 років фірма «Дана» працює з провідними інофірмами Європи «Кайзер», «Штайлманн», «Данвер», «Ансовер», «Дамо» та іншими по виготовленню для них жіночого та чоловічого одягу.

Розподіл продукції підприємства такий: 79% продукції – це виконання замовлень інофірм; 21% - продукція, котра виготовлена на внутрішній ринок (включаючи спецзамовлення).

Підприємство немає претензій по якості від замовників, забезпечена обладнанням останнього покоління фірми: Японії, Германії, Іспанії, працюють автоматизовані системи проектування та розкрою одягу, використовуються комп’ютерна техніка на всіх фазах управління та виробництва.

Свою продукцію підприємство реалізує у 4 фірмових магазинах, значна частина реалізується у торговій сеті міста Києва, області та країни.

Підприємство немає заборгованості по виплатам заробітної плати, перед бюджетом, своєчасно розраховується за енергоносії, що дає можливості працювати без зупинки підприємства.

За даною документацією за 2011, 2012 та 2013 проведений аналіз діяльності підприємства.

 

 

Розділ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА.

Знайомство з підприємством.

Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо-торгова швейна фабрика «Дана-Мода» знаходиться за адресою м. Київ, вул. Нововокзальна,8

ТОВ ВТШФ «Дана-Мода» є самостійним господарюючим суб’єктом, володіє всіма правами юридичної особи (в тому числі правами володіти, користуватися та розпоряджатися власним майном), має свій самостійний бухгалтерський баланс, розрахунковий, валютний та інші рахунки в установах банків.

Фабрику було організовано з промкооперації у 1943 році. В період з 1943р. по 1945 р. в орендованих приміщеннях виконувався ремонт військового знарядження. З 1945 по 1958 рр. відбулося злиття дрібних артілей у дві фабрики «Жовтень» та «Спортодяг». У 1963 році фабрики увійшли до складу Виробничого швейного об’єднання «Україна». В січні 1978 року шляхом злиття двох швейних фабрик створена фабрика «Жовтень» у новозбудованому приміщенні по вул. Глибочицькій. В 1991 р. фабрика змінила назву на «Дана». У 1993 році шляхом приватизації утворено Колективне підприємство «Київська швейна фабрика «Дана»». В 1998 році підприємство змінило організаційно - правову форму господарювання на Закрите акціонерне товариство.

Основні види діяльності підприємства це: виробництво верхнього одягу; виробництво верхнього одягу за індивідуальними замовленнями населення; роздрібна торгівля одягом. Фірма «Дана - Мода» - комплексно-механізоване підприємство, обладнане новітнім устаткуванням фірм Японії, Германії, Іспанії, використовує сучасну технологію при виготовленні швейної продукції. На підприємстві працюють автоматизовані системи проектування на розкрою одягу, використовується техніка на всіх етапах виробництва та управління.

В період зниження купівельної спроможності населення підприємство почало працювати на умовах давальницької сировини, що дало змогу не зменшувати темпи виробництва та зберегти стабільний колектив. Підприємство не має заборгованості по заробітній платі та заборгованості перед бюджетом, що дає змогу стабільно працювати без вимушених зупинок виробництва.

Правління підприємства постійно вирішує питання технічного переобладнання виробництва. Так у 2002 році було введено до експлуатації нове обладнання для котельної, проведено реконструкцію по заміні котлів, що дало можливість зменшити використання природного газу на 50% та електроенергії на 30%, встановлено нове технічне спеціальне обладнання в цехах фабрики, збудовано нове приміщення складу готової продукції та ін..

Вже 15 років фірма працюєна умовах давальницької сировини з провідними фірмами Європи. Основні замовники – це фірма “DAMO” B.V. BerghausPlasa (Нідерланди), фірма “ARTEX” (Франція), фірма “Marks&Spenser” (Великобританія), фірма “WeidemannFasion” (Німеччина).

На підприємстві постійно вивчаються та впроваджуються новітні технології виробництва одягу провідних фірм Європи.

У лютому 2008 року підприємство було перейменовано на «Дана-Мода». На сьогодні підприємство приватизовано – ТОВ «Дана-Мода». Асортимент фірми:

· Пальта та на півпальта, плащі, куртки теплі жіночі та чоловічі;

· Плащі жіночі та чоловічі;

· Куртки жіночі та чоловічі;

· Піджаки та блейзери чоловічі та хлопчачі;

· Одяг інший (таможен, комбінезони) жіночий та чоловічий;

· Жакети жіночі;

· Блузки жіночі;

· Сукні жіночі;

· Спідниці жіночі;

· Брюки жіночі.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)