АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ознайомлення з базовим підприємством

Читайте также:
  1. Г) побудові моделей економічних явищ та процесів з метою вибору оптимального варіанту управління підприємством.
  2. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  3. Загальне ознайомлення з базовим підприємством ( Додаток №1).
  4. Знайомство з підприємством.
  5. Методика ознайомлення учнів з видами образотворчого мистецтва.
  6. Надання судової справи для ознайомлення. Повернення оригіналів документів, видавання копій документів
  7. Ознайомлення з актами органів та посадових осіб місцевого самоврядування. Участь у підготовці проектів рішень міської ради, виконавчого комітету та розпоряджень міського голови
  8. Ознайомлення з графічним образом слова
  9. Ознайомлення з зовнішньою та внутрішньою рекламою підприємства.
  10. Ознайомлення з підприємством
  11. Ознайомлення з посудом, інвентарем, білизною та приладами. Устаткування бару. Вивчення інструкцій і правил користування даного устаткування.

Гості Києва гідно оцінять зручне розташування «Alfavito». Готель знаходиться поруч з Палацом «Україна» і однойменною станцією метро. Завдяки цьому за 10 хвилин можна легко дістатися до центру Києва - до вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності. Готель розташований в 15 хвилинах ходьби від головного стадіону країни - НСК «Олімпійський», і в безпосередній близькості до основних транспортних розв'язок. До послуг бізнес-туристів і екскурсантів 251 просторий номер, в числі яких кімнати категорії Стандарт і Поліпшені, а також номери VIP - рівня: Делюкс, Люкси та Апартаменти.

Комфортабельні номери обладнані всім необхідним для гостей: зручним робочим місцем, телевізором з супутниковим телебаченням, телефоном, сейфом, міні-баром, індивідуальною системою кондиціонування та безкоштовним високошвидкісним Wi-Fi.

В готелі: ресторан «PIANO» з живою музикою, кафе-бар «FORTE», лобі-бар, кондитерська, літня тераса, кафе «Double Decker», 7 залів для проведення конференцій і ділових зустрічей, місткістю від 10 до 150 осіб, бізнес -центр, служба консьєржів, картинна галерея, тренажерний зал з безкоштовним цілодобовим доступом, клуб краси «Elixir CLUB by Yuriy Tsarov» і безкоштовний паркінг на 68 місць. «Alfavito» - один з небагатьох готелів в центрі Києва зі своїм маленьким сквером.

«Alfavito» заслужено, вже другий рік поспіль, отримав нагороду «Кращий АРТ Готель Україна» (2012р. І 2013р.), «Свідоцтво про Exellence» і «Travellers 'Choice» в номінації Нotels для надання послуг та Популярні Готелі від Trip Advisor (2013, 2014). «Alfavito» - перший український готель, який успішно пройшов атестацію Асоціації Бізнес Туризму (АБТ) і отримав сертифікат «Конференц та Бізнес Готель», а також став володарем знаку якості «Вгору Quality Hotel» від HRS. Готель «Alfavito» увійшов до трійки кращих чотиризіркових бізнес-готелів України за версією національної премії гостинності України «Hospitality Awards-2014».

Ми проходили технологічну практику на робочому місці офіціанта у ресторані «Piano».

«Piano» - ресторан у центрі Києва, який безперечно входить в категорію «Кращі ресторани Києва». Щодня в «Piano» для гостей готелю сервірується сніданок по типу «шведської лінії». Щовечора для наших гостей звучать музичні композиції у живому виконанні.Тут проводять корпоративи, банкети різних типів тощо. Зал розрахований на 130 місць, але розстановка столів залежить від виду проведеного заходу в ресторані,а також від кількості гостей.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)