АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства

Читайте также:
  1. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  2. D. Розпустити джгут до моменту появи кровотечі і накласти його нижче попереднього місця
  3. E. Винести постраждалого з місця події.
  4. E. Винести постраждалого з місця події.
  5. Аналіз графіків функції споживання та заощаджень.
  6. Аналіз грошових потоків підприємства.
  7. Аналіз грошових потоків підприємства.
  8. Аналіз інвестиційних рішень підприємства. Дисконтування. Потомчна (приведена) і чиста дисконтована вартість. Оптимізація інвестиційних рішень. Внутрішня окупність інвестицій.
  9. Аналіз платоспроможності та ліквідності підприємства.
  10. Аналіз платоспроможності та ліквідності підприємства.
  11. Аналіз прибутковості підприємства.
  12. Аналіз фінансової стійкості підприємства.

Бармени працюють змінами 2/2.

Ознайомлення з приміщенням бару. Двері кафе-бару «ФОРТЕ» відкриті 7 днів на тиждень з 8:00 до 23:00.У кафе проходить:

Бізнес-ланч: понеділок - п'ятниця з 12:00 до 16:00.

Бізнес-вечеря: понеділок - п'ятниця з 19:00 до 21:00.

Особливу творчу атмосферу кафе-бару надає виставка-продаж картин. Ретельно підбираючи екземпляри для виставки, готель прагне популяризувати творчість українських художників.Так само, тут часто проходять виступи джазових колективів, музичних виконавців, зустрічі зі знаменитостями і танцювальні вечори.

 

Організація робочого місця бармена. Робоче місце бармена повинно бути обладнане всім необхідним для роботи устаткуванням. На підносах, покритих лляними серветками або рушником, розміщають посуд для подачі коктейлів, перевіряють наявність інвентарю (шейкера, мірного посуду, ложок, щипців, ключів для розкриття банок, пляшок із водою, штопора, рушників для протирання стійки). Все це розміщують на робочому місці бармена ліворуч.

Пляшки з напоями, сиропи, соки ставлять у визначеній послідовності на постійні місця праворуч. У одному ряду розташовують зліва направо: гарніри до коктейлів (фрукти в сиропі, здрібнені горіхи, шоколад, часточки, кружечки фруктів та ін.), а в другому ряду перед ними - графини із сиропами і соками. Перед барменом повинна міститися кухонна дошка для нарізки фруктів, цитрусових та інших продуктів.

Особиста підготовка бармена. Перед початком роботи бармен перевіряє свій зовнішній вигляд, перевіряє наявність необхідного посуду та приладів що потрібні йому для роботи,перевіряє наявність продуктів які потрібні йому для відпуску замовлень, він повинен мати гарний зовнішній вигляд та хороший настрій.

Конструкція барної стійки базового підприємства. У робочій зоні, розташованій на нижній стільниці барної стійки, бармен кладе дерев'яну дошку, ножі для нарізання цитрусових і зрізання з них шкірочки та інший інструмент. Зліва розміщують посуд та інвентар для приготування змішаних напоїв. Тут же розміщена ванна для миття посуду, інвентарю. Слід дотримуватися бездоганної чистоти і порядку, оскільки споживач завжди слідкує за роботою бармена.

Справа від бармена, за його робочим місцем (біля стіни)розміщена холодильна шафа для зберігання кондитерських виробів, фруктово-ягідного пюре, крюшону та ін. Льодогенератор та два великі холодильника для зберігання соків, мінеральних напої і окремий холодильник для пива,також далі розміщені два підсобні столики у яких бармен зберігає серветки, соломинки та запальнички про запас та ін. Далі розташована універсальна кавова машина і окремі холодильники:один для зберігання білого, а інший для зберігання червоного вина,з відповідно встановленою температурою. За робочим місцем на спеціальних поличках розташовані марочні напої вищої якості. Також у робочій зоні ліворуч розташований чистий посуд, який необхідний бармену для подачі напоїв.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)