АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ознайомлення з зовнішньою та внутрішньою рекламою підприємства

Читайте также:
  1. Аналіз грошових потоків підприємства.
  2. Аналіз грошових потоків підприємства.
  3. Аналіз інвестиційних рішень підприємства. Дисконтування. Потомчна (приведена) і чиста дисконтована вартість. Оптимізація інвестиційних рішень. Внутрішня окупність інвестицій.
  4. Аналіз платоспроможності та ліквідності підприємства.
  5. Аналіз платоспроможності та ліквідності підприємства.
  6. Аналіз прибутковості підприємства.
  7. Аналіз фінансової стійкості підприємства.
  8. Визначення нормативу оборотного капіталу у виробничих запасах підприємства.
  9. Визначите, як динаміка коефіцієнта оборотності впливає на прибуток підприємства.
  10. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  11. Дивідендна політика підприємства.
  12. Загальне ознайомлення з базовим підприємством ( Додаток №1).

Зовнішня реклама – це оформлення рекламними елементами об’єктів громадського призначення. Така реклама є достатньо ефективним засобом розповсюдження інформації, так як звертається до великої кількості людей і, як правило, застосовується для рекламування товарів загального чи масового споживання. При порівняно низьких витратах рекламний продукт піднімає свій рейтинг до дуже високого рівня, охоплюючи свою аудиторію багато разів за короткий період часу. Зовнішня реклама є найбільш видовищною з усіх засобів реклами. Крім цього, в зовнішній рекламі використовується світло, анімація і будь які-фарби. І нарешті, тоді як інші засоби реклами повинні шукати свій шлях до споживача, зовнішня реклама впливає на людей при відвідуванні закладів, на роботі і на відпочинку, вдень і вночі, збільшуючи прибуток від продажу рекламованих товарів.

На підприємстві використовується такий вид зовнішньої реклами, як вивіска. На фасаді закладу розміщена вивіска з назвою фьюжн-бару – «Quantum». Також біля входу розміщена інформація щодо режиму роботи закладу. Вивіска оформлена з використання оригінального шрифту, яскравих кольорів та неонової підсвітки, завдяки чому назва закладу гарно читається і в вечірній час.

Внутрішня реклама – це перш за все інтрер’єр закладу. Інтер'єр залу витриманий в світло-коричневих тонах. При оформленні залу були використані сучасні матеріали, а також дерево і тканини. Меблі підвищеної комфортності підібрані у відповідності з інтер'єром. Крім загального затишного і світлого залу для гостей обладнано декілька vip-кабінок, в яких може розміститися невелика компанія, щоб провести вечір тільки в колі знайомих. Разом з тим обстановка вельми демократична, сам статус закладу не потребує зайвого пафосу, цілком доречно запросити серйозного клієнта або компаньйона для ділових переговорів.

Меню та зовнішній вигляд працівників(форма одягу) також свого роду внутрішня реклама, адже все це ідеально поєднується з стилем підприємства.

 

 
 


Ознайомлення з організацією вивчення попиту споживачів на продукцію закладів ресторанного господарства. Проаналізувати завантаження торгівельного залу протягом дня. Визначити кількість споживачів.

Фьюжен-бар «Квантум» працює з 11.00 до 23.00 години, без перерви на обід та вихідних.

Заклад пропонує бізнес-ланчі, пісні страви, банкетні страви, великий вибір алкогольних та безалкогольних напоїв, кальян на будь-який смак, хліб та медові настойки власного виробництва.

Візитна картка закладу – авторські рецепти кухні фьюжн, які не залишать байдужими нікого несподіваним поєднанням продуктів та водночас неперевершеним смаком.

Підприємство користується популярністю, як у мешканців міста, так і у приїжджих. Тому протягом дня заклад відзначається достатнім завантаженням, що наведено у графіку завантаження торгівельного залу.

Додаток 2.


19.12.2014. Ознайомлення з плануванням виробничих цехів, торгівельного залу. Визначити переваги та недоліки в плануванні.

Структура виробництва не виділяє окремі цехи. У виробничому цеху виділяють окремі робочі місця для приготування: гарячих страв, холодних страв та закусок, окремі місця приготування м'ясних н/ф.

До адміністративних приміщень зараховують кабінет директора, бухгалтерію, кабінет зав виробництвом.

До побутових приміщень відносять роздягальню для персоналу, туалетні кімнати. До технічних приміщень відносять вентиляційна, щитова, тепловий вузол.

Торговий зал закладу розрахований на 80 посадових місць.

Планування приміщення кухні та торгівельного залу подано в додатках 3,4.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)