АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ознайомлення з типом підприємства, його спеціалізацією, з місцем розташування, режимом роботи, формою власності, напрямками комерційної діяльності

Читайте также:
  1. Адміністративний захист прав суб’єктів підприємницької діяльності.
  2. Аналіз платоспроможності (фінансової стійкості) підприємства, 2009-2010 рр.
  3. Аналіз рентабельності підприємства, 2009-2010 рр.
  4. Банкрутство як підстава припинення господарської діяльності.
  5. Види зовнішньоекономічної діяльності.
  6. Виробничі кооперативи: поняття, види, особливості створення та діяльності.
  7. Вопрос Поняття інвестиційної діяльності.
  8. Вопрос Поняття право власності, права господарського ведання та оперативного управління
  9. Вопрос Поняття, види та суб’єкти аудиторської діяльності.
  10. Вплив мотивації на успішність навчальної діяльності.
  11. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  12. Діяльності. Законодавство про зовнішньоекономічну діяльність

Практика проходить в фьюжен - барі «Квантум». Підприємство знаходиться за адресою вулиця Сировця, 42. Директор підприємства є Пронько Костянтин Васильйович.

Підприємство спеціалізується на кухні фьюжн. Фьюжн (кулінарія) - це авторський напрямок, що увібрав в себе все краще з кулінарних традицій Сходу і Заходу. Або несподіване, але гармонійне змішання смаків, стилів, інгредієнтів та кулінарних традицій таких популярних кухонь світу, як французька, італійська, китайська, японська, мексиканська та ін. Кухня фьюжн може означати додавання в традиційне блюдо незвичайного інгредієнта з іншої культурної традиції.

Це затишний бар з широким асортиментом спиртних напоїв та смачною авторською кухнею.

Торговий зал закладу розрахований на 80 посадових місць. Інтер'єр залу витриманий в світло-коричневих тонах. При оформленні залу були використані сучасні матеріали, а також дерево і тканини. Меблі підвищеної комфортності підібрані у відповідності з інтер'єром.

Для створення оптимального мікроклімату в ресторані є система кондиціонування повітря.

Фьюжен-бар «Квантум» працює з 11.00 до 23.00 години

Форма власності фьюжен - бару «Квантум» - приватна.


 

Ознайомлення з дотриманням на підприємстві вимог охорони праці, протипожежної безпеки, виробничої санітарії та особистої гігієни виробничого персоналу. Вивчити заходи, які проводяться з робітниками підприємства по охороні праці та техніці безпеки. Зробити висновки та пропозиції.

На підприємстві чітко дотримуються правил протипожежної безпеки, санітарії, особистої гігієни та всіх вимог охорони праці. Підприємство повністю забезпечене виробничими, торгівельними та побутовими приміщеннями, а також необхідним устаткуванням, яким користуються з дотримання всіх правил безпечної експлуатації.

Кожні три місяці працівники проходять інструктаж з охорони праці та техніки безпеки та відмічаються в журналі з охорони праці.

Кожен працівник має особисту санітарну книжку, в яку регулярно заносяться результати усіх досліджень, у тому числі дані про перенесені інфекційні захворювання, проходження працівником навчання за програмою гігієнічної підготовки. Особиста санітарна книжка зберігається у начальника цеху.

Працівники під час роботи дотримуються санітарних правил. Усі новоприйняті працівники проходять обов'язкове навчання за програмою гігієнічної підготовки і здають іспит з відміткою про це у відповідному журналі і в особистій санітарній книжці. У подальшому, усі працівники, включаючи адміністрацію та інженерно-технічний персонал, незалежно від стажу їх роботи, один раз у два роки проходять навчання і перевірку гігієнічних знань.

Перед початком роботи кожен працівник цеху розписується у спеціальному журналі про відсутність у нього і членів сім'ї кишкових захворювань.

Перед початком роботи кухар:

- вдягає спецодяг (куртка біла бавовняна, брюки світлі бавовняні, фартух білий бавовняний, ковпак білий бавовняний або косинка біла бавовняна, взуття з текстилю не слизьке);

- перевіряє механічну справність устаткування;

- впевнюється у відсутності відкритих контактних груп електропостачання;

- перевіряє стан жаровень і поверхонь плит;

- впевнюється у легкості роботи контактних перемикачів;

- працездатності і потужності системи вентиляції.

Виробництво в повній мірі забезпечене всім необхідним посудом, інвентарем та технологічним обладнанням; регулярно проводяться заходи по дезінфекції, дезінсекції та дератизації.

Працівники працюють з електричним обладнанням, тому повинні чітко знати принцип дії та вимоги експлуатації різноманітних машин та апаратів. Саме тому до роботи допускаються особи, які мають знання по експлуатації технологічного обладнання та догляду за ним.

Відповідальність за виконання вимог охорони праці, протипожежної безпеки та санітарних вимог покладається на керівника підприємства.

Проаналізувавши всі отриманні данні, можна зробити висновок, що на даному підприємстві повністю дотримуються всіх вимог охорони праці, протипожежної безпеки, виробничої санітарії та особистої гігієни виробничого персоналу. Чітко проводяться інструктажі по охороні праці та техніці безпеки, а також суворо слідкується за проходженням проходженням персоналом медичного огляду.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)