АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І.Предмет договору

Читайте также:
  1. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических
  2. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  3. Види договору страхуванння
  4. Визнання дійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень
  5. Виконання і припинення договору банківського вкладу.
  6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ
  7. Відповідальність сторін за невиконання договору
  8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ
  9. Відповідальність сторін за невиконання договору.
  10. Відповідальність сторін за невиконання договору.
  11. Відповідальність сторін за невиконання договору.
  12. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ

ДОГОВІР

Довічного утримання (догляду)

 

Місто Київ, двадцять сьомого вересня дві тисячі п’ятнадцятого року.

Ми: з однієї сторони – Клименко Наталія Володимирівна, 6.06.1935 року народження, проживаю в м. Києві, вул. Московська буд. 18, кв. 45, реєстраційний номер облікової картки платника податків 5555566666, надалі за текстом «ВІДЧУЖУВАЧ», та з другої сторони – Петриченко Надія Сергіївна, 21.03.1966року народження, проживаю в м. Києві, вул. Автозаводська, буд. 5, кв. 90, реєстраційний номер облікової картки платника податків 9999900000, надалі за текстом «НАБУВАЧ», діючи добровільно, відповідно до власного вільного волевиявлення, що відповідає нашій внутрішній волі, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, розуміючи значення своїх дій, попередньо ознайомлені з вимогами чинного законодавства щодо недійсності правочинів, уклали договір про наступне:

І.Предмет договору

1.1 Відчужувач передає, а Набувач отримує у власність квар­тиру на умовах цього Договору.

1.2 Відчужувач передала у власність Набувачеві, а Набувач прийняла від Відчужувача у власність квартиру №45 (сорок п’ять) в будинку під №18 (вісімнадцять), розташованому по вулиці Московській в місті Києві, реєстраційний номер 11111111, взамін чого Набувач зобов’язується забезпечувати Відчужувача утриманням та доглядом довічно на умовах, встановлених даним

1.3 Вищезазначена квартира складається з трьох жилих кімнат. Площа вищевказаної квартири складає: загальна площа – 67,50 (шістдесят сім цілих п’ять десятих) кв. м., житлова площа – 46,00 (сорок шість) кв. м.1.3 Квартира належить Відчужувачеві згідно з Договором дарування від шостого липня дві тисячі другого року, що посвід­чений приватним нотаріусом Шевченківського нотаріаль­ного округу Шулейком Петром Петровичем (Реєстр. №776654).

1.4 Відчужувана квартира належить Клименко Наталії Володимирівні на підставі договору купівлі-продажу квартири, посвідченого Іваненко І.І., приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу, 10.06.2000 року, реєстровий номер 789. Реєстрація права власності проведена Комунальним підприємством «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна» 19.06.2000 року, право власності зареєстровано в реєстровій книзі д.156/890 за реєстровим номером 138-755 (витяг про державну реєстрацію прав №85469231, виданий Комунальним підприємством «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна» 20.09.2010 року).

1.5 Згідно з даними, що містяться у витягу з реєстру прав власності на об’єкти нерухомого майна, виданому Комунальним підприємством «Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна» 27.09.2011 року за №25478631, вартість відчужуваної квартири становить 750625 (сімсот п’ятдесят тисяч шістсот двадцять п’ять) гривень 50 (п’ятдесят) копійок.

1.6 Відчужувана квартира оглянута Набувачем перед укла­денням цього договору. Недоліки або дефекти, що перешкоджали 6 її використанню за цільовим призначенням, на момент огляду виявлені не були. Претензій до Відчужувана щодо якісних харак­теристик відчужуваної квартири Набувач не має і приймає її у тех­нічному стані, придатному для використання за цільовим призна­ченням.

1.7 Відчужувач свідчить, що квартира перебуває в належному технічному стані, прихованих дефектів, недоліків, самовільних перепланувань в квартирі немає, квартира є придатною для використання за призначенням.

1.8 При посвідченні цього Договору накладається заборона відчуження квартири. На квартиру, передану Набувачу за договором довічного утримання (догляду), не може бути звернене стягнення протягом життя Відчужувача. Втрата (знищення), пошкодження квартири, яку було передано Набувачеві, не є підставою для припинення чи зменшення обсягу її обов’язків перед Відчужувачем.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)