АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вартість наданих послуг та порядок розрахунків

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

3.1. Вартість наданих стоматологічних послуг, виконаних за даним Договором, визначається відповідно до обсягу робіт і прейскуранту цін на платні стоматологічні послуги, затверджені Клінікою. Затверджений Виконавцем Прейскурант є невід'ємним додатком до даного Договору і має юридичну силу угоди про узгоджену ціну.

3.2. Порядок розрахунків:

3.2.1. Послуги, що надані заданим Договором, оплачуються Пацієнтом у повному обсязі одноразово за фактом кожного втручання, відповідно до виставлених Клінікою рахунків. Допускається проведення повної чи часткової передоплати.

3.2.2. У випадку виникнення розбіжностей між орієнтовною вартістю та виставленим рахунком за фактично надані послуги Пацієнт зобов'язаний оплатити рахунок не пізніше наступного дня.

3.2.3. При проведенні передоплати встановлюється наступна система знижок від вартості послуг: Знижки не розповсюджуються на ортопедичне лікування.

3.3. Якщо сума авансу перевищила вартість лікування, Пацієнт має право на повернення цих коштів.

 

Відповідальність сторін

4.1. Клініка несе відповідальність перед Пацієнтом за невиконання чи неналежне виконання умов даного Договору, недотримання вимог, що висуваються до методів діагностики, профілактики та лікування, дозволених на території України згідно з чинним законодавством України.

4.2. Клініка не несе відповідальності за шкоду, заподіяну здоров'ю Пацієнта у результаті:

· неявки чи несвоєчасної явки Пацієнта на запланований візит, контрольний медичний огляд чи для проведення професійної гігієни згідно з п п. 2.2.6, 2.2.7 даного Договору;

· дострокового розірвання Договору з ініціативи Пацієнта (в тому числі внаслідок п. 2.4.2 даного Договору);

· неповідомлення чи недостовірного повідомлення відомостей про стан здоров'я в Анамнезі історії хвороби Пацієнта;

· недотримання загальних призначень лікаря;

· недотримання рекомендацій, даних лікарем стосовно догляду за станом порожнини рота;

· звернення за допомогою до іншого лікувального закладу всупереч п. 2.2.5 Договору.

 

Гарантійні терміни

5.1. Клініка гарантує якість виконаних робіт (наданих послуг). Гарантія надається на ті види робіт (послуг), перелік яких затверджений Клінікою. Інформація про гарантійні терміни, початок їх перебігу та тривалість міститься в Куточку споживача. Всі дефекти, недоробки та інші недоліки щодо виконаних робіт (наданих послуг), які виявлені Пацієнтом та погоджені з Клінікою протягом гарантійного терміну, усуваються Клінікою безоплатно в строк, погоджений сторонами.

5.2. Претензії Пацієнтів щодо недоліків у виконаних роботах (наданих послугах) можуть бути висунуті протягом гарантійного терміну за умови, що Пацієнт виконував рекомендації лікаря.

5.3. При заміні матеріалу на більш дорогий (за бажанням Пацієнта), різницю в вартості матеріалів сплачує Пацієнт.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)