АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Web page design p.115

Читайте также:
  1. ENGINEERING DESIGN PROCESS
  2. Finding Designs that Flatter You
  3. The Requirements of Dress Design

HTML і веб-редактори

Код за більшістю веб-сторінок HTML (мова розмітки гіпертексту), який складається з таких команд, як теги. Мітки, які розставлені навколо частин тексту, щоб сказати браузеру, як відображати текст або зображення. Ви можете переглянути Tite джерела HIM_ код старий веб-сторінку, кл кіоск мкг опції вихідний код сторінки у вашому веб-браузері. Але вам не потрібно вчитися HTML для того, щоб побудувати свій власний веб-сайт. Замість цього, ви можете використовувати текстовий процесор з можливостями веб-дизайну або спеціальний веб-редакторі, наприклад Macromedia Dreamweaver або Microsoft FrontPage Web редакторів зручний і WYSIWYG (що бачиш, те й отримуєш). Різні кнопки і пункти меню дозволяють проектувати сторінки без в'янення HTML.

11 HTML файли мають цю базову структуру:

• Текст - відображається в різних шрифтів і розмірів. Більшість текстових файлів, доступні у двох форматах: HTMI. або у форматі PDF (портативний формат документа, який може бути переглянутий з Acrobat Reader).

• Background - основні кольори та моделі на веб-сторінці

• Таблиці - з колонами і рядами, використовується для позиціонування зображення і текст на сторінці

• Рамки - прямокутні області, які дозволяють відображати різні сторінки в одному вікні браузера

• каскадних таблиць стилів (CSS) механізм для додавання стилів на веб-документів. Ви можете використовувати HTML код, щоб вказати шрифт, текстові стилі і кольори фону. В даний час, однак, це частіше використовувати CSS. Це робить його легко afigiv змін Презентація по всій веб-сайті.

• Графічний, картинки, іконки, фон шаблони, шпалери і прозорі зображення - поширені формати.jpg (спільне фотографія {група експертів), ідеально підходить для фотографій з багатьох cdours,.gif (Graphics Interchange Format), ідеально підходить для фотографій з менше кольору, і.png (Portable Network Graphics), який підтримує 16 мільйонів кольорів

• Гіперпосилання - Виділений текст або малюнок (. Кнопки зображення карти і т.д..), Які діють як посилання на інші сторінки. Якщо ви хочете поділитися інформацією з людьми, ви можете використовувати ASS канали та надати читачам з посиланням на кормі. RSS дозволяє абонентам отримувати оновлення блоків. Новини, подкасти і т.д. Перш, ніж йти в прямому ефірі, ви повинні переконатися, що всі посилання працюють

Аудіо, відео та анімація

Багато веб-сайти в даний час включають аудіо файли, і якщо ви розробляєте сайт, ви можете, як вставити пісні, подкасти, etc.The найбільш поширені аудіо формати:.way (Windows формат хвиля аудіо),.ra (RealAudio файл) і "rnp3 (MPEG-1 Audio Layer-3).

Відео Full-Motion зберігається в наступних форматах: AVI (Audio Video Interleave).. MOV (негашене кіно) і.mpg (Moving Picture групи експертів).

Якщо ви хочете, щоб ввести щось особливе у веб-сторінки. Ви можете використовувати Adobe Flash включати інтерактивні анімації та потокового аудіо. Крім того, ви можете вставити Java аплети - невеликі програми, які дозволяють створювати інтерактивні файли. Анімації з ряду незалежних картинах, разом узяті в послідовності, щоб виглядати рухомих зображень до бачити або чути всі ці файли. Ви повинні мати право плагін, допоміжний програму, яка розширює можливості вашого браузера.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)