АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Multimedia magic p.111

Читайте также:
  1. Июля, 17:00 Международный фестиваль иллюзионистов «Magic Astana», Дворец Мира и Согласия

Мультимедійні додатки використовуються у всіх видах полів. Наприклад, музеї, банки і агенти з нерухомості часто мають інформаційні кіоски, які використовують мультимедіа; компанії виробляють навчальні програми з оптичних дисків; ділові люди використовують Microsoft PowerPoint для створення слайд-шоу; і викладачі використовують мультимедійні зробити відео-проекти або викладати предмети, як мистецтво і музику. Вони всі виявили, що рухомі зображення і звук можуть включати глядачів емоційно, а також інформувати їх, допомагаючи зробити їх повідомлення більш запам'ятовується

Потужність мультимедійного програмного забезпечення знаходиться в гіпертекст, гіпермедіа та інтерактивності (тобто користувач бере участь у програмі). Якщо ви натиснете на гіпертекстового посилання, ви можете перейти до іншого екрану з більш детальною інформацією про конкретний предмет. Гіпермедіа схожий, але також використовує графіку, аудіо і відео як гіпертекстових елементів.

б

Поки ваш комп'ютер має звукову карту, ви можете використовувати його для захоплення звуку в цифровому форматі і відтворювати їх. Звукові карти пропонують два важливих можливості: вбудований стерео синтезатора і системи під назвою MIDI, або Musical Instrument Digital Interface, який дозволяє електронні музичні інструменти для взаємодії з комп'ютерами. Digital Audio Workstation (Дейн) дозволяє змішувати і записати кілька треків цифрового аудіо.

Ви також можете слухати музику на комп'ютері, або передати його на портативний MP3-плеєр. MP3 є скороченням від MPEG Audio Layer 3, стандартний формат, який стискає аудіо-файли. Якщо ви хочете створити свої власні файли MP3 з компакт-дисків, ви повинні мати CD Ripper, програма, яка витягує музичні треки і зберігає їх на диск у вигляді MP3-файлів.

Аудіо стає ключовим елементом в Інтернеті. Багато радіостанції в прямому ефірі через Інтернет з використанням потокового аудіо технології, яка дозволяє слухати аудіо в безперервному потоці під час його

передаються. Трансляція події через Інтернет, наприклад концерт, називається трансляція. Пам'ятайте, що ви не зможете відтворювати аудіо та відео в Інтернеті, якщо у вас є плагін, як RealPlayer або QuickTime.

Відео є ще одним важливим елементом мультимедійних комп'ютерів Відео відноситься до запису, обробки та зберігання відео в цифровому форматі. Якщо ви хочете, щоб зробити фільм на комп'ютері, fiist вам потрібно буде захоплювати зображення з цифрової відеокамери, а потім передати їх на комп'ютер. Далі, вам потрібна програма відео про вибір місця, як IMOVIE, щоб скоротити ваші улюблені сегментів, повторно послідовності кліпів і додавати переходи і інші ефекти. Нарешті, ви можете зберегти фільм на DVD або розмістити його на веб-сайтах, як YouTube і Google Video.

Мультимедіа використовується для виробництва словники та енциклопедії. Вони часто приходять на DVD, але деякі з них також доступні в Інтернеті. Хорошим прикладом є Grolier Інтернет енциклопедія, яка містить тисячі статей, анімації, звуки, динамічні карти і гіперпосилання. Крім того, Енциклопедія Britannica тепер доступні в Інтернеті, і коротким версія доступна для плеєрах, КПК і мобільних телефонів. Навчальні курси з історії, науки та іноземні мови також доступні на DVD. Нарешті, якщо вам подобається розваг, ви будете любити новітні мультимедійні відеоігри з об'ємним звуком. Музика саундтреки, і навіть фільм екстракти.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)