АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

GUI operation system p.64

Читайте также:
  1. Anatomy and Physiology of the Nervous System
  2. Anatomy and Physiology of the Reproductive System
  3. Anatomy of Respiratory System
  4. Anchoring System and Procedures
  5. Ancient systems of Law
  6. Arithmetic operation
  7. AUTOMATIC FIRE DETECTION SYSTEMS
  8. Automatic Sprinkler Systems
  9. British political system
  10. Catenary Suspension Systems
  11. CONTINENTAL SYSTEMS
  12. DC generator operation

Термін користувальницький інтерфейс відноситься до стандартних процедур, що користувач випливає, для того, щоб взаємодіяти з комп'ютером. В кінці 1970-х і початку 80-х, то, як користувачі зверталися комп'ютерні системи була дуже складною. Вони повинні були запам'ятати і набрати багато команд, щоб подивитися вміст диска, щоб скопіювати файли або відповідати на одному рядка. Насправді, це було тільки фахівці, які використовували комп'ютери, так що не було ніякої необхідності в дружній інтерфейс.

У 1984, Apple випустила Macintosh, перший комп'ютер за допомогою миші і графічного інтерфейсу користувача (GUI). Маки були розроблені з одного ясною метою: полегшити взаємодію з комп'ютером. Через кілька років, Microsoft запустила Windows, іншу операційну систему, засновану на графіки і інтуїтивно зрозумілі інструменти. В даний час комп'ютери використовуються всіма видами людей, і в результаті є більший акцент на доступності і зручних систем.

GUI робить використання навколишнього середовища WIMP: Windows, іконки, меню і покажчика. Фон екрану називається робочий стіл, який містить мічені фотографії звані ікони. Ці значки являють собою файли чи папки. Подвійне клацання папки відкриває вікно, що містить програм. документи, або більш вкладених папок. Коли ви перебуваєте в папці, ви можете запустити програму або документ, двічі клацнувши значок, або ви можете перетягнути його в інше місце. Коли ви запускаєте програму, ваш комп'ютер відкриває вікно, яке дозволяє працювати з різними інструментами. Всі програми мають високий рівень узгодженості, з подібними панелі інструментів, рядка меню, кнопок і діалогових вікон. Сучасних ОС також

забезпечує доступ до мереж і дозволяє багатозадачність, яка означає, що ви можете запустити кілька програм - і робити різні завдання - в той же час.

Найпопулярніші операційні системи:

Сім'я Вікна - розроблений Microsoft і використовуються на більшості комп'ютерів. Самою останньою версією є rdows Vista.

Mac OS - створені Apple, і використовується на комп'ютерах Macintosh.

Unix - система розрахована на багато, знайти на ЕОМ і робочих станцій в корпоративних установок.

ПЗ з відкритим кодом, розробленої відповідно до GNU General Public License - Linux. Це означає, хто-небудь може скопіювати її вихідний код, змінити його і поширювати. Він використовується в комп'ютерах, побутової техніки і невеликих пристроїв.

Windows Mobile - використовується на більшості КПК і смартфонів (КПК включення мобільні телефони).

Palm OS - використовується на долоні портативних пристроїв.

RIM - використовується на пристроях BlackBerry зв'язку. Розроблено Research In Motion.

OS Symbian - використовується деякими виробників телефонів, у тому числі Nokia і Siemens.

Thece комп'ютерні platformc відрізняються в районах, CI ID), як установка пристрою, підключення до мережі і сумісність з прикладного програмного забезпечення.

 

Databases p.76

База даних сукупність пов'язаних даних, а програмне забезпечення, що використовується в базах даних для зберігання, організації та вилучення даних називається системою управління базами даних, або СУБД. Тим не менш, ми десяти використовувати базу даних слів, щоб покрити обидва значення. База даних може керувати будь-яким типом даних, включаючи текст, цифри, зображення, звук, відео посушливих гіперпосилання (посилання на сайти).

Інформація вводиться в базу даних за допомогою полів. Кожне поле має окремий фрагмент інформації, а поля групуються в записах. Таким чином, запис про співробітника може складатися з декількох полів, які дають своє ім'я, адресу, номер телефону, дату народження, заробітної плати та стажу роботи в компанії.

Записи згруповані в файлах, які тримають великі обсяги інформації. Файли можуть бути легко оновлені - ви завжди можете змінити поля, додавати нові записи або видалити старі. Електронна база даних набагато швидше проконсультуватися посушливий поновлення, ніж система картотеки і займає набагато менше місця. При правильному програмного забезпечення, ви можете слідкувати за акції, продажів, тенденції ринку, наказів та іншої інформації, яка може допомогти вашій компанії залишатися успішними.

База даних програми дозволяє створити індекс список записів впорядкованих за змістом деяких полів. Це допоможе вам шукати в базі даних і сортування

записів у числовому або алфавітному порядку дуже швидко. Сучасні бази даних реляційна - тобто, вони складаються з пов'язаних файлів: клієнтів і замовлень, постачальників посушливі покупки, студентів та викладачів і т.д. два файли бази даних можуть бути пов'язані доти, як вони мають спільне поле. Файл студентів, наприклад, може включати в себе поле, зване Рутор ідентифікатор та інший файл з докладною інформацією про вихователів може включати в себе те ж поле. Цей ключ поле може бути використано, щоб зв'язати ці два файли. Бази даних як Oracle, DB2 і MySOL можете управляти ці відносини.

Функція запитів до бази даних дозволяє витягти інформацію відповідно до певними умовами або критеріями. Наприклад, якщо керуючий директор хотів би знати, всі клієнти, які витрачають більше, ніж E8,000 на місяць, програма буде шукати на полі Ім'я і одночасно полем грошей.

Кращі пакети даних також включають в себе мережеві засоби, які можуть зробити бізнес більш продуктивним. Наприклад, менеджери різних відділів можуть мати прямий доступ до єдиної бази даних. Більшість аспекти програми може бути захищений користувача паролів та інших пристроїв безпеки. Наприклад, якщо ви хочете поділитися персональні дані працівника, але не їх вчинення, ви можете захистити поле комісію.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)