АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. Обов’язки сторін

Читайте также:
  1. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  2. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  3. Відповідальність Сторін
  4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  5. Відповідальність сторін
  6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  7. Відповідальність сторін
  8. Відповідальність Сторін
  9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  10. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ
  11. Відповідальність сторін за невиконання договору
  12. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

ДОГОВІР №

На проведення практики студентів

Сумського національного аграрного університету

м.Суми «______» _______________20___р.

 

Сумський національний аграрний університет, надалі ″Університет″, в особі ректора Ладики Володимира Івановича,якийдіє на підставі Статуту з однієї сторони

та ______________________________________________ надалі ″База практики″, в особі керівника ___________________________________________________________, який діє на підставі ________________з другої сторони,

та Студент ___________________________________________________________________

інженерно-технологічний факультет, 3(1 с.т.) курс термін практики 14.05 - 21.07. 2012р

напрям підготовки, спеціальність «Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва», з третьої сторони (при спільному згадуванні сторін), керуючись Положенням про проведення практики студентів ВНЗ України, затвердженого наказом МОН України №93 від 08.04.1993 р., уклали цей договір про нижчевикладене:

І. Предмет договору

1.1. З метою розширення сфери освітніх послуг, покращення якості практичної підготовки студентів, задіяння наукового потенціалу кафедр “У ніверситету ”, використання матеріальної бази “ Бази практики ” та підвищення якості підготовки “ Студента ” сторони домовились про проведення практики студентів.

ІІ. Обов’язки сторін

2.1. "Університет" зобов’язується:

2.1.1. Направити на "Базу практики" Студента який має базові практичні вміння та теоретичні знання відповідно до курсу навчання та вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики в термін, зазначений в календарному плані.

2.1.2. Призначити керівниками практики кваліфікованих науково-педагогічних працівників.

2.1.3. За місяць до початку практики надати „Базі практики” для погодження програму практики Студента.

2.1.4. Вносити пропозиції під час проходженні практики Студентом стосовно тривалості та змісту практики.

2.1.5. Забезпечити додержання Студентом трудової дисципліни і правил внутрішнього розпорядку на "Базі практики".

2.1.6. Надавати “Бази практики” консультаційну і посередницьку допомогу у вирішенні господарських питань.

2.1.7. Надавати працівникам "Базі практики" - керівникам практики, методичну та наукову літературу для організації і проведення практики.

2.2. "База практики " зобов’язується:

2.2.1. Прийняти Студента на практику згідно з календарним планом.

2.2.2. Зараховувати Студента на період практики на посаду відповідно до профілю навчання та здійснювати оплату праці відповідно до нормативних документів прийнятих на “Базі практики”

2.2.3. Створити необхідні умови для виконання Студентом програми практики та оплатити вартість виконаних ними робіт у відповідності до чинного законодавства.

2.2.4. Забезпечити кваліфіковане керівництво практикою та закріпити це відповідними документами.

2.2.5. Забезпечити Студента умовами безпечної роботи на його робочому місці. Проводити обов'язкові інструктажі з охорони праці - ввідний і на робочому місці з оформленням відповідної документації; в необхідних випадках проводити навчання Студента безпечним методам роботи.

2.2.6. Розслідувати і враховувати нещасні випадки, якщо вони матимуть місце, з Студентом в період практики на "Базі практики".

2.2.7. Не допускати використання Студента на посадах, не передбачених програмою практики і на тих, які не мають відношення до спеціальності студента.

2.2.8. Дати можливість Студенту і викладачам "Університету " - керівникам практики користуватися лабораторіями, кабінетами, майстернями, бібліотеками, технічною та іншою документацією тощо для успішного засвоєння Студентом програми практики і виконання ними індивідуальних завдань.

2.2.9. Забезпечити Студента спецодягом, облаштованим житлом (відповідно до санітарних норм), лікувально-профілактичним обслуговуванням за нормами, встановленими для штатних працівників.

2.2.10. Забезпечити облік обсягу робіт Студента. Про випадки порушення студентами трудової дисципліни і правил внутрішнього розпорядку "Бази практики" повідомляти "Університет".

2.2.11. Приймати участь у розробці плану практики та підведенні підсумків практики і закріпити це відповідними документами.

2.2.12. По закінченні практики дати характеристику Студенту, вказати відношення до роботи та якість підготовленого ним звіту.

2.3. “Студент” зобов’язується:

2.3.1. Прибути на "Базу практики " в установлений термін.

2.3.2. Оволодіти всіма видами професійної діяльності, які передбачені відповідною кваліфікаційною характеристикою фахівця за напрямом підготовки.

2.3.3. Додержуватися трудової дисципліни і правил внутрішнього розпорядку на "Базі практики".


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)