АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Нарахування і сплата відсотків

Читайте также:
  1. Аудит нарахування внесків до фондів на заробітну плату
  2. Залишковий метод нарахування амортизації
  3. Засновники закритих акціонерних товариств до дня скликання установчих зборів повинні внести не менше 50 відсотків номінальної вартості акцій.
  4. Коли розпочинається нарахування та утримання ПДФО?
  5. Контроль і ревізія правильності нарахування заробітної плати та утримань з неї
  6. Методи нарахування амортизації основних засобів
  7. Методика перевірки документування, нормування та нарахування заробітної плати.
  8. Нарахування на фонд заробітної плати
  9. Нарахування на фонд оплати праці та утримання із заробітної плати
  10. Нарахування оплати праці трактористу
  11. Нарахування простих відсотків

КРЕДИТНИЙ ДОГОВІР №_____

 

м. Кривій Ріг «___» _________ 20__ р.

 

Комерційний банк «Фінанси та кредит», іменований надалі «БАНК», в особі Керуючого Криворізькою філією _______________________________, що діє на підставі Положення про філію та Доручен­ня № 8014 від 09.12.2007 р. з однієї сторони і ____________________, імено­ваний надалі «ПОЗИЧАЛЬНИК», в особі директора, що діє на підставі Статуту з іншого боку, уклали даний договір про нижченаведене:

Предмет договору.

Банк відкриває Позичальникові кредитну лінію загальною су­мою _________ (_________________) гривень, а Позичальник зобов'язується по­вернути кошти до «__»__________20___р., і сплатити відсотки за користування кредитними засобами в розмірі ___% (_____________) відсотків річних.

Для обліку виданого кредиту Банк відкриває Позичальникові позичковий №2062_______________.

Порядок видачі і повернення кредиту

Видача кредитних засобів у рамках кредитної лінії виробляєть­ся з позичкового рахунку Позичальника по платіжних документах, якщо інше не зазначено в заявці.

Позичальник зобов'язується повернути кредит до «__»__________20___р., шляхом перерахування коштів на позичковий рахунок.

Позичальник уповноважує Банк при настанні терміну повер­нення, передбаченого п. 2.2, або іншими пунктами даного договору, а також при настанні терміну сплати відсотків за користування кре­дитними засобами, списувати необхідні суми з розрахункового й ін­шого рахунків Позичальника і зараховувати їх у рахунок погашення позичкової заборгованості і доходу Банку (при списанні відсотків). Зазначене положення не є обов'язком Банку і не звільняє Позичаль­ника від відповідальності за несвоєчасне виконання своїх грошових зобов'язань.

Нарахування і сплата відсотків

3.1. Позичальник сплачує Банку відсотки за користування кредит­ними засобами по процентних ставках:

а) ___(_________) відсотків річних (у розмірі, зазначеному в п.1 даного договору) за період із дня видачі до терміну по­вернення кредиту, зазначеного в п. 2.2 даного договору.

б) 365 (Триста шістдесят п'ять) відсотків річних за період з «__»__________20___р., до дня фактичного погашення кредиту.

3.2 Відсотки сплачуються шляхом перерахування їх на рахунок Ба­нку № 2068__________, МФО 305835.

3.3 Нарахування відсотків проводиться за період з моменту зараху­вання кредитних засобів на позичковий рахунок Позичальника до моменту повернення засобів на позичковий рахунок Позича­льника.

Нарахування відсотків за день видачі проводиться як за повний день, а за день повернення не проводиться.

3.4 Позичальник сплачує відсотки щомісяця в зазначений термін з «22» по «25» число місяця. У зазначений термін сплачує відсотки, нараховані за звітний період з «23» числа попереднього місяця.

3.5 Позичальник сплачує відсотки за останній звітний (тобто звіт­ний період, у якому настає термін повернення кредиту) не піз­ніше терміну повернення кредиту зазначеного в п. 2.2 даного договору.

3.6 У випадку порушення термінів сплати відсотків, зазначених у п. 3.4 даного договору, банк має право зажадати дострокового повернення кредиту, а Позичальник зобов'язаний повернути кредит і сплатити усі відсотки протягом 3 (трьох) днів з момен­ту одержання вимоги Банку.

3.7 У випадку зміни кон'юнктури фінансових ринків, процентна ставка за користування кредитними ресурсами підлягає зміні за згодою сторін, оформленій у письмовій формі.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)