АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Медичне обслуговування в США

Читайте также:
  1. Автоматичні апарати. Будова, монтаж і обслуговування. Управління електроприводом з їх допомогою
  2. Відділ обслуговування: абонемент № 1, читальний зал, юнацький абонемент
  3. Відповідальність за порушення законодавства про побутове обслуговування населення.
  4. Житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування
  5. Загальні вимоги безпеки наземного обслуговування ПС.
  6. Зовнішній борг: структура, обслуговування та визначення оптимальності
  7. Медичне забезпечення
  8. Медичне сортування постраждалих
  9. Обслуговування клієнтів турфірми
  10. Обслуговування різних видів прийомів і банкетів
  11. Організація обслуговування і порядок розміщення туристів в готелі

У США існує три рівня організації медичної служби: приватний лікар, медичний заклад чи лікарня і Сполучені Державна служба охорони здоров'я. Середній американець має лікаря свою власну, якого він називає його "сімейний лікар ". Цей лікар або має свій власний офіс або працює з декількома іншими лікарями (так званий " практики "). Цей лікар дає пацієнтові регулярні огляди, щеплення і до лікаря. Сімейний лікар зазвичай отримує оплату безпосередньо з пацієнтом. Середній клас також охоплені приватним або державним медичним страхуванням і страхуванням у зв'язку з зайнятістю. Багатий очікувати кращі лікування, яке можна купити за гроші.

Але багато американців, чий дохід низький немає сімейних лікарів. Наприклад, більшість негрів, що живуть в центральній частині Балтімора прийти безпосередньо до лікарні для всіх своїх медичних потреб. Тут про них піклуються в клініках по інтернів, ординаторів та лікарів, які там працюють. Кожна лікарня має в якості "швидкої допомоги", яка служить випадки, які вимагають негайної уваги.

Більш широкі питання медицини, таких як вакцинація школярів і досліджень епідемій прийшов під контролем Служби охорони здоров'я.

За законом, медичні послуги для тих, без грошей і страхування. Великий вартість медичної допомоги в країні і велика кількість людей, які не можуть заплатити за нього привели до розробки двох нових програм федерального уряду

Medicare і Medicaid. Medicare надає безкоштовну медичну допомогу для всіх американців старше 65 років. Medicaid забезпечує безкоштовну медичну допомогу для всіх тих, чий дохід нижче певного рівня.

Люди змушені покладатися тільки на основних державних програм не може жити комфортно. Багато сотень тисяч добровольців і благодійних організацій в Сполучених Штатах роблять все можливе, щоб допомогти тим, хто потребує. Штати, графства та міста все Run або підтримки лікарні, психіатричні лікарні будинки престарілих і притулки для бездомних. Якість догляду варіюється залежно від штату, округу та громади. Деякі витрачають багато, інші голий мінімум. Університети та інші аналогічні заклади також часто підтримують і співробітники безкоштовно для здоров'я і стоматологічних клінік. Більшість великих університетів спонсорувати безкоштовні клініки юридичної допомоги, які забезпечують юридичну допомогу та консультації за символічну плату. Більшість американців погодилися б, однак, що набагато більше має бути зроблено.

Основні наукові проблеми, що стоять перед американською медицини такі ж, як ті, які стикаються українську медицину - серцеві захворювання, рак і СНІД. Великий зусилля робляться, щоб визначити причини цих захворювань і їх успішного лікування. Велика увага приділяється охороні навколишнього середовища.

Муковісцидоз

Муковісцидоз (МВ) є найбільш поширеним спадковим захворюванням серед американців Північної і Західної Європи родоводу, зачіпаючи близько 30 000 чоловік. Хоча це відбувається у людей всіх етнічних груп, це набагато більш поширені в кавказців, ніж у афроамериканців. Це відбувається приблизно з однаковою частотою у чоловіків і жінок.

CF викликана дефектом в гені, який кодує інструкції для білка, який регулює проходження солі в і з клітин екзокринних залоз організму. У більшості людей з МВ, генетичні інструкції опустити тільки один з 1480 суб'єктів амінокислот протеїну - крихітний глюк, а руйнівний той, який впливає багато різних залоз в організмі, у тому числі підшлункової залози, потові залози, і залоз травної та дихальної систем.

Симптоми CF починають в ранньому віці. Уведення в легенів і бронхів виділяють велику кількість густий, липкий слизу, яка блокує проходи легких і пастки шкідливі бактерії, в результаті хронічного кашлю та хрипів, утруднення дихання, і рецидивуючих інфекцій легенів. Товсті виділеннями також часто перешкоджають вивільнення ферментів підшлункової залози, що призводить до травлення труднощів і проблем malabasorption, зокрема проблем з метаболізмом offats. Недоїдання може привести, тому що відсутність необхідних травних ферментів означає, що поживні речовини з, продукти належним чином не поглинається. Це в свою чергу може викликати біль після їжі і, особливо у маленьких дітей, нездатність набрати вагу нормально.

Особи з цим захворюванням також втрачають надмірну кількість солі через їх потових залоз. Потовиділення може бути рясне, а сам піт містить аномально високі концентрації натрію, калію і хлориду солі. Інші ознаки, що вказують на CF включають потовщення кінцевих фаланг пальців рук і ніг; безпліддя; жирні, громіздкі, що погано пахнуть стільця; і солено -тестування шкіри. Людина може мати будь-яку або всі з цих симптомів.

Ген, відповідальний за CF був виявлений в 1989 році. Всі клітини людини (крім еритроцитів, яєць і сперми) містять дві копії цього гена, по одному від кожного з батьків. CF результати, коли обидві копії,, гена CF " ненормальні. Якщо одна копія є ненормальним, а інший нормальний, людина, як кажуть, бути носієм; він або вона не буде ніяких ознак CF, але здатні проходити дефектний ген потомству. Дитина двох батьків -носіїв має шанс успадкувати CF, шанс бути повністю вільним від мутантного гена 1 -в- 4 л -в- 4; і 1 -в- 2 шансів бути носієм, як і його батьки. Близько 8 мільйонів чоловік в США можуть бути носіями.

Ідентифікація гена CF дозволив вченим приступити до розробки нових підходів до діагностики та лікування захворювання. Тест тепер доступний в якому клітини протерти зсередини в щоку, а потім досліджують на наявність дефектних генів. Наявність нормальних і мутантних генів CF означає, що індивід є носієм. Якщо тільки мутантні гени є, CF вказується.

Найбільш широко використовуваний тест для МВ тест піт електроліту. Він розпізнає надмірна кількість електролітів, знайдені на шкірі багатьох людей з МВ. Лікар, ймовірно, рекомендував би, щоб потім тест виконуватися на дитину, який не зміг набирати вагу, незважаючи на належне харчування, або хто постраждав від дуже частих респіраторних інфекцій. CF тестування в даний час рекомендується тільки для тих осіб, з сімейною історією розлади.

Якщо не вказано інше, дози, рекомендовані тут для дорослих. Для дитини віком від дванадцяти до сімнадцяти, зменшити дозу до трьох чвертей рекомендована кількість. Для дитини, від шести до дванадцяти років, використовувати один половину рекомендованої дози, і для дитини віком до шести років, використовувати одну чверть рекомендована кількість.

втома /

Втома є не сама розлади; це симптом. Більшість хвороб, від застуди до раку, які супроводжуються втомою. Втома часто раннім симптомом таких проблем зі здоров'ям, як діабет, кандидоз, анемія, рак, гіпоглікемії, алергії, порушення всмоктування, гіпотиреоз, порушення кровообігу, і мононуклеоз. Надзвичайно наполегливий і відключення втома є головним симптомом синдрому хронічної втоми. Втома, яке характеризується нестачею енергії тільки може бути викликане нудьги або депресії. Стійка втома, яка не пов'язана з якою-небудь основної хвороби, як правило, результатом поганої дієтичного способі життя і звичках.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)