АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Синдром хронічної втоми

Читайте также:
  1. Адаптационные синдромы- это
  2. Алкогольный синдром плода
  3. Гемолитико-уремический синдром, ОПН
  4. Геморрагическая лихорадка с почечным синдромом
  5. Глава Х. ОБОЛОЧКИ ГОЛОВНОГО И СПИННОГО МОЗГА, ЦЕРЕБРОСПИНАЛЬНАЯ ЖИДКОСТЬ, МЕНИНГЕАЛЬНЫИ СИНДРОМ
  6. Группа здоровья II Б: риск патологии ЦНС – синдром повышенной нервной рефлекторной возбудимости, мышечная дистония. Физиологическая желтуха новорожденных
  7. Дизурический синдром
  8. Е24 Иценко-Кушинг синдромы
  9. Заняття 6. ОБСТРУКТИВНИЙ БРОНХІТ. ДИФЕРЕНЦІЙНА ДІАГНОСТИКА ОБСТРУКТИВНОГО СИНДРОМУ
  10. ІV. Геморрагічний синдром - підвищена кровоточивість судин. Типи геморагічного синдрому.
  11. Клиника интеллектуальных нарушений при церебрастеническом и психоорганическом синдромах.
  12. Критерии тяжести колитического синдрома

Синдром хронічної втоми (СХВ) є станом, яке отримало широке поширення у Сполучених Штатах. Симптоми, пов'язані з CFS включають болі в м'язах і суглобах, тривога, депресія, важко зосередитися, лихоманка, головні болі, проблеми з кишечником,

дратівливість, жовтяниця, втрата апетиту, перепади настрою, м'язові спазми, часті інфекції верхніх дихальних шляхів, чутливість до світла і тепла, порушення сну, біль у горлі, набрякання залоз (лімфатичні вузли), тимчасова втрата пам'яті - і, перш за все, екстремальних і часто відключення втому.

Симптоми цього синдрому нагадують грипу та інших вірусних інфекцій, тому він часто помилково приймають за інших розладів. Це часто неправильно діагностується як іпохондрії, психосоматичні захворювання або депресії, тому що звичайні медичні тести не виявляють жодних проблем. Синдром в три рази більш поширені у жінок, ніж у чоловіків, і в першу чергу зачіпає молодих людей у віці від двадцяти до сорока.

Основними критеріями, які використовуються для розрізнення синдрому хронічної втоми є:

1. Постійна втома, яка не вирішує постільний режим і, що є досить серйозним, щоб зменшити середньодобовий діяльність як мінімум на 50 відсотків, принаймні шість місяців.

2. Присутність інших хронічних клінічних умовах, у тому числі психічних розладів, може бути виключена.

Причина чи причини синдрому хронічної втоми не до кінця зрозумілі. Деякі експерти вважають, це пов'язано з інфікуванням вірусом Епштейна- Барр (EBV), член сім'ї герпес, який також є причиною мононуклеозу. Ця впевненість заснована в значній мірі на тому, що багато людей з синдромом хронічної втоми були знайдені, щоб мати високі рівні EBV антитіл у крові, і багато людей датувати появи симптомів до тривалого бою з вірусною інфекцією. Однак ніякого зв'язку між ВЕБ і хронічної втоми ніколи не було остаточно доведено. Крім того, в даний час відомо, що багато людей мають високий рівень EBV антитіл без \ яких явних побічних ефектів на їхнє здоров'я, і що багато випадків хронічної втоми відбуваються без будь-яких відомих попередньому інфекції. Це привело вчених до пошуку інших можливих причин.

Мідь Дефіцит.

Мідь є важливим мікроелементом. Навіть помірний дефіцит міді знижує здатність білих кров'яних клітин для боротьби з інфекцією. Мідь необхідна для належного поглинання заліза в організмі, і це знаходиться в основному в харчових продуктів, що містять залізо. Якщо

11 к- організм не отримує достатню кількість міді, гемоглобіну виробництва зменшується і дефіцит міді анемія може привести.

Різні реакції ферментів вимагають мідь, а також. Мідь необхідна як зшиває агента для еластин і колаген, як каталізатор для білкових реакцій, а також для транспорту кисню. Він також використовується для метаболізму жирних кислот. Недолік міді може виробляти різні симптоми, в тому числі діарея, неефективного використання пі заліза і білка, і уповільнення росту. У дітей, розвиток нерва, кістки, унд легеневої тканини може бути порушена, і структура цих частин тіла може бути змінена.

Для тіла, щоб працювати належним чином, вона повинна мати належний баланс міді та цинку; в дисбаланс може привести до проблем щитовидної залози. Крім того низьких (або високих) рівнів міді

11 Uiy сприяти психічним і емоційним проблемам. Недолік міді може бути фактором при нервової анорексії, наприклад.

Недолік міді є найбільш вірогідні у дітей, які втомилися тільки соєве молоко, людина страждає від srpue (синдром мальабсорбції) або захворювання нирок, і

Я шланг, який хронічно прийняти мегадози цинку. Тривале застосування оральних контрацептивів и порушити баланс міді в організмі, викликаючи або надмірно високих або c4cessively низькі рівні міді. Рівні міді можуть бути визначені через аналіз крові, зразків сечі і аналіз волосся. Визначення мінеральних кількостях і співвідношеннях, є основою

II і програму харчування, щоб збалансувати хімію тіла.

Якщо ви підозрюєте, у вас може бути дефіцит міді, збільшити споживання продуктів Lieh в міді, наприклад, бобові (особливо соя), горіхах, какао, чорний перець, морепродукти, родзинки, патока, авокадо, цільне зерно, і кольорова капуста.

Наркотики

І. Отримання.

Наркотики хімічні речовини, використовувані в медицині в лікуванні, лікування або профілактики хвороб людини і тварин. * Крім того наркотиків полегшити страждання і біль. Ці хімічні речовини можуть надходити з різних джерел. Наркотики отримані з різних частин рослин, таких, як коріння, листя і плоди. Приклади. Iii'h препаратів є антибіотики, такі як пеніцилін і стрептоміцин (з рослин званих форми).

Препарати також можуть бути отримані з тварин, наприклад, гормони і виділення з залоз тварин. Препарати можуть бути виготовлені з хімічних речовин, які синтезованих в лабораторії. Деякі препарати містяться в харчових речовин; ці ГПЗ ПСГ називають вітаміни.

II. Імена.

Препарат може мати три різні назви:

1. Хімічна назва хімічний формульної для препарату. Наприклад, добре відомо, антибіотик ампіцилін препарат має хімічна назва як альфа -аміно- бензил - 1».

2. Родова назва є державною власністю і будь-який виробник лікарського засобу може використовувати його. Наприклад, загальна назва * вище лікарського засобу є ампіцилін. Існує тільки наша загальна назва для кожного препарату.

3. Бренд є приватною власністю середині окремого виробника препарат не конкурент не може використовувати його. Більшість препаратів мають кілька торгових марок. Наприклад,

11 U * фірмові найменування для антибіотиків ампіцилін наркотиків є: Amcill капсули, Omnipen, I * с * nhritin, Polycillin, Principen / Н.

III. Стандарти.

Є певні стандарти для ліків, встановлених незалежної комісії, яка R. називається * Фармакопеї США (USP). Два важливих стандарти I IS) ' в тому, що препарат повинен використовуватися в клінічній практиці і * доступні в чистому вигляді.

IV. Класифікація наркотиків.

Препарати можуть бути згруповані * відповідно до дією вони мають. Основним Я ', roups є: антисептичну та дезінфікуючі засоби; відхаркувальні; кашель сумішей; проносне і проносне; анальгетики: тоніки: додаток для шкіри та слизової оболонки включає мазі, лосьйони і мазі.

В. Основні характеристики препаратів:

1 Терапевтичний ефект -. Це здатність діяти вибірково на органі, на тканинах організму або на хвороби і *, щоб відновити нормальну функцію тіла.

2 * Побічна дія -. Крім терапевтичного засобу ефект може викликати нудоту, блювоту і т.д.

3 Алергічні реакції -. Якщо у людини є алергія він може показати * несподівану реакцію, коли він дається препарат.

* Слід взяти до уваги дію ліків на організм. Занадто мало препарату змушує його бути неефективними в той час як передозування може призвести до летального результату. Діти і літні люди більш чутливі до наркотиків і тому вимагають меншу дозу, ніж інші.

Ліки, найбільш часто вводять в чотирьох способів: орально (через рот), парентерально (ін'єкцією), ректально (у пряму кишку), а при вдиханні через легені.

Депресія.

Депресія є хворобою всього тіла - вона включає в себе тіло, нервову систему, настрої, думки та поведінку. Це впливає на те, що ви їсте і сон, що ви відчуваєте nlmilt себе, і те, як ви реагуєте на і думати про людей, і всі курган вас. Симптоми можуть тривати протягом тижнів, місяців або років. Є багато типів Ілійського депресії, з варіаціями в кількості симптомів, їх тяжкості, і наполегливість.

Люди з депресією зазвичай зняти і заховати від суспільства. Вони втрачають інтерес до речей навколо них, і стають нездатними відчуває задоволення. Симптоми депресії хронічна втома, порушення сну (або безсоння

• і надмірна сонливість), зміни апетиту, головні болі, болі в спині, розлади травлення, неспокій, дратівливість, швидкості на гнів, втрата інтересу або задоволення в хобі, і відчуття власної неповноцінності і неадекватності. Багато хто думає про смерть і и УПІ; Айдер самогубство. Речі з'являються похмурим і час, здається, проходить повільно. Людина з депресією може бути хронічно злий і дратівливою, сумно чи відчай, або не відображати мало привіт ніяких емоцій взагалі. Деякі намагаються " відіспатися " депресію, або нічого не робити, але сидіти або лежати itmiind.

Два основних класифікацій депресивних розладів, однополярний і біполярний.

1111 ipolar розлади характеризуються депресивних епізодів, які найчастіше повторюються принаймні кілька разів протягом життя людини. Біполярні розлади зазвичай починаються як депресія, але, як вони прогресують, вони пов'язані змінного епізоди депресії і манії. В результаті, біполярну депресію, що зазвичай називають маніакальної депресії.

Причини депресії повністю не зрозумілі, але вони, ймовірно, численні і різноманітні. Депресія може бути стало початком напругою, стресом, травматичного події життя, rhemical дисбаланс у мозку, захворювання щитовидної залози, розлад шлунка, головний біль, нестача харчування, погане харчування, споживання цукру, мононуклеоз, недолік фізичних вправ, ендометріоз, будь-яка серйозна фізична розлад або алергії. Одним з найбільш

поширеними причинами депресії харчові алергії. Гіпоглікемія (низький цукор крові) є ще однією поширеною причиною депресії.

Спадковість є важливим фактором в цьому безладі. В до 50 відсотків людей, які страждають від повторюваних епізодів депресії, один або обидва з батьків також випробували депресію.

Якими б не були чинники, які викликають його, депресія починається з порушення в частині мозку, яка управляє настрою. Більшість людей може обробляти повсякденних стресів; їх тіла пристосуватися до цього тиску. Коли стрес занадто велика для людини і його або її механізм регулювання не відповідає, депресія може бути стало початком.

Можливо, найпоширеніший тип депресії є хронічна депресія низькосортних називається дистимия. Ця умова передбачає довгострокове і / або повторюваних симптомів депресії тайська не потрібні відключення, але тримати людину нормально функціонувати і заважати соціальних взаємодій і задоволення від життя. Дослідження показали, що цей тип депресії часто є результатом (несвідомих) негативних звичок мислення. Подвійна депресія є варіацією дистимии, в якому людина з хронічним низькосортне депресії періодично відчуває великих депресивних епізодів, ніж повернеться до його або її "нормальної", м'яко пригніченому стані.

Деякі люди стають більш пригніченим в зимові місяці, коли дні коротше і темніше. Цей тип розлади відомий як сезонне афективний розлад (САР). Жінки частіше страждають від SAD, ніж чоловіки. Люди, які страждають цей тип депресії в зимові місяці втрачають свою енергію, страждають напади тривоги, набирати вагу в результаті тяга неправильні продукти, спати дуже багато, і мають знижену сексуальний потяг. Багато людей в депресії навколо грудневих свят; в той час як більшість з них, ймовірно, просто є " святковий блюз", деякі з них, можливо, страждає від сезонного афективного розладу. Самогубства, здається, самим високим протягом цього часу року.

Деякі дослідники вважають, що депресія може бути " спійманий ", як застуда або грип. У своїй книзі інфекційних Емоції: Перебування Ну, коли ваша кохана людина перебуває в депресії, доктор Рональд М. Поделл каже, що в шлюбі, якщо один з партнерів є хронічної депресії, і, ймовірно, буде.

Дослідники виявили, що деякі люди є потужними передавачами настрою і mlHTS є настрої приймачі. Настрій передавачів може контролювати настрій сім'ї або і»» робітників тільки будучи в кімнаті. Настрій приймачі дуже чутливі до І грудок настрою оточуючих. Це підсвідомість взаємодія найбільш ■ IMIIJ ' IMOUS коли передавач настрій проявляє депресії через постійне и noodiness, гніву, тривоги або печалі.; він чи вона може "дати " випадок депресії I " інших.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)