АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Луцьку вул. Кафедральна, 17, Мальтійська Служба Допомоги в Берегове Вул.Ф.Ракоци, 6

Читайте также:
  1. A. Невідкладні заходи кваліфікованої терапевтичної допомоги
  2. B. Відстрочені заходи кваліфікованої терапевтичної допомоги
  3. B. Відстрочені заходи кваліфікованої терапевтичної допомоги
  4. E. З’ясувати, чи є аптечка першої допомоги?
  5. А.5 Індикатори якості медичної допомоги
  6. Алгоритм діагностики і надання допомоги хворим з політравмою на догоспітальному етапі
  7. Алгоритм надання допомоги хворим з пошкодженням хребта і спинного мозку на догоспітальному етапі
  8. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. У якому випадку Ви перевертаєте постраждалого на спину?
  9. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Коли Ви займетесь визначенням наявності пошкоджень опорно-рухового апарату?
  10. Ви приступили до надання допомоги постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. Ви перевернули його на спину. Постраждалий не дихає. Ваші дії далі.
  11. Виды услуг, предоставляемые социальными службами для молодежи.
  12. Визначте основні шляхи надання допомоги учням з особливостями психофізичного розвитку в адаптації серед здорових людей.

Мальтійська служба допомоги

Мета діяльності:Збереження віри та допомога потребуючим

Адреса знаходження: м.Івано-Франківськ, вул.Лесі Українки, 1

м. Львів, вул. Академіка Богомольця, 8/2, Мальтійська Служба Допомоги Києві Вул.Січневого Повстання, 17а\19, Мальтійська Служба Допомоги в

Луцьку вул. Кафедральна, 17, Мальтійська Служба Допомоги в Берегове Вул.Ф.Ракоци, 6

Мальтійський Орден виник в 1099 році із спільноти братів госпіталю Св.Йоана в Єрусалимі, які опікувалися паломниками, бідними і хворими. 900 років білий восьмикутний хрест є символом завжди сучасного завдання: з християнською відповідальністю і безкорисливістю працювати для ближнього. Цілі Суверенного Мальтійського Ордену викладені в його Конституції. Орден вважає своїм завданням, у відповідності з багатовіковою традицією примножувати честь Божу освяченням членів Ордену служінням на славу віри і Святого Престолу, на благо ближнього свого. Вірний Божественним заповідям і настановам Господа нашого Ісуса Христа, керуючись вченням Церкви, Орден підтримує християнські чесноти братерства і любові до ближнього, сприяє їм, творить милосердя, надаючи допомогу хворим, емігрантам, біженцям, безпритульним дітям і бідним. Він піклується про скріплення їх духу і віри, активно підтримує католицькі місії. Орден завжди готовий прийти на допомогу жертвам надзвичайних ситуацій, катастроф, потерпілим у війнах.

Госпітальєрська діяльність здійснюється через територіальні організації Ордену, тобто через Пріорати і Суб-Пріорати і, перш за все, через Національні Асоціації та Служби Допомоги Суверенного Мальтійського Ордену. В наш час Орден діє в 90 країнах, маючи власні лікарні, амбулаторії, будинки для перестарілих і інвалідів, Міжнародний Банк Крові (на острові Мальта), лепрозорії в країнах Африки і Південної Америки, центри збору і розподілу медикаментів, центри лікування і реабілітації діабету, дитячі будинки, школи медсестер і інші благодійні заклади різного роду. Значна підтримка надається у вигляді грошових пожертв, доставки продуктів харчування, медикаментів, гігієнічних засобів, одягу і т.д. З 1834 року Рим є офіційною резиденцією Мальтійського Ордену, яким керує пожиттєво обраний Великий Магістр і уряд Ордену. Незважаючи на втрату державної території Орден і надалі є суверенним суб'єктом міжнародного права і підтримує дипломатичні стосунки з 85 державами. В 58 країнах Орден має власні структури, і більш як 110 країнах Орден активно займається гуманітарною діяльністю. В 9 міжнародних організаціях (наприклад: UN, EU, WHO i UNHCR) Орден підтримує дипломатичні представництва.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)