АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Юридичні адреси і реквізити Сторін

Читайте также:
  1. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  2. Відповідальність Сторін
  3. Відповідальність Сторін
  4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  6. Відповідальність сторін
  7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  8. Відповідальність сторін
  9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  10. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ
  11. Відповідальність сторін за невиконання договору
  12. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ

ДОГОВІР №____

Купівлі-продажу

М. Львів

 

 

”, в особі генерального директора М., який діє на підставі Статуту, у подальшому іменується „Продавець”, з однієї сторони та , в особі генерального директора діючого на підставі Статуту, надалі іменується „Покупець”, з другої сторони, у подальшому разом іменуються Сторони, уклали цей договір купівлі-продажу про наступне:

 

Предмет Договору

1.1. Продавець зобов‘язується передати у власність Покупця, а Покупець зобов‘язується прийняти та оплатити продукцію, перелік та кількість якої визначена у Специфікації (у подальшому – товар), що становить Додаток №1 до даного Договору.

1.2. Сторони повинні виконати усі зобов‘язання, покладені на них цим Договором, з моменту настання відкладальної обставини – набуття Продавцем права власності на товар, який становить предмет даного Договору.

1.3. Покупець набуває право власності на товар з моменту сплати ціни Договору.

 

Ціна Договору та порядок розрахунків

2.1. Ціна Договору включає вартість товару, який наведений у Специфікації, і становить 1110007.14 грн. (один мільйон сто одинадцять тисяч сім гривень чотирнадцять коп.), у тому числі ПДВ у розмірі 20%, що складає 185001.19 грн. (сто вісімдесят п‘ять тисяч одна гривня 19 коп.).

2.2. Оплата Покупцем ціни Договору, яка визначена у п. 2.1. даного Договору, здійснюється шляхом безготівкового перерахунку суми коштів у гривнях на банківський рахунок Продавця протягом місячного строку з моменту повідомлення Продавця про настання відкладальної обставини.

 

3. Обов‘язки Сторін

3.1. Кожна сторона зобов‘язана належним чином виконувати свої договірні зобов‘язання.

3.2. Покупець зобов‘язаний:

3.2.1. Прийняти від Продавця товар

3.2.2. Вчасно та повністю сплатити ціну Договору згідно виписаної Покупцем накладної.

3.3. Продавець зобов‘язаний у трьохденний строк письмово повідомити Покупця про настання відкладальної обставини.

 

Відповідальність сторін та порядок розірвання Договору

4.1. Сторони несуть один перед одним усю повноту відповідальності, передбачену чинним законодавством України, за невиконання, неналежне виконання своїх зобов‘язань, заподіяну шкоду, збитки і т.д.

4.2. У разі прострочення сплати ціни Договору, Покупець сплачує Продавцеві пеню у розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України від суми боргу за кожний день прострочення.

4.3. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов‘язань за Договором, якщо це є наслідком дії обставин непереборної сили, як-то: пожежі, повені або землетрусу, істотна зміна обставин, у т.ч. чинного законодавства, тощо. Якщо ці обставини безпосередньо вплинули на виконання Договору, то виконання відсувається відповідно до часу, протягом якого діяли такі обставини.

4.4. Договір може бути розірваний у разі ненастання відкладальної обставини протягом 6 (шести) місяців з моменту укладення даного Договору.

 

Інші умови

5.1. Цей Договір набирає чинності з моменту його укладення і діє до повного виконання сторонами своїх зобов‘язань по Договору.

5.2. Усі додатки, зміни і доповнення до Договору дійсні лише за умови, якщо вони вчинені у письмовій формі і підписані уповноваженими представниками Сторін. Належно вчинені додатки, зміни і доповнення складають невід‘ємну частину Договору.

5.3. Продавець і Покупець є платниками податку на прибуток на загальних підставах.

5.4. Зміна організаційно-правової форми, реорганізація юридичної особи, що є стороною Договору, не є підставою для його розірвання, а також зміни його умов і порядку виконання. У цьому випадку усі права й обов‘язки Сторін переходять до їх правонаступників.

5.5. Зі всіх інших питань, неврегульованих даним Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

5.6. Цей Договір складено у двох примірниках по одному для кожної із Сторін, що мають однакову юридичну силу.

 

Юридичні адреси і реквізити Сторін

Продавець

Покупець

 

 

Продавець: Покупець:


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)