АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Місцезнаходження сторін

Читайте также:
  1. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  2. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  3. Відповідальність Сторін
  4. Відповідальність Сторін
  5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  7. Відповідальність сторін
  8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
  9. Відповідальність сторін
  10. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ
  11. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ
  12. Відповідальність сторін за невиконання договору

ДОГОВІР

Про працевлаштування випускника вищого навчального закладу,

Який навчався за напрямом/спеціальністю педагогічного профілю

За державним замовленням

_________________________ __________________ (місце укладення) (дата укладення) 1. Вищий навчальний заклад Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка в особі ректора Копилова Сергія Анатолійовича, що діє на підставі Статуту. 2.Студент_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________,(прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані)що навчався за напрямом/спеціальністю _____________________________________________________________________________,освітньо-кваліфікаційним рівнем _________________________________________________ 3. Департамент (управління, відділ) освіти ______________________________________________________________________________________________________________________(повне найменування)в особі керівника (директора)____________________________________________________(далі Роботодавець), що діє на підставі _________________________________________________________________________________________________________________________ (назва органу) уклали тристоронній договір про наступне: 1. Предмет угоди За цим договором:1.1. Студент отримує у Вищому навчальному закладі базову або повну вищу освіту за спеціальністю_________________________________________________________________освітньо-кваліфікаційного рівня__________________________________________________ та працевлаштовується на роботу згідно зі спеціальністю та кваліфікацією, визначеними в його направленні на навчання до вищого навчального закладу від ___________________ №_______, виданого _________________________________________________________(назва установи)

Обов’язки сторін

2.1. Вищий навчальний заклад:

2.1.1. Забезпечує реалізацію державної політики в галузі вищої освіти, виконання державного замовлення та угод на підготовку фахівців з вищою освітою.

2.1.2. Вивчає попит на фахівців на ринку праці і сприяє їх працевлаштуванню відповідно до Закону України «Про вищу освіту».

2.2. Роботодавець:

2.2.1. Щорічно надає вищому навчальному закладу пропозиції щодо наявності вакантних посад педагогічних працівників із зазначенням умов оплати праці, наявності чи відсутності житла у визначеному населеному пункті, наявності інших соціально-побутових умов.

2.2.2. Створює резерв робочих місць на кількість осіб, які були направлені на навчання до вищого навчального закладу. 2.2.3. Організовує прийняття прибулих, працевлаштування відповідно до направлення та в двотижневий термін інформує вищий навчальний заклад про працевлаштування молодого фахівця.

2.2.4. Забезпечує:

- матеріальне стимулювання молодого фахівця відповідно до чинного законодавства;

- постановку молодого фахівця на квартоблік як особи, що потребує поліпшення житлових умов, а також прикріплення до медичної установи;

- безпечні та нешкідливі умови праці молодого фахівця.

2.3. Молодий фахівець зобов'язаний:

2.3.1. Прибути до Роботодавця у термін до «___» ___________2015 року та укласти трудовий договір на умовах, установлених у підпункті 2.2.4 пункту 2.2 цієї угоди.

2.3.2. Відпрацювати у Роботодавця на обраній посаді згідно з терміном, визначеним у трудовому договорі.

2.3.3. Виконувати трудові обов'язки згідно з вимогами законодавства та посадовою інструкцією.

Інші умови

3.1. Сторони, винні у порушенні умов цього договору, несуть відповідальність відповідно до закону.

3.2. Суперечки, що виникають у разі порушення договору, розглядаються у судовому порядку.

3.3. Договір складений в трьох примірниках, які зберігаються у кожної із сторін і мають однакову юридичну силу.

3.6. Договір набирає чинності з моменту його підписання і діє до «___» _________ 2018 року.

Місцезнаходження сторін


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)