АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура та зміст розділів контрольної роботи

Читайте также:
  1. II. Мовленнєва змістова лінія
  2. II. СТРУКТУРА отчетА по Практике по профилю специальности
  3. III. Мовна змістова лінія
  4. III. СТРУКТУРА КУРСА
  5. III. Структура курсовой и ВКР
  6. III. Хід роботи
  7. III. Хід роботи
  8. IV Структура и стратегия фирмы, внутриотраслевая конкуренция
  9. IІІ. Діяльнісна змістова лінія
  10. LDPC коды: структура
  11. V. Діяльнісна змістова лінія
  12. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ

Відповідно до навчальних планів та завдань дисциплін, які вивчаються на кафедрі фізичної реабілітації, для студентів галузі здоров’я людини передбачена контрольна робота, яка є складовою частиною навчального процесу і необхідна для вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок з майбутнього фаху. Особлива увага приділяється контрольним роботам у контексті сучасних вимог до процесу навчання, через збільшення навчальних годин, які виділяються на самостійну роботу студентів.

Робота з підготовки контрольної роботи є конкретною формою засвоєння сучасних теоретичних знань та передового практичного досвіду. Вона дає можливість студенту-реабілітологу застосувати здобуті у процесі навчання знання, щоб вирішити актуальні, конкретні проблеми своєї практичної діяльності.

Метою виконання контрольної роботи є поглиблення, закріплення та перевірка знань студентів у певній галузі науки і практики, відпрацювання та вдосконалення практичних вмінь для використання їх під час оздоровчо-реабілітаційних заходів, розвиток самостійності та творчого підходу до виконання обов’язків.

У процесі роботи вирішуються такі завдання:

1. Навчити студента аналізувати літературні джерела, документи та спеціальну інформацію;

2. Систематизувати отримані дані;

3. Аналізувати та узагальнювати свій досвід та матеріали персональних спостережень;

4. Вдосконавлювати навички підготовки методичних матеріалів та використовувати теоретичну підготовку у вирішенні конкретних практичних проблем.

Робота повинна грунтуватися на джерелах про сучасні досягнення науки і практики у галузі фізичної реабілітації, фізичного виховання і спорту, а також в суміжних галузях. Контрольна робота має бути певною розробкою конкретної проблеми, яка може виникати у фахівця у ході його практичної діяльності.

Практична значущість і якість роботи залежить від правильного визначення тематики. Студент має право вибрати тему відповідно до своїх інтересів та зацікавленості в ефективнішому засвоєнні матеріалу.

В основі підготовки контрольної роботи лежить загальний підхід та певні рекомендації відповідно до змісту і обсягу.

Рекомендується така структура і обсяг контрольної роботи:

1. Титульний аркуш;

2. Вступ (2 сторінки);

3. Аналітична частина (20 сторінок);

4. Висновки (3 сторінки);

5. Список використаної літератури (15 джерел);

Загальний обсяг контрольної роботи повинен бути 20-25 сторінок.

Нумерація сторінок позначається у правому верхньому куті.

Зміст окремих розділів контрольної роботи:

1. Вступ. У цьому розділі обґрунтовується доцільність вибору цієї теми, її актуальність, розкривається практичне значення теми. Бажано у цьому розділі дати конкретне формулювання і висвітлення проблеми, яка розглядається, мету і завдання контрольної роботи.

2. Аналітична частина. У цьому розділі аналізують найважливіші з певного питання літературні джерела, основні теоретичні та методичні положення лекційних курсів, які використовує студент для вирішення поставленої проблеми. Аналізується свій та передовий досвід у цьому питанні.

3. У розділі висновки подають коротку інформацію про систематизовані дані та показують перспективи їх у практичній діяльності, якщо це можливо. Висновки подаються як конкретно та логічно сформульовані положення про викладену у контрольній роботі інформацію.

4. У список використаної літератури подають перелік літератури, яка використовувалась у контрольній роботі. Після цитування цифрового і фактичного матеріалу у тексті контрольної роботи подається посилання на джерела.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)