АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Визначити ступінь ризику через вірогідність безпечної роботи

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. III Общий порядок перемещения товаров через таможенную границу Таможенного союза
  3. А) плечевой пояс проходит через грудную клетку; б) характерны анальные пузыри; в) зубы преобразовались в роговые пластины; г) уплощенные и широкие ребра.
  4. А. Стекание тока в землю через одиночные заземлители
  5. Автоматизация и роботизация
  6. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  7. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  8. Алекс встал перед съёмочной группой, надел ремень гитары через голову и поставил руку на струны.
  9. Алчность не может превратиться в не-алчность; через алчность нужно переступить. Вы не можете изменить ее.
  10. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  11. Аналіз роботи системи
  12. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.

Варіант 1. Чи можуть виникнути в класах нещасні випадки протягом наступного півріччя, якщо відомо, що за 2 роки роботи у школі в чотирьох класах сталося 2 нещасні випадки.

Варіант 2. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути харчові отруєння впродовж восьми місяців, якщо за 3 роки роботи в 2 соціальних їдальнях сталося 7 випадків харчового отруєння.

Варіант 3. Визначити, чи може людина захворіти на грип на цій території впродовж трьох місяців, якщо в селищі міського типу за за останні 2 роки захворіло 17 осіб.

Варіант 4. У певному регіоні за 1 рік травмовано 9 осіб. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути травмування впродовж 2 місяців?

Варіант 5. За 5 місяців у чотирьох містах сталося 6 випадків суїциду. Необхідно дізнатися, чи може виникнути така небезпечна подія впродовж наступного року?

Варіант 6. За останній місяць у м. Житомирі сталося 43 ДТП, у яких загинуло 9 чоловік. Визначити, чи можуть виникнути такі випадки протягом року?

Варіант 7. У 4 будинках за 2,5 роки сталося 5 аварій водопровідної системи. Необхідно дізнатися, чи може виникнути така небезпека впродовж півріччя?

Варіант 8. За 4 місяці роботи на висотних будинках в 5 бригадах сталося 2 нещасних випадки. Визначити, чи можуть виникнути в цих бригадах небезпечні події наступного року?

Варіант 9. Чи можуть потрапити в автомобільну аварію пішоходи в селі впродовж півріччя, якщо за останні 1,5 року у 2 селах було травмовано 4 особи.

Варіант 10. У 2 містах за 3 місяці сталося 4 випадки самогубств. Чи можуть виникнути самогубства впродовж 1 року?

Варіант 11. За 4 роки роботи в двох бригадах мулярів сталося 10 нещасних випадків. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути в цих бригадах протягом наступного року нещасні випадки на виробництві.

Варіант 12. У певному регіоні на «Будівельно-монтажній фірмі «Житлобуд-1» за 1 рік травмовано 9 осіб. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути травмування впродовж 2 місяців?

Варіант 13. Чи можуть виникнути в класах нещасні випадки протягом наступного півріччя, якщо відомо, що за 2 роки роботи у школі в чотирьох класах сталося 2 нещасні випадки.

Варіант 14. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути харчові отруєння впродовж восьми місяців, якщо за 3 роки роботи в 2 соціальних їдальнях сталося 7 випадків харчового отруєння.

Варіант 15. Визначити, чи може людина захворіти на грип на цій території впродовж трьох місяців, якщо в селищі міського типу за за останні 2 роки захворіло 17 осіб.

Варіант 16. За 5 місяців у чотирьох містах сталося 6 випадків суїциду. Необхідно дізнатися, чи може виникнути така небезпечна подія впродовж наступного року?

Варіант 17. За останній місяць у м. Житомирі сталося 43 ДТП, у яких загинуло 9 чоловік. Визначити, чи можуть виникнути такі випадки протягом року?

Варіант 18. У 4 будинках за 2,5 роки сталося 5 аварій водопровідної системи. Необхідно дізнатися, чи може виникнути така небезпека впродовж півріччя?

Варіант 19. За 4 місяці роботи на висотних будинках в 5 бригадах сталося 2 нещасних випадки. Визначити, чи можуть виникнути в цих бригадах небезпечні події наступного року?

Варіант 20. Чи можуть потрапити в автомобільну аварію пішоходи в селі впродовж півріччя, якщо за останні 1,5 року у 2 селах було травмовано 4 особи.

Варіант 21. У 2 містах за 3 місяці сталося 4 випадки самогубств. Чи можуть виникнути самогубства впродовж 1 року?

Варіант 22. За 4 роки роботи в двох бригадах мулярів сталося 10 нещасних випадків. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути в цих бригадах протягом наступного року нещасні випадки на виробництві.

Варіант 23. Чи можуть виникнути в класах нещасні випадки протягом наступного півріччя, якщо відомо, що за 2 роки роботи у школі в чотирьох класах сталося 2 нещасні випадки.

Варіант 24. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути харчові отруєння впродовж восьми місяців, якщо за 3 роки роботи в 2 соціальних їдальнях сталося 7 випадків харчового отруєння.

Варіант 25. Визначити, чи може людина захворіти на грип на цій території впродовж трьох місяців, якщо в селищі міського типу за за останні 2 роки захворіло 17 осіб.

Варіант 26. У певному регіоні за 1 рік травмовано 9 осіб. Необхідно дізнатися, чи можуть виникнути травмування впродовж 2 місяців?

Варіант 27. За 5 місяців у чотирьох містах сталося 6 випадків суїциду. Необхідно дізнатися, чи може виникнути така небезпечна подія впродовж наступного року?

Варіант 28. За останній місяць у м. Житомирі сталося 43 ДТП, у яких загинуло 9 чоловік. Визначити, чи можуть виникнути такі випадки протягом року?

Варіант 29. У 4 будинках за 2,5 роки сталося 5 аварій водопровідної системи. Необхідно дізнатися, чи може виникнути така небезпека впродовж півріччя?

Варіант 30. У 2 містах за 3 місяці сталося 4 випадки самогубств. Чи можуть виникнути самогубства впродовж 1 року?


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)