АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перейти до наступної колонки

Читайте также:
  1. Задание промолиться один круг за все страхи из 1 и 4 колонки
  2. Как перейти на сыроедческую диету
  3. Колонки
  4. Після відкриття запиту в режимі «конструктор» в поле «условие отбора» під полем «Місто» потрібно ввести «Київ», зберегти, затим перейти в режим таблиці і переглянути результат.
  5. Стартові завдання ( перейти до нового матеріалу)
  6. Стартові завдання ( повторити попередній матеріал і перейти до нового)
  7. Стартові завдання (повторити попередній матеріал і перейти до нового)

Переміщує сусідній абзац угору наступної колонки або наступного текстового кадру.

4. В меню «Застосувати обтікання до» встановіть, чи застосовується обтікання до певного боку (наприклад, правий бік або найбільша ділянка) або в напрямку до або від напрямної. (Якщо ви не бачите меню «Застосувати обтікання до», виберіть «Показати параметри» в меню панелі «Обтікання текстом».)

Цей параметр доступний лише в тому разі, якщо ви вибрали «Обтікання навколо рамки розміру» або «Обтікання навколо фігури об’єкта».

Мал.4 Параметри обтікання
A. Правий і лівий бік B. Бік, ближчий до корінця

C. Бік, віддалений від корінця

5. Задайте значення зсуву. Додатні значення пересувають обтікання від кадру, від’ємні пересувають обтікання в межах кадру.

Якщо ви не можете застосувати обтікання текстом до зображення, переконайтеся, що параметр «Ігнорувати обтікання текстом» не вибрано для текстового кадру, що не обтікається. Також якщо «Обтікання текстом впливає лише на текст нижче» вибрано в параметрах «Композиція», переконайтеся, що текстовий кадр знаходиться під об’єктом обтікання.

Текстові кадри всередині групи не зачіпаються обтіканням текстом, застосованим до групи.

Щоб установити типові параметри обтікання текстом для всіх нових об’єктів, зніміть виділення всіх об’єктів і потім задайте налаштування обтікання текстом.

Обтікання текстом імпортованих зображень

Щоб застосувати обтікання текстом до імпортованого зображення, запишіть відсічний контур у тій програмі, де ви створили зображення, якщо це можливо. Коли ви розташовуєте зображення в InDesign, виберіть параметр «Застосовувати відсічний контур Photoshop» у діалоговому вікні «Параметри імпорту зображення».

1. Щоб відобразити панель «Обтікання текстом», виберіть «Вікно» > «Обтікання текстом».

2. Виділіть імпортоване зображення і на панелі «Обтікання текстом» натисніть «Застосувати обтікання навколо фігури об’єкта».

3. Задайте значення зсуву. Додатні значення пересувають обтікання від кадру, від’ємні пересувають обтікання в межах кадру.

4. Виберіть «Показати параметри» в меню панелі «Обтікання текстом», щоб вивести додаткові параметри.

5. У меню «Текст» виберіть параметр контуру:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)