АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Підготовка до виборів

Читайте также:
  1. II. Підготовка до вивчення нового матеріалу.
  2. III. Підготовка до вивчення нового матеріалу.
  3. Глава 18. Підготовка фахівців з питань цивільного захисту
  4. Дайте визначення поняття виборів та назвіть їх види.
  5. Домашня підготовка до лабораторної роботи
  6. Напередодні виборів
  7. Обсяг лабораторної роботи та підготовка до захисту
  8. Підготовка дипломної магістерської роботи до захисту та його організація
  9. Підготовка до будівництва об'єкта
  10. Підготовка до дії
  11. Підготовка до роботи

Діяльність коаліції виборчих

Ініціатив «ДЗВІН»

 

Експертами з політичних питань коаліції виборчих ініціатив «ДЗВІН» був виданий навчально-методичний посібник «Що потрібно знати виборцю на виборах до Верховної Ради України». Актуальність та цінність книги полягає у роз’ясненні важливих проблем, перед якими опиняються громадяни у передвиборчий та виборчий період. У ній виборці знайдуть відповіді на важливі для себе запитання: навіщо іти на вибори, як зробити правильний вибір, як захистити свій голос, звідки черпати правдиву інформацію про кандидатів та багато інших.

Підготовка до виборів

30 липня 2012 року розпочалася виборча кампанія! З орієнтовним календарним планом основних організаційних заходів з підготовки і проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року можна ознайомитися на сайті ЦВК: http://www.cvk.gov.ua/

Вибори пройдуть 28 жовтня. Вони проводяться за змішаною системою − 225 народних депутатів обираються за партійними списками і 225 у мажоритарних округах. Прохідний бар’єр для партій за партійними списками на цих виборах становить 5%. Згідно з календарним планом, розробленим ЦВК, з 30 липня по 9 серпня відбуватиметься процесс висування кандидатів за партійними списками і від партій у мажоритарних округах. Кандидати в мажоритарних округах можуть висуватися партіями або шляхом самовисування. На відміну від усіх попередніх парламентських виборів реєструвати кандидатів, які балотуються у мажоритарних округах, буде ЦВК, а не окружні виборчі комісії. Документи для реєстрації кандидатів повинні бути подані до ЦВК не пізніше 13 серпня, а в цілому реєстрація повинна завершитися 20 серпня. Передвиборну агітацію партії й кандидати в одномандатних округах мають право почати з наступного дня після реєстрації.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)