АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Парламент проголосував за відео на виборах

Читайте также:
  1. Великая хартия вольностей». Образование английского парламента и его компетенция в период средневековья.
  2. ВЕЛИКИЙ ПАРЛАМЕНТ ИНСТИНКТОВ
  3. Види парламентів зарубіжних країн за структурою. Зміст представництва нижньої та верхньої палат бікамерних парламентів.Види верхніх палат парламентів зарубіжних держав.
  4. Відеоадаптери
  5. Відеоендоскопи
  6. Возникновение парламентского строя в Англии
  7. Глава 1. Теоретический подход В.И. Ленина к вопросу о парламентаризме
  8. Глава 2. Отношения В.И. Ленина к парламентаризму в России
  9. Дострокове припинення повноважень парламентів та їх палат.
  10. За правилами, передбаченими цією статтею, проводяться допити за допомогою відео- або телефонної конференції за запитами компетентного органу України.
  11. Законодавство Довгого парламенту 1642-1646 рр.
  12. Заяву про підробку звуко- і відеозаписів суд розглядає в порядку, передбаченому для розгляду заяв про підробку документів.

Законом передбачено запровадити систему відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення, яка повинна забезпечити передачу зображення з дільниці для можливості його перегляду на відповідному веб-сайті у мережі інтернет, збереження інформації.

Пропонується в обов’язковому порядку встановити системи відеоспостереження у приміщеннях для голосування звичайних виборчих дільниць.

Законом передбачено, що система відеоспостереження складається із не менш ніж двох веб-камер, які встановлюються у приміщенні для голосування дільничної виборчої комісії, а також засобів запису та збереження інформації, обробки даних для передачі зображення, передачі інформації на відповідний веб-сайт у мережі інтернет. Веб-камери повинні розташовуватись таким чином, щоб не порушувати таємницю волевиявлення виборців і забезпечити умови для вільного формування виборцем своєї волі та її вільного виявлення, одночасно забезпечуючи контроль громадськості за дотриманням процедури голосування і підрахунку виборчих бюлетенів.

Відповідно до закону, матеріали відеоспостереження зберігаються протягом одного року з дня офіційного оприлюднення результатів виборів депутатів, після чого знищуються в установленому ЦВК порядку.

За словами голови КВУ Черненка, потрібно дуже багато часу, щоб забезпечити виконання цього закону, а саме: закупити і встановити відеокамери на виборчих дільницях. Він вважає, що цей закон не потрібен Україні і було б краще, щоб гроші, які передбачається витратити на закупівлю відеокамер, були витрачені на нормальну організацію виборчого процесу (Верховна Рада 4 липня внесла зміни до держбюджету на 2012 рік щодо виділення майже мільярда гривень на оснащення виборчих ділянок системами відео спостереження).

«Ми закликаємо президента або підписати якомога швидше цей закон, або заветувати його», − сказав він.

Як повідомляв Тиждень, відповідно до закону про встановлення камер відеоспостереження на виборах, вони мають вимикатися одразу після закінчення голосування. Відповідно підрахунок в режимі реального часу вже неможливо. Втім, у Партії регіонів запевняють, що підрахунок голосів також буде фіксуватися онлайн. Детальніше на сайтах: http://dzvin.in.ua/news/7 та http://tyzhden.ua/News/56581


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)