АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформаційна діяльність, зв’язки з громадськістю та ЗМІ. Конкурси з якості

Читайте также:
  1. J Нові конкурси (спортивні, творчі, містер гімназії)
  2. Дайте визначення сутності зв’язків з громадськістю як навчальної дисципліни.
  3. Домогосподарство – діяльність, що здійснюється залежно від сімейного бюджету, який визначається співвідношенням між прибутками і витратами сім’ї.
  4. Зв’язки з громадськістю у відносинах з інвесторами
  5. Зовнішньоекономічні зв’язки ФРН.
  6. Інформатика як інформаційна інфраструктура і наукова дисципліна
  7. Інформаційна база та організація економічного аналізу
  8. Інформаційна діяльність та інформаційне обслуговування
  9. Інформаційна діяльність, основні види та напрямки.
  10. Інформаційна діяльність, основні види та напрямки.
  11. Інформаційна експансія Росії

ДП «ЛУГАНСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» постійно веде роз'яснювальну робо­ту з виробниками, споживачами, громадськими організаціями на рівні регіону, в т.ч. через ЗМІ щодо реалізації державної політики з питань технічного регулювання та спри­яння захисту прав споживачів, а саме організовано і проведено 829 заходів: наради - 33; семінари - 11; лекції - 152; доповіді - 46; конкурси - 2; виставки - 1; опубліковано друко­ваних матеріалів - 29 та електронних видань - 67; радіопередачі - 418; телепередачі - 70.

 

В 2013 році здійснювалось транслювання 16 телепередач по 12 хвилин з професійними коментарями провідних фахівців центру щодо ходу та результатів дослід­жень зразків печива (зокрема дієтичного та профілактичного), масла вершко­вого, овочів (редис, огірки, помідори, зелень), ковбаси вареної «Лікарська», пресервів рибних, морозива «Пломбір», хліба житнього та ін., які відібрані в торгівельній мережі регіону і досліджені в лабораторії харчової та с/г продукції центру. Також експертами ДП «ЛУГАНСЬК­СТАНДАРТ­МЕТРО­ЛОГІЯ» в 18 телесюжетах по 4 хвилини надавались поради щодо правильності вибору якісних овочів (морква, буряк, картопля, капуста) та фруктів (лимон, мандарин, апельсин, яблука).

Мета телепроекту - підвищення інформованості, обізнаності громадськості щодо якості та безпеки харчової продукції, її виробників, технологій, асортименту, наявності «ГМО», строках придатнос­ті, умовах зберігання, свідомого вибору при купівлі.

В ході проведення Х ювілейного Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України - 2013» на заключному державному рівні прийняли участь 25 підприємств нашого регіону з 27 найменуваннями продукції та послуг. Згідно протоколу засідання Головної конкурсної комісії 15 визначені переможцями, 9 - лауреатами, 3 - учасниками – це кращий результат Конкурсу по кількості підприємств-учасників загальнодержавного етапу і отриманих нагород та підтвердження традиційної стабільності лідерства Луганщини.

01 – 02 листопада 2013 року в м. Києві у приміщенні ДП «Український Дім» відбу­лися урочисті заходи з нагородження переможців, лауреатів і фіналістів конкурсу «100 кращих товарів України» та переможців виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі», в яких приймала участь делегація від регіону в складі керівництва, провідних фахівців центру, підприємств – учасників Конкурсу. На Національній виставці «100 кращих това­рів України» 21 підприємство Луганщини гідно представили свою кращу продукцію.

26 листопада 2013 року в Луганському обласному академічному музично-драма­тичному театрі відбулося урочисте нагородження - переможців і призерів обласного рівня Х ювілейної Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі - 2013». До нагородження були залучені спонсори - провідні підпри­ємства Луганщини. Нагороди, дипломи, грамоти від РКК, різноманітні цінні подарунки (м’які іграшки, ляльки, МР3 плеєри, набори для малювання, спортивне знаряддя та інш.) отримали 103 дітей – юних художників та вшановані подяками 53 їх викладача.

Також на святі були нагороджені Почесною грамотою облради і облдержадмі­ністрації кращі педагогічні колективи 5-ти навчальних закладів художнього напряму в сфері освіти і культури регіону та відповідним листом Подяки відзначені 10 викладачів художніх дисциплін - вихователі переможців та призерів дитячого конкурсу.

Спільна послідовна робота фахівців центру з підприємствами-виробниками, суб’єктами господарювання регіону сприяє підвищенню рівня якості продукції, послуг і відповідності їх вимогам діючого законодавства, а також забезпеченню єдності вимірювань, захисту громадян і економіки від наслідків недостовірних результатів вимірювань та поліпшенню захисту прав споживачів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)