АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Здобуття світового визнання

Читайте также:
  1. Б. Криза світового капіталізму
  2. Визнання особи безвісно відсутньою
  3. Закономірності розвитку світового капіталістичного господарства
  4. Залишення рішення чинним, визнання законними вчинених дії чи
  5. Змістовний модуль 3.2 Розвиток національних економік країн Європейської цивілізації в системі світового господарства під впливом науково-технічної революції
  6. Змістовний модуль 3.2 Розвиток національних економік країн Європейської цивілізації в системі світового господарства під впливом науково-технічної революції
  7. Значення медичного критерію для визнання особи неосудною.
  8. Матеріали досудового розслідування, у тому числі документи, які засвідчують беззаперечне визнання підозрюваним своєї винуватості.
  9. Наслідки визнання особи недієздатною
  10. Ний для інтеграції усіх країн-членів у систему світового господарства.
  11. Поняття світового господарства та етапи його розвитку

Історія компанії

Huawei була заснована в 1988 році колишнім офіцером Народно-визвольної армії Китая Жень Чженфеєм. Спочатку він сформував її як приватну компанію, проте згодом, після вдалого старту розвитку, у компанії з’явилося декілька власників. Huawei була агентом з продажу для відомої компанії Гонконгу, яка займалася електронними перемикачами. Але з 1990 року компанія розпочала власні незалежні дослідження та комерціалізацію технологій PBX, націлених на забезпечення готелів і малих підприємств. Після накопичених знань та ресурсів, Huawei досягла свого першого прориву на ринку телекомунікацій у 1992 році, коли запровадила цифровий телефонний комунікатор, яка став найбільш потужним у Китаї в той час. За час розгортання в малих містах та сільських районах, компанія поступово збільшила частку ринку.

Основні функції

Продукція та послуги Huawei включає в себе:

· обладнання бездротових мереж (LTE/HSDPA/W-CDMA/EDGE/GPRS/GSM, CDMA2000 1xEV-DO/CDMA2000 1X, TD-SCDMA)

· обладнання базової мережі (IMS, Mobile Softswitch, NGN)

· мережеві пристрої (FTTx, xDSL, оптичні пристрої, маршрутизатори, мережеві комутатори)

· додатки та апаратне забезпечення (IN, послуги мобільної передачі даних, BOSS)

· термінали (мобільні телефони/модеми) (UMTS/CDMA)

 

Щорічно Huawei інвестує у дослідження та розробки не менше 10 % від об'єму підписаних контрактів ($1,26 млрд), залишаючись одним з провідних підприємств серед компаній всього світу за кількістю заявок на отримання патентів — 26,8 тыс. Основна функція – створення телекомунікаційних мереж, надання оперативної та консалтингових послуг та реалізація обладнання для підприємств всередині та за межами Китаю.

Здобуття світового визнання

У 1997 році Huawei підписала свій перший закордонний контракт, що забезпечив створення мережевих продуктів для компанії Hutchison Whampoa. У тому ж році, Huawei запустила серію бездротових GSM-продуктів і згодом запропонувала свої CDMA та UMTS. У 1999 році компанія запровадила дослідження і розробки інформаційних технологій та широкого спектру програмного забезпечення телекомунікацій, які проходили в Бангалорі та Індії. З 1998 по 2003 Huawei уклала контракт з IBM для управлінського консалтингу, і переживала значні трансформації її управління і розробки різних продуктів та послуг.

Після 2000 року Huawei збільшила швидкість експансії на закордонні ринки, домігшись міжнародних продажів більш ніж на 100 млн.дол США і до 2005 року створила свої центри в Стокгольмі, Швеції, Німеччині та Росії. На виробничому і комунікаційному рівні Huawei налічує більше 140 тис. співробітників, близько 46% з яких займаються розробками та науково-дослідною діяльністю. Станом на сьогодні компанія має 20 філіалів-інститутів у країнах, включаючи Китай, США, Німеччину, Швецію, Ірландію, Індію, Росію та Туреччину, і в 2012 інвестувала близько 3млрд740млн доларів в схожі проекти. У 2001 році Huawei створила чотири центри у США, продала непрофільні системи Avansys за 750 млн. дол США і вступида до Міжнародного союзу електрозв'язку (МСЕ). До 2002 року компанії Huawei досягла міжнародного ринку продажів близько 552 млн. дол США.

У 2004 році Huawei продовжила закордонну експансію зорієнтувавшись на будівництво мережі третього покоління для Telfort, голландського оператора мобільного зв'язку. Цей контракт, на суму більше 25 млн. доларів, був першим договором такого типу для компанії в Європі. У 2005 році міжнародні замовлення компанії Huawei перевищувала його продаж на внутрішньому ринку в п’ять разів.

У 2006 році Huawei підписала Глобальну рамкову угоду з Vodafone. Ця угода ознаменувала початок постачання телекомунікаційного обладнання з Китаю і отримали статус схваленого постачальника від Vodafone. Даний договір встановив умови на поставку компанії Huawei будь-якого з Vodafone операційних компаній по всьому світу. Huawei також підписав контракт з British Telecom для розгортання своїх мультисервісних мереж доступу (MSAN) і передачі обладнання для 21-го століття, забезпечуючи British Telecom телекомунікаційною промисловістю Великобританії, необхідною для підтримки майбутнього зростання, оскільки ці компанії є мульти інфраструктурою постачальника.

У травні 2008 року Huawei і Optus розробила мобільний центр інновацій в Сіднеї, наданням приміщень для інженерів для розробки нового бездротового і мобільного широкосмугового зв'язку в концепції "продукт готовий для ринку". Згодом компанія приступила до свого першого великого масштабного комерційного розгортання UMTS / HSPA в Північній Америці надав TELUS нового покоління бездротової мережі Bell Canada з високошвидкісним мобільним доступом. Huawei поставляються одним з перших в світі комерційні мережі для TeliaSonera в Осло.

У липні 2010 року компанія Huawei була включена до Global Fortune 500 - списку, опублікованому журналом FORTUNE США за кількість річного обсягом продажів 21,8 млрд доларів США, а чистий прибуток 2млрд670млн доларів. згодом видання повідомляє, що компанія Huawei планує вкласти близько 500 млн. доларів, щоб налаштувати Телеком, виробниче обладнання в штатах Індії.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)