АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Фінансування видатків за бюджетними програмами

Читайте также:
  1. Бюджетний дефіцит та джерела його фінансування.
  2. За яким методом здійснюється кошторисне фінансування?
  3. Здійснення видатків розпорядників бюджетних коштів, одержувачів коштів державного бюджету та платежів з рахунків інших клієнтів
  4. Кошторисно-бюджетне фінансування.
  5. Кредитні спілки як перспективна форма фінансування малого бізнесу
  6. Лізингове фінансування як особливий вид кредитування
  7. Міжбюджетне фінансування
  8. Міжбюджетні трансферти, обсяг яких визначається шляхом зіставлення видатків місцевих бюджетів і кошику їх доходів–це...
  9. Оплата видатків розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів
  10. Основні завдання фінансування інноваційної діяльності.
  11. Поняття і види державних і місцевих видатків. Принципи фінансування державних видатків.
  12. Порядок перерахування коштів на здійснення видатків

3.1 Склад та структура видатків

3.2 Робота управління (відділу) щодо планування та

нормування бюджетних видатків

3.3 Планування і фінансування видатків на соціальну сферу і

соціальний захист населення

3.4 Особливості використання коштів спеціального фонду

3.5 Фінансування бюджетних програм

3.6 Аналіз динаміки використання бюджетних коштів на

фінансування соціальної сфери

Фінансування житлово-комунального господарства

4.1 Державна політика розвитку житлово-комунального

господарства

4.2 Комплексні заходи у сфері житлово-комунального

господарства

4.3 Діяльність у сфері забезпечення житлового фонду

4.4 Методична робота управління

4.5 Контрольна функція управління

4.6 Аналіз стану та пріоритетів розвитку житлово-комунального господарства


Складання, уточнення та моніторинг бюджету

 

При дослідженні цього питання студент має — ознайомитись із Положенням про обласний (районний, міський) фінансовий орган; знати посадові обов'язки, права та обов’язки працівників; описати головні завдання, функ­ції, права і відповідальність фінансового органу.

Вивчити організацію роботи фінансового органу з складання проекту обласного (районного, міського) бюджету, відобразити діяльність по її забезпеченню. Охарактеризувати роботу з підготовки бюджетних запитів головними розпорядниками бюджетних коштів, проведення їх аналізу відповідно до завдань й пріоритетів. Обов’язкові показники відображенні в проекті рішення Ради про місцевий бюджет. Процедура розгляду місцевою державною адміністрацією (виконавчим органом) та подання проекту бюджету до місцевої ради. Порядок розгляду і затвердження бюджету місцевою радою. Організація виконання доходної і видаткової частин місцевого бюджету за місцем проходження практики.

Завдання та функції фінансового органу з обліку виконання бюджету та кошторисів бюджетних установ. Відносини фінансового органу з установами банків, державною податковою інспекцією та відділенням Державного казначейської служби в організації виконання бюджету та здійснення облікової політики.

Характеристика видів та форм місячної, квартальної і річної звітності фінансових органів про виконання місцевих бюджетів та її організація; склад звітних документів, порядок їх складання і подання; порядок затвердження звіту про виконання місцевого бюджету.

Планування доходів бюджету та аналіз його виконання

Охарактеризувати склад, структуру і динаміку надходжень до обласного (районного, міського) бюджету, бюджету району у місті з районним поділом. Визначити методи формування доходів місцевого бюджету. Оцінити податкові і неподаткові надходження до місцевих бюджетів, доходи бюджету від операцій з капіталом, офіційні трансферти. Знайти причини відхилень у виконанні дохідної частини як в цілому, так і в розрізі окремих джерел надходжень. Визначити джерела фінансування дефіциту бюджету за типом кредитора і боргового зобов’язання. Вміти складати розпис доходів місцевого бюджету, знати порядок і терміни його підготовки, внесення змін і доповнень до нього. Вивчити економічну і контрольну роботу фінансового органу щодо мобілізації надходжень до бюджету. Знати роботу фінансових органів щодо ліквідації підприємств і організацій у зв’язку з їхнім банкрутством.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)