АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Консультант __________/Онищук Р.В./ Рибаченко О.К

Читайте также:
  1. АБСОЛЮТНЫЙ КОНСУЛЬТАНТ
  2. БРАЙАН ТРЕЙСИ - ИЗВЕСТНЫЙ ЛЕКТОР, КОНСУЛЬТАНТ И РУКОВОДИТЕЛЬ СЕМИНАРОВ
  3. БРАЙАН ТРЕЙСИ – ИЗВЕСТНЫЙ ЛЕКТОР, КОНСУЛЬТАНТ И РУКОВОДИТЕЛЬ СЕМИНАРОВ
  4. КонсультантПлюс: примечание.
  5. КонсультантПлюс: примечание.
  6. КонсультантПлюс: примечание.
  7. КонсультантПлюс: примечание.
  8. КОНСУЛЬТАНТЫ КОМПАНИИ
  9. Консультанты-новички, кто регистрируются в феврале от 5 б.е. получают еще один бонус: мини-набор для рук или для тела
  10. Кто может стать Консультантом?
  11. Мамины байки: как я не стала профконсультантом

Консультант __________/Дехтярьова Ю.С./


3.4 Індивідуальне завдання

Індивідуальне завдання на дипломний чи курсовий проект видається на спеціальному бланку і розміщується за титульним листом і в загальну кількість аркушів не входить.

В завданні формулюють тему проекту, вказують вихідні дані до проекту, перелік питань, що належить розробити, перелік графічного матеріалу, який необхідно представити в результаті розробки. Наводиться календарний план роботи по етапах проектування.

 

 

3.5 Основні написи

Усі текстові документи (за винятком титульного аркуша і завдання) повинні мати основні написи, розміщені в правому нижньому куті. На аркушах формату А4 основні написи розміщують тільки вздовж короткої сторони. Основні написи бувають двох видів: для першого аркуша записки (форма 2) і для наступного аркуша (форма 2 а) згідно з ГОСТ 2.104-68.

Зміст, розміщення та розміри граф основних написів, додаткових граф до них, а також розміри рамок в текстових документах повинні відповідати формам, наведеним на рисунку.

Форма 2


 

Форма 2а

Форми основних написів текстових документів

У графах основного напису за формою 2 (номери граф на рисунках наведені в дужках) вказують:

- у графі 1 - тему документа, а також його найменування. Найменуванням документа курсового або дипломного проекту є пояснювальна записка;

- у графі 2 - позначення документа - номер спеціальності 5.06010201;

- у графі 3 - літеру, присвоєну даному проекту (навчальним документам літера не присвоюється, а тому графу 3 не заповнюють);

- у графі 4 - порядковий номер аркуша;

- у графі 5 - загальну кількість аркушів (графу заповнюють тільки на першому аркуші);

- у графі 6 - розрізняльний індекс навчального закладу і навчальної групи. Шрифт індексу навчального закладу повинен бути більше шрифту індексу групи. Перед індексом навчальної групи пишеться слово „Група".

Наприклад, ВБТ, Група 48А;

- у графі 7 - прізвище осіб, які підписали документ;

- у графі 8 - підписи осіб, прізвища яких вказано в графі 7;

- у графі 9 - дату підписання проекту. Наприклад, 12.05.11.

- у графі 10-15 - графи таблиці змін, що заповнюють відповідно до вимог ГОСТ 2.503-90 (у навчальних документах графи не заповнюються).

У графах основного напису за формою 2а вказують:.

- у графі 1 - позначення документа - номер спеціальності ДП 5.06010201;

- у графі 2 - порядковий номер аркуша.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)