АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про надання інформації

Читайте также:
  1. Аналіз соціологічної інформації.
  2. Анафілактичний шок. Протокол надання медичної допомоги при анафілактичному шоці
  3. Базові закони у сфері інформації та інформатизації. Закони, що врегульовують певні види інформаційних відносин (видове законодавство).
  4. Бах інформації. Коливання цього курсу знаходить своє вираження
  5. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  6. Вади розвитку у дітей, діагностика,лікувальна тактика та надання екстреної медичної допомоги.
  7. Важливість національних атласів. Національний атлас України як джерело фактографічної та аналітичної інформації.
  8. Види економічної інформації та її класифікація
  9. Види інформації
  10. Види соціальної інформації
  11. Виділення об'єктів довідкової інформації
  12. Виділення об'єктів облікової інформації

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

УПРАВЛІННЯ У СПРАВАХ СІМ’Ї ТА МОЛОДІ


01196, м. Київ-196, пл. Лесі Українки, 1. Тел: 286-80-07, 286-86-59

від 13.01.12 _ № 01-04-0046

на № _____________ від ______________

Райдержадміністрації,

Міськвиконкоми

(міст обласного значення)

Структурні підрозділи у справах сім'ї та молоді

Про надання інформації

До управління у справах сім'ї та молоді Київської облдержадміністрації звернувся обласний осередок Центру політичних студій та аналітики з інформацією про те, що до 20 січня 2012 року проводиться черговий набір до «Вищої політичної школи молодих лідерів - 2012»

До участі в Школі запрошуються активна молодь активісти віком від 19 до 28 років, які мають досвід у суспільно-політичній або громадській роботі, займають активну життєву позицію та прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування.

В рамках навчання відбудеться серія триденних семінарів для
4 фіксованих груп у різних регіонах України. В програмі навчання: державний устрій України та інших держав, виборчі системи, місцеве самоврядування, політичні ідеології, основи геополітики та політології, енергоефективність.

Для участі необхідно:

- Заповнити Анкету учасника (додаток 1)

- Заповнити Резюме з фото (додаток 2).

- Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті.

- Проаналізувати текст – “Держава і народ” та заповнити таблицю (додаток 3) вставляючи цитати із тексту у кожну із колонок.

Повний пакет документів надсилати до 20 січня 2012 року включно на електронну адресу vps@cpsa.org.ua.

За додатковою інформацією звертатися до координатора Всеукраїнського проекту “Вища політична школа – 2012” у Київській області Олексія Пензарєва (097)-919-91-34, (093)-127-16-02.

Електронна адреса: vps@cpsa.org.ua.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)