АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Житомир, 2014

Читайте также:
  1. Была бы жизнь, а смысл найдется.
  2. Василь Стефаник (1871-1936)
  3. Військові дії в районі міста Умань в червні-липні 1941 року
  4. Вправа 100. Запишіть 5 термінів з фаху, у структурі яких є м’який знак, апостроф, а також ті, які пишуться через дефіс.
  5. Глава вторая. Тарас Петренко
  6. День Будапешт - Вена - Сентендре
  7. День Моравский Красс - Прага
  8. Завтрак в гостинице.
  9. Задачи к теме № 7: «Отдельные виды договоров»
  10. ІХ Література
  11. ЛІТЕРАТУРА

МЕТОДИЧНІ ВКА3ІВКИ

Щодо виконання дипломних робіт і підготовки до комплексного державного іспиту з циклу дисциплін для студентів спеціальності

Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)»

За напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент»

денної та заочної форми навчання

Схвалено на засіданні

кафедри менеджменту,

протокол № 1

від «28» серпня 2014 р.

 

Схвалено

Вченою радою

Факультету економіки та менеджменту

протокол № 1 від "01" вересня 2014 р.

 

 

Житомир, 2014

Методичні вказівки щодо виконання дипломних робіт і підготовки до комплексного державного іспиту з циклу дисциплін для студентів спеціальності 6.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)» за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент». – Житомир: ЖДТУ, 2014 – с.71

 

Укладачі: д.е.н., проф. Тарасюк Г.М.

к.е.н., доц. Безшкура А.Ю.

к.е.н., доц. Давидюк Ю.В.

к.е.н., доц. Пащенко О.П.

к.е.н., доц. Мілінчук О.В.

к.е.н., доц. Царук І.М.

 

Рецензенти: д.е.н., проф. Харчишина О.В.

д.е.н., проф. Скидан О.В.

 

 

Відповідальний за випуск

Безшкура А. Ю., к.е.н., доц.

 

Навчальне видання

Методичний матеріал видано редакційно-видавничим відділом
Житомирського державного технологічного університету

 

Оригінал-макет виготовлено та віддруковано на кафедрі менеджменту ЖДТУ: 10005, м. Житомир, вул. Черняховського, 103.

 


ЗМІСТ

ВСТУП……………………………………………………………..  
1. Загальні положення……………………………………………..  
2. Вимоги до написання дипломної роботи………….................  
3. Вимоги до оформлення дипломної роботи…………………..  
4. Захист дипломної роботи…………………………….………..  
5. Загальні критерії оцінювання дипломної роботи……….....…  
6. Тематика дипломних робіт…………….…………..…….…....  
7. Орієнтовні плани дипломних робіт……….……..……..….…  
8. Вимоги до державного екзамену………………………………  
9. Оцінювання рівня якості підготовки………………………….  
10. Зміст питань комплексного державного іспиту з циклу дисциплін………………………………………………………  
  Список рекомендованих джерел…….……..…………………….    
ДОДАТКИ……………………………………………………..…...  

ВСТУП

 

Державна атестація – це процес встановлення відповідності якості здобутої вищої освіти, рівня набутої професійної компетентності випускника ВНЗ відповідно до вимог галузевих стандартів за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент».

Державна атестація випускників здійснюється за допомогою засобів контролю ступеня досягнення кінцевих цілей освітньо-професійної підготовки з дотриманням принципів формування і реалізації системи засобів державної діагностики якості знань.

Принципами формування і реалізації системи засобів державної діагностики якості знань бакалаврів з менеджменту є: уніфікація, комплексність, взаємозамінність та взаємодоповненість, актуальність, інформативність, дієвість, індивідуальність, диференційованість, об’єктивність і відкритість, єдність вимог, предметність, інноваційність, валідність, варіативність.

Державна атестація проводиться на підставі оцінювання якості освоєння освітньо-професійної програми (ОПП), рівня здобутих професійних знань, набутих умінь та навичок, ступеня сформованості системи професійних компетенцій бакалавра, передбачених галузевими стандартами вищої освіти за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент».

Державна атестація передбачає використання одного з методів комплексної діагностики: складання комплексного кваліфікаційного державного екзамену, захисту випускної кваліфікаційної роботи (дипломної роботи) або їх поєднання.

У процесі державної діагностики визначається рівень здатності розв’язувати складні спеціалізовані завдання і практичні проблеми у професійній діяльності у певній галузі діяльності, що передбачає застосування певних теорій та методів відповідних наук в умовах невизначеності та складності оточуючого середовища.

Державна атестація якості підготовки бакалавра з менеджменту щодо встановлення фактичної відповідності рівня освітньої і професійної підготовки вимогам стандарту здійснюється Державною екзаменаційною комісією (ДЕК) вищого навчального закладу з цього фаху, голова якої затверджується Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України або іншим міністерством, якому підпорядкований ВНЗ.

Випускна робота є найважливішою формою самостійної підготовки студента, в процесі якої, він набуває уміння та навички з організації проведення наукових досліджень. Випускна робота дозволяє визначити загальноосвітню та фахову зрілість випускника, вміння діалектично мислити, творчо застосовувати набуті знання при розв‘язанні тих чи інших практичних завдань у сфері управлінської діяльності на заключному етапі навчання.

Успішне виконання студентом випускної роботи значною мірою залежить від того, наскільки він чітко уявляє собі основні вимоги щодо теоретичного рівня, змісту, структури, обсягу, форми викладення матеріалу та оформлення роботи.

Теми випускних робіт пропонуються студентам відповідно до напрямів науково-дослідної роботи випускаючої кафедри з урахуванням науково-практичних інтересів студентів.

Написання випускної роботи ставить за мету:

- поглиблення і розширення теоретичних знань студентів. Закріплення навичок та вмінь, а також можливість їх застосування при вирішенні конкретних практичних завдань;

- розвиток пошуку сучасних наукових методик і концепцій та можливостей самостійно їх застосовувати при розв’язанні прикладних завдань;

- здобуття і поглиблення навичок роботи з різними інформаційними джерелами, законодавчо-нормативною базою;

- оволодіння методиками і прийомами сучасних економічних досліджень;

- набуття культури оформлення результатів наукового дослідження згідно чинних вимог.

При оцінці випускної роботи враховуються не лише якість самої роботи, зміст основних її положень при публічному захисті, але й її оформлення.

Методичні рекомендації розроблені у відповідності до вимог, стандартів вищої школи з підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” спеціальності “Менеджмент організацій і адміністрування” (за видами економічної діяльності) напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент”.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)