АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Приклад. Характеристика засновників ТОВ «Лана» Засновники підприємства Статутний капітал Сума

Читайте также:
  1. Використання функцій ДМАКС,ДМИН,ДСРЗНАЧ EXEL.Надати приклади.
  2. Використання функцій СУММ, БДСУММ, СУММЕСЛИ в Excel . Надати приклади.
  3. ВІСІМ ПРИКЛАДІВ, ЯК ЧОЛОВІК РАНИТЬ СВОЮ ДРУЖИНУ
  4. Возникновение и развитие прикладной конфликтологии.
  5. Дайте оцінку взаємодії генетичних факторів і факторів середовища в реалізації «вроджених форм поведінки».Наведіть приклади.
  6. Живопись, декоративно – прикладное искусство
  7. З дисципліни « Методологічне забезпечення прикладного психологічного дослідження.»
  8. Задачи для практических занятий по освоению прикладного программного обеспечения Adobe Photoshop
  9. Задачи для практических занятий по освоению прикладного программного обеспечения Macromedia Flash
  10. Задачи для практических занятий по освоению прикладного программного обеспечения Microsoft Excel
  11. Задачи для практических занятий по освоению прикладного программного обеспечения Microsoft PowerPoint
  12. Задачи для практических занятий по освоению прикладного программного обеспечения Microsoft Visio

Таблиця 2.2

Характеристика засновників ТОВ «Лана»

Засновники підприємства Статутний капітал
Сума, грн. Питома вага, %
Фізичні особи    
Іванов Олександр Миколайович    
Петров Володимир Степанович    
Разом    

Джерело: складено автором за даними підприємства

 

Наприкінці дипломної роботи наводиться список використаних джерел. До цього списку включаються публікації вітчизняних і зарубіжних авторів, на які є посилання в роботі. Всі джерела вказуються тією мовою, якою вони видані.

Під час складання списку використаних джерел необхідно дотримуватися національного стандарту ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання». Він прийнятий для уніфікації складання бібліографічного опису на міжнародному рівні, забезпечення можливості обміну результатами каталогізації.

Оформлення допоміжних матеріалів. Допоміжними матеріалами є: ілюстрації (схеми, діаграми, графіки, креслення тощо), формули, таблиці, додатки.

Ілюстрації. Текст дипломної роботи має ілюструватись рисунками, схемами, фотографіями, графіками, діаграмами, таблицями тощо. Наявність ілюстрацій залежить від змісту матеріалу та поставленої мети. Вони розміщаються безпосередньо після тексту, де вони згадані вперше, або на наступній сторінці, або виносяться на окрему сторінку.

Кількість ілюстрацій, які розміщуються у дипломних роботах, визначається їх змістом і повинна бути достатньою для того, щоб надати тексту роботи зрозумілості та конкретності. Всі ілюстрації (фотографії, схеми, креслення, діаграми тощо) називають рисунками і нумерують послідовно.

Номер і назву рисунка пишуть одразу під графічними зображеннями. Всі ілюстративні матеріали розміщують одразу ж після посилання на них у тексті роботи.

Ілюстрації, розміри яких більше формату А 4, розміщують у додатках.

Ілюстрації позначають словом «Рис.» і нумерують послідовно в межах розділу, за виключенням ілюстрацій, поданих у додатках.

Номер ілюстрації повинен складатися з номеру розділу та порядкового номера ілюстрації, між якими ставиться крапка.

По тексту слово «рисунок» пишуть повністю, наприклад, «… Структура управління ТОВ «Житомирський картонний комбінат» представлена на рисунку 2.1». У випадку, коли посилання на рисунок наводиться у дужках, слово «рисунок» пишуть скорочено, наприклад «…Організаційна структура ТОВ «Житомирський картонний комбінат» є лінійною (рис. 2.2)».

Одразу після назви рисунку зазначається посилання на першоджерело, яке розміщується з абзацного відступу – 1 см, шрифт – Times New Roman, розмір шрифту – 12 пт (детальний опис правил посилання на першоджерело див. у пункті Загальні правила цитування та посилання на використані джерела).

Ілюстрації виділяють із тексту вільними рядками (не менше 1) зверху і знизу. Рисунки, діаграми створюються з використанням чорно-білої гамми. Використання кольору в дипломній роботі не допускається.


Приклад оформлення ілюстрації:

Рис. 2.1. Структура управління ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Джерело: складено автором за даними підприємства

Цифровий матеріал, як правило, оформлюють у вигляді таблиць. Таблиці дипломної роботи мають бути уніфікованими, а цифрова інформація – достовірною. Кожна таблиця повинна мати заголовок, який відтворює її зміст. Заголовки розміщують над таблицею. Всі таблиці нумеруються. Праворуч над заголовком з великої літери пишуть слово «Таблиця» та вказують її порядковий номер. Знак «№» перед цифрою не ставиться. Всі таблиці слід нумерувати наскрізно. Наприклад, 2-гу таблицю 2-ого розділу слід пронумерувати «Таблиця 2.2». Заголовок таблиці розміщують по центру без абзацного відступу. В кінці назви таблиці крапка не ставиться.

Вертикальні графи нумерують у тих випадках, коли в тексті на них є посилання, якщо таблицю частково переносять на наступну сторінку, а також при виконанні розрахунків за даними, які розміщені в різних графах. Назви граф пишуть з великої літери, а підзаголовки, якщо вони граматично пов’язані з назвою, – з малої, в інших випадках – з великої. Графу «№» в таблицю не включають. При переносі частини таблиці на іншу сторінку слово «Таблиця» і її номер вказують один раз справа над першою частиною таблиці, над іншими частинами пишуть слова «Продовження таблиці 2.1» (наприклад, Продовження табл. 2.10 – шрифт Times New Roman, розмір – 14 пт). У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба вказувати скорочено слово «дивись», наприклад: «див. табл. 1.3».

Таблицю розміщують після першого посилання на неї в тексті, вказуючи її номер і слово «таблиця» в скороченому вигляді (табл.). Наприклад, «… Показники фінансової стійкості ПП «Лілея» за 2011–2013 рр. представлені в табл. 2.4». Таблиця повинна бути розміщена уздовж сторінки або впоперек з відповідним поворотом її за годинниковою стрілкою.

При оформленні таблиць, слід дотримуватися таких параметрів: шрифт TNR – 12, інтервал – 1,0, абзацний відступ – немає.

Цифровий матеріал, що наводиться в таблицях дипломної роботи, має бути розміщений по центру; колонка, де представлений перелік показників, які характеризують об’єкт дослідження, – по лівому краю.

Приклад побудови та оформлення таблиці:

Таблиця 2.15

Фінансові результати діяльності ПП «Натураліс-Україна»

за 2011–2013 рр.

Показники Роки Відхилення 2013 р. до 2011 р.  
       
+/– %  
             
Виручка від реалізації 445,0 4614,0 1562,0 +1117,0 251,0  
Витрати виробництва і реалізації 345,9 3707,0 1201,0 +855,1 247,2  
Прибуток від реалізації 99,1 907,0 361,0 +261,9 264,3  
Інші доходи (операційні, позареалізаційні, фінансові) 371,0 3845,0 1304,0 +933,0 251,5  
Інші витрати (операційні, фінансові) 28,5 378,4 49,1 +20,6 72,3  
Прибуток до оподаткування 0,0 0,0 56,8 +56,8 -  
Збиток до оподаткування 9,7 257,0 0,0 -9,7 -  
Податок на прибуток 0,0 0,0 14,2 +14,2 -  
Чистий: прибуток 0,0 0,0 42,6 +42,6 -  
збиток 9,7 257,0 0,0 -9,7 -  

Джерело: складено автором за даними фінансової звітності підприємства

 

Формули. Формули, якщо вони подаються у дипломній роботі, розміщують за допомогою редактора Microsoft Equation 3.0 і нумерують арабськими цифрами. Порядковий номер наводять в круглих дужках напроти формули. Номер пишуть на рівні нижнього рядка формули, до якої він належить. При посиланні в тексті на формулу необхідно вказати її повний номер в дужках, наприклад: «… у формулі (1.1)». Після формули пишуть слово «де» і розшифровують символи в такій послідовності, в якій вони подані у формулі. Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів формули наводять під нею в тій послідовності, в якій вони подані у формулі. Значення кожного символу і числового коефіцієнта записують з нового рядка. Кожна формула відокремлюється від тексту одним вільним рядком.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)