АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок виконання. 1. Накреслити умову на форматі А3

Читайте также:
  1. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  2. II. Порядок аккредитации
  3. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  4. II. Порядок медицинского освидетельствования
  5. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  6. II. Порядок приема и увольнения
  7. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  8. III . Порядок присвоения квалификационной категории
  9. III. Миропорядок
  10. III. Порядок вынесения медицинских заключений во ВЛЭК ГА (ЦВЛЭК ГА)
  11. III. Сроки и порядок проведения Конкурса
  12. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА

1. Накреслити умову на форматі А3.

Наприклад, на рисунку задана піраміда SABC та площина загального положення, що утворена двома паралельними прямими m//n.

 

 

2. Провести в заданій площині лінію рівня, наприклад, горизонталь h.

 

 

 

3. Ввести додаткову площину проекцій П4, перпендикулярну до лінії рівня (X14 перпендикулярна до напрямої h1).

 

4. Побудувати проекції заданої поверхні та площини на додаткову площину проекцій

 

 

5. Побудувати проекції лінії перерізу: на П4 шукана проекція лінії перерізу збігається з проекцією січної площини в межах проекції заданої поверхні, а на площині проекцій П1 визначається за умови належності точок перерізу певним лініям заданої поверхні (наприклад, ребрам багатогранника).

 

 

 

 

5. Останнім етапом побудови перерізу є етап побудови його проекції на П2 з урахуванням видимості точок на заданій поверхні.

 

 

6. Задачу визначення натуральної величини перерізу можна розв’язати шляхом введення ще однієї додаткової площини проекцій П5, паралельно до виродженої проекції перерізу.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)