АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Хід роботи. 1. Закрити кран К2 .Грушею накачати в балон повітря стільки, щоб різниця рівнів води в манометрі була по можливості максимальною

Читайте также:
  1. II Методика виконання курсової роботи.
  2. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  3. Вакуумні деаератори, будова, схеми розміщення. Основні показники роботи.
  4. Вимоги безпеки перед початком роботи.
  5. Вимоги безпеки після закінчення роботи.
  6. Завдання до лабораторної роботи.
  7. Завдання до самостійної позааудиторної роботи.
  8. Завдання до самостійної позааудиторної роботи.
  9. Завдання до самостійної позааудиторної роботи.
  10. Завдання до самостійної позааудиторної роботи.
  11. Завдання до самостійної позааудиторної роботи.
  12. Завдання до самостійної позааудиторної роботи.

1. Закрити кран К 2.Грушею накачати в балон повітря стільки, щоб різниця рівнів води в манометрі була по можливості максимальною. Закрити кран К 1.

2. Через 2-3 хвилини, коли температура повітря в посудині стане рівною кімнатній (рівні води в колінах манометра уже не будуть змінюватись), знайти різницю рівнів води в колінах манометра h 1.

3. Відкрити на короткий час кран К 2 і як тільки тиск повітря у посудині дорівнюватиме атмосферному (рівні води в колінах манометра однакові),закрити кран К 2.

4. Через 2-3 хвилини, коли температура повітря в посудині стане рівною кімнатній (рівні води в колінах манометра уже не будуть змінюватись), знайти різницю рівнів води в колінах манометра h 2.

5. Дослід повторити 5 раз за пунктами 1-4.

6. Оцінити паспортні приладові похибки приладів .

7. Обчислити за робочою формулою (15) коефіцієнт Пуассона g.

8. Визначити середнє значення g.

9. Обчислити абсолютну і відносну похибки, записати кінцевий результат

,


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)