АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Київ-2001

Читайте также:

    МЕТАЛИ І ЗВАРЮВАННЯ

     

     

    МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

    ДО ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАВДАННЯ

    “ВИБІР МЕТАЛІЧНОГО МАТЕРІАЛУ І ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ БУДІВЕЛЬНОГО
    ВИРОБУ, З ВИЗНАЧЕННЯМ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПОСЛІДОВНОСТІ ЙОГО
    ВИГОТОВЛЕННЯ”

     

    для студентів спеціальності: 7.092101 “Промислове і цивільне будівництво”.

     

     

    Київ-2001


    Укладач: Я.Ю. Лобков,

     

    Рецензент: А.Т. Свідерській, к.т.н., доцент

     

    Відповідальний за випуск зав. Каф. МіОТП

    І.І. Назаренко, доктор технічних наук, професор

     

    Затверджено на засіданні кафедри МіОТП від 28 травня 2001р. протокол №19

    Видається в авторській редакції

     

    “Метали і зварювання”

     

     

    Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання

    “ Вибір металічного матеріалу і термічної обробки будівельного виробу, з визначенням технологічної послідовності його виготовлення”

    Укладач Я.Ю. Лобков. - К.: КНУБА, 2001.

     

     

    В роботі подається індивідуальне завдання з методичними вказівками та прикладом виконання по вибору металічного матеріалу і способів обробки будівельного виробу.

     

     

    Призначено для спеціальності: 7.092101 “Промислове і цивільне будівництво” при виконанні індивідуального завдання в вигляді контрольної роботи з курсу “Метали і зварювання”.


    1. Загальні вказівки

     

    При вивчені дисципліни “Метали і зварювання” індивідуальне завдання виконують студенти денної форми навчання. Форма індивідуального завдання – контрольна робота. Для студентів ПЦБ виділяється до 26 годин позааудіторного часу на самостійну роботу. Виконуючи завдання студент вивчає: різні види металічних матеріалів, їх маркування, хімічний склад, будову, властивості, способи термічної обробки, методи і способи виготовлення будівельних виробів з металічних матеріалів. Заданий будівельний виріб студент вибирає по табл.1. за вказівкою викладача.

    При виконанні роботи необхідно чітко засвоїти, що головним є не вивчення будівельного виробу як такого, а вивчення металічних матеріалів, з яких він може бути виготовлений, і процесів, яким він підлягає, при виготовленні заданого виробу. Тому точність конструкції виробу принципового значення не має. Конструкцію необхідно приймати максимально спрощено.

    Орієнтовний об’єм роботи 10-15 сторінок рукописного тексту на листі формату А4.

    В результаті виконання індивідуального завдання студент вчиться: робити конкретний вибір металічного матеріалу і термічної обробки в залежності від умов роботи будівельного виробу, а також, вибирати оптимальні способи обробки, виходячи з властивостей металічного матеріалу і конструкції будівельного виробу.

    Мета роботи – навчитися правильно вибирати раціональні види металічних матеріалів і найбільш економічно ефективні способи їх обробки для виготовлення з них будівельних виробів і конструкцій.

     


    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)