АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Компонентні знаки

Читайте также:
  1. V. Змішані ознаки.
  2. VI. Сигнальные указатели и знаки на транспорте
  3. VIII. СИГНАЛЬНІ ПОКАЖЧИКИ ТА ЗНАКИ 8.1. МАРШРУТНІ ПОКАЖЧИКИ
  4. Адміністративні правопорушення, що посягають на власність. Ознаки відмежування їх від злочинів проти власності. Ведення адвокатом таких справ.
  5. Аккордные знаки с О
  6. Аккордные знаки с Р и Л
  7. Аэродромные маркировочные знаки
  8. Б. Другие признаки беспокойства
  9. Біохімічні ознаки
  10. Біохімічні ознаки
  11. В57. Существенные признаки кризиса полиса в IV веке до н.э. (в социально-экономической, политической и идеологической областях).
  12. Відмінні ознаки філії та представництва

– знаки, призначені для інформації про вживаних харчових добавках або інших компонентах, властивих (або невластивих) товару.

До на імпортних товарах інформаційних знаків, що найбільш часто зустрічаються, відносяться компонентні знаки, що позначаються буквою “Е” і трьох- або чотиризначним цифровим кодом.

Для усунення вказаних недоліків Європейською Порадою була розроблена система цифрового кодифікування з літерою «Е» харчових добавок. Вона була апробована в країнах Європейського співтовариства. З незначними змінами ця система була включена до Кодексу ВОЗ-ФАО для харчових продуктів.

Всі харчові добавки розділені на функціональні класи залежно від технологічних функцій:

Е 100 – Е 182 – фарбники (застосовуються для забарвлення деяких харчових продуктів);

Е 200 і далі – консерватори (застосовуються для продовження термінів зберігання харчових продуктів);

Е 300 і далі – антиокислювачі (антиоксиданти) (уповільнюють окислення, оберігаючи тим самим харчові продукти від псування);

Е 1000 - формована група: глазуруючі агенти, і ін.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)