АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Початок туру:. Угорщина в день Св. Валентина Побачення в Будапешті на День Св.Валентина :)

Читайте также:
  1. Дата проведення туру: 07 - 21 липня / 12 - 26 серпня
  2. Дата проведення туру: 3 - 17 липня / 12 - 26 серпня
  3. Для українського бомбардира кінець – це ще тільки початок
  4. Змістовний модуль 2.2 Особливості розвитку ринкового господарства та основні напрямки економічної думки в Україні (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.).
  5. Ігор Рюрикович -- Північної і Південної Русі монарх; від нього бере початок родослівна великих князів московських, князів Острозьких і Заславських
  6. ІЗ ЛИСТА КРИМСЬКОГО ХАНА САПБ-ҐІРЄЯ ДО ПОЛЬСЬКОГО КОРОЛЯ СИҐІЗМУНДА І (ПОЧАТОК 40-Х PP. XVI СТ.)
  7. ОСТАННЯ ТРЕТИНА XVIIІ-го - ПОЧАТОК XХ-го СТОЛІТТЯ
  8. Початок XX ст.: Загальнi тенденцiї художнього розвитку
  9. ПОЧАТОК ВІЙНИ
  10. Початок досудового розслідування.
  11. Початок національного відродження
  12. ПОЧАТОК ПЕРШОГО ВАРІАНТУ ПОВІСТІ «КАЙДАШЕВА СІМ’Я»

Угорщина в день Св. Валентина

Побачення в Будапешті на День Св.Валентина:)

 

Львів – Мішкольц-Тапольце – Будапешт – Сентендре – Відень – Егер – Егерсалок – Львів

День закоханих в незрівнянній Угорщині!
· За короткий час основні туристичні місця Угорщини! · Екскурсії в Будапешті; · Вечірня прогулянка на кораблику по Дунаю; · Відвідування унікальних печерних купалень в Мішкольц-Тапольце та купальні «Егерсалок»; · Музей марципанів і шоколаду в затишному містечку Сентендре; · Егер - місто угорського бароко; · Дегустація угорських вин в Долині красунь. · Цілий день в розкішному Відні!

 

Початок туру:

лютий
 

 

День 1 Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – маленький Відень». Початок екскурсії – о 9:00. 20:00 – виїзд зі Львова, нічний переїзд у Мішкольц-Тапольце. Орієнтовний час проходження україно-угорського кордону – 1:00-3:00.
День 2 9:00 – відвідання унікального не тільки в Угорщині, але й в Європі природного утворення – печерної купальні в Мішкольц-Тапольце (вхідний квиток 1800F≈7€). 12:30 – переїзд у Будапешт. Оглядова екскурсія «Елегантний Пешт». Чудовим завершенням дня для Вас та Ваших коханих стане програма «Будапешт в ілюмінації» – прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (15€). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період, та верхня – відкрита. Розміщення в готелі. Ночівля. Вся необхідна інформація про готель – назва, адреса та як доїхати громадським транспортом міститься в пам'ятці туриста, яка роздається в автобусі.
День 3 Сніданок. 9:00 – оглядова екскурсія «Королівська Буда». Вільний час. Рекомендуємо: екскурсія в Сентендре (15€). Ті, хто не їдуть на екскурсію, залишаються в Будапешті. Їх заберуть з площі Героїв. 20:00 – Рекомендуємо: святкова вечеря в угорській чарді з фольклорною програмою (30€). Повернення в готель. Ночівля.
День 4 Сніданок. 8:00 – екскурсія «Віденська симфонія». Орієнтовний час початку оглядової екскурсії 12:00, її тривалість - 2 години. Вільний час. Скарбниця Габсбургів (20€ дорослі, 10€ діти до 18 років) Вільний час до 19:00. Повернення в Будапешт. Ночівля в готелі.
День 5 Сніданок. Виселення з готелю. 9:00 – переїзд в одне з найкрасивіших міст – місто угорського бароко Егер. Рекомендуємо: відпочинок на термальному курорті «Егерсалок » (вхідний квиток 10€). Нагуляли апетит? Час заїхати в Долину Красунь. Тут на Вас чекає справжній угорський гуляш (5€), а також – дегустація знаменитих егерських вин! Переїзд в Україну. Виїзд з Долини Красунь о 20:00. І яке свято без подарунків! Сувеніри на пам’ять! DVD-диск про Будапешт.
День 6 Прибуття у Львів (вранці, до12:00). Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – королівське місто».

 

Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми – 30 осіб.

 

Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!

У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.

 

ВАРТІСТЬ:
Вартість туру визначається датою оформлення замовлення, а не датою оплати!
До виїзду залишилось... Дорослі Діти до 16 років
Більше 6 тижнів 155€ 140€
Більше 5 тижнів 160€ 145€
Більше 4 тижнів 165€ 150€
Менше 4 тижнів 170€ 155€


Доплата за одномісне розміщення – 15€/ніч.

Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом 11,5000 грн за 1 €.

 

У вартість туру входить: · зустріч представником фірми; · проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео); · проживання в готелі ***, сніданки шведський стіл; · o Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком. o У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер з доплатою. · супровід керівника групи по всьому маршруту; · екскурсії згідно програми.
Подарунок від фірми: · дегустація вин в Долині Красунь; · подарунок на пам'ять про Будапешт; · пішохідна екскурсія старовинним Львовом. У вартість туру не входить: · вхідні квитки; · індивідуальне медичне страхування на період туру – 33,98грн, страхова компанія Граве Україна, асистуюча компанія Mondial assistance, програма страхування «Standard». Якщо вік туриста від 60 до 69 років, коефіцієнт страхування збільшується в 1,5 рази, якщо вік туриста від 70 до 74 років - 2 рази, від 75 до 79 років - 3 рази, від 80 до 84 років - 4 рази. Особи, старше 85 років на страхування не приймаються; · факультативні програми; · проїзд в громадському транспорті та таксі; · консульський збір 35€ для громадян України.

 

Важливо:

 

Автобус:

· З усіх питань, пов’язаних з функціонуванням автобусу ­– температурний режим в салоні, функціонування сидінь, індивідуальних обдувів та освітлення, потрібно звертатись до керівника групи та не відволікати ними водіїв.

· В салоні автобусу категорично заборонено: ходити по салону під час руху автобусу, курити, лузати насіння, смітити, споживати алкогольні напої, морозиво, будь-які рибні, молочні продукти, варені яйця та інші продукти, які мають явно виражений специфічний запах.

· В салоні автобусу заборонено перевозити дорожні сумки, валізи та інший габаритний багаж. За порушення цього пункту можливий штраф в розмірі від 50€.

· В салоні автобусу заборонено зберігати на верхніх поличках скляну тару та інші речі, які можуть травмувати пасажирів.

· Туристи в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння до поїздки не допускатимуться.

· Чай, кава в автобусі не готуються, їх можна придбати в кафе під час зупинок.

· Туалет в автобусі відсутній (зачинений). Користування туалетом передбачене на санітарних зупинках – для цього закладіть, будь ласка, в бюджет подорожі 10-15€.

· Зупинки автобуса здійснюються у відповідності до програми туру у відведених для цього місцях. Всі місця зупинок обладнані туалетами. Зупинки на вимогу чи прохання туристів категорично заборонені.

· Спинки сидінь в останньому ряді не опускаються.

· Туристична фірма «Алголь» не несе відповідальності за залишені в салоні автобусу речі, кошти та документи.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна автобусу.


Готель:

· Поселення в готель після 14:00, виселення з готелю до 10:00.

· Після 22:00 слід дотримуватись тиші.

· Продукти на сніданку призначені для споживання в приміщенні ресторану. За спробу винести продукти харчування з ресторану адміністрацією готелю може бути накладено штраф або викликано поліцію.

· Для збереження цінних речей, коштів та документів радимо користуватись сейфом готелю.

· В числі телевізійних каналів можуть бути платні. Оплата таких каналів здійснюється по факту їхнього користування.

· Вміст мінібарів в номерах за додаткову плату. При поселенні вміст мінібару потрібно звірити з описом. Недостача вмісту мінібару при виселенні прирівнюється до споживання та підлягає оплаті.

· Холодильника, праски та фену в номері немає.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна готелю.


Страхування:

· Просимо до початку туру ознайомитись з правилами страхування та умовами відшкодування медичних витрат страховою компанією.

· Якщо під час туру передбачаються зайняття спортом або розваги, пов'язані з підвищеною небезпекою для здоров'я, життя, потрібно вибрати відповідну програму страхування.

· Звертаємо увагу, що страхова компанія не відшкодовує витрати, пов'язані з лікуванням травм, станів та захворювань, які застрахована особа отримала внаслідок дій, здійснених нею у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи токсичних речовин.


Керівник групи:

· Супроводжує групу по всьому маршруту туру, забезпечує повне виконання програми туру, інформує про час та місце збору та/або від’їзду групи, організовує посадку в автобус та поселення в готелях відповідно до «Підтвердження замовлення» («Інформаційного листа»).

· У випадках втрати туристами документів або страхових випадках допомагає туристам у взаємодії з консульськими службами України, місцевими правоохоронними органами, медичними закладами, страховими компаніями та перекладачами коштом туриста.

· Керівнику групи категорично заборонено змінювати програму туру на вимогу чи прохання туристів.


Попередження:

Турист, що виїжджає з автобусним туром, зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи. У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію, імміграційну службу і консульство держави, що видала візу.

Фірма не несе відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.


НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Повний комплект документів на візу потрібно подати протягом 5 календарних днів після Замовлення туру, але не пізніше, ніж за 14 календарних днів, та не раніше, ніж за 2 місяці до початку туру! З офіційною інформацією можна ознайомитись на веб-сторінці Генерального консульства Угорської Республіки в м. Ужгороді. Всі довідки, витяги, виписки повинні бути видані не давніше 3 місяців до початку туру! У випадку ненадання хоча б одного з необхідних документів, або надання у невідповідності до вимог, – документи в роботу не приймаємо!

 

Загальні документи: · Анкета туриста згідно зразка (Оригінал) – 1 шт. · Анкета для консульства Угорщини, сторінки 3, 4 (Оригінал) – 1 шт. · Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України), а для дітей, яким виповнилось 14 років, проїзний документ: · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта. · Для дітей до 18 років: · Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта матері або {collapsedContentEnd} · Кольорова фотографія (Оригінал) – 2 шт. згідно зразка 3,5 Х 4,5 на білому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 3 місяці до початку туру! · Страховий поліс медичного страхування (Оригінал) – 1 шт. · У випадку подорожі автомобілем: · У випадку подорожі поїздом або літаком – оригінал квитка у обидві сторони. Власне фінансове забезпечення – основне (не менше 3000грн/міс): · Для працюючих: · Для підприємців: · Для пенсіонерів: · Для студентів: · Для домогосподарів: Власне додаткове фінансове забезпечення – якщо не вистачає основного: · Для всіх: · Для підприємців: · Для пенсіонерів: · Для студентів: Фінансове забезпечення від інших осіб – якщо немає або не вистачає власного фінансового забезпечення: · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує. · Документ, що підтверджує родинні зв'язки з особою, що фінансує (Копія) – 1 шт. · Заява про фінансування витрат від особи, що фінансує (Оригінал, нотаріально посвідчений) – 1 шт. · А також документи особи, що фінансує, зазначені в одному з розділів нижче: · Від підприємців: · Від пенсіонерів: {collapsedContentEnd} Документи приймаються з консульським збором. Консульський збір становить 35 євро! КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ! Консульський збір не сплачують: · діти, котрим на дату початку туру не виповнилось 18 років · учні та студенти, котрим на дату початку туру не виповнилося 21 року, за умови надання оригіналу довідки з місця навчання із зазначенням денної форми навчання (стаціонару) та копії студентського квитка, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю · пенсіонери за умови надання копії пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком, чи за вислугою років) та оригіналу випису про отримувану пенсію за останні 6 місяців, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю · інваліди за умови надання копії посвідчення інваліда та оригіналу випису про отримувану пенсію за інвалідністю за останні 6 місяців, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю. Прохання разом з документами туристів надавати нам Підтвердження замовлення. Прохання залишати в себе копії всіх документів, які Ви нам надаєте.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)