АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Іноземні учасники конференції можуть сплатити встановлений внесок після прибуття до м. Києва

Читайте также:
  1. S.I.2. Види діяльності, які може здійснювати юридична особа після одержання нею спеціального дозволу (ліцензії)
  2. Адміністративні правопорушення, що посягають на встановлений порядок управління. Ведення адвокатом таких справ.
  3. Апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді розглядається не пізніш як через три дні після її надходження до суду апеляційної інстанції.
  4. Бюджет, та учасники бюджетного процесу України.
  5. Взяти участь у роботі конференції.
  6. Вимоги безпеки після закінчення роботи.
  7. Виправдувальний вирок або судове рішення, що звільняє обвинуваченого з-під варти, виконуються в цій частині негайно після їх проголошення в залі судового засідання.
  8. Відомості в галузі зовнішньої політики і економіки, які можуть становить державну таємницю, —
  9. Відповідальними за перебування затриманих не можуть бути слідчі.
  10. Відповідно до ст.62 ЦПК України сторони, треті особи та їхні представники за їх згодою можуть бути допитані як свідки про відомі їм обставини, що мають значення для справи.
  11. Внаслідок аварії на АЕС після її стабілізації
  12. Внесок Гюстава Лєбона у розвиток теорії натовпу.

 

У заявці на участь у конференції вказати назву доповіді, прізвище, ім’я та по батькові учасника, науковий ступінь, вчене звання, посаду, заклад, контактні дані: поштову та електронну адреси, телефон, факс (див. форму заявки у додатках).

 

Вимоги до оформлення тез доповідей: рекомендований обсяг доповіді – 4-5 стор.

1. Поля: 10 мм – праве, 30 мм – ліве, 20 мм – нижнє та верхнє. Абзац – 10 мм.

2. Шрифт: Times New Roman – 14, міжрядковий інтервал 1,5.

3. Вказати прізвище, ім’я, по батькові автора та назву доповіді.

4. У верхньому правому кутку вказати жирним шрифтом ініціали та прізвище автора, далі нежирним шрифтом – науковий ступінь, вчене звання, заклад.

5. Через 2 інтервали по центру вказати назву доповіді – великими літерами, шрифт – жирний.

6. Через 2 інтервали – тези доповіді.

7. Посилання даються по тексту у квадратних дужках – [4, с. 5].

8. У тексті допускаються рисунки, таблиці – не більше 1. Рисунки слід виконувати розміром не менше 60´60 мм і не більше 110´170 мм у форматі *jpg, *bmp.

9. Перелік використаних джерел – в кінці тексту (див. зразок оформлення тез у додатках).

Розміщення тез доповідей на веб-сайті економічного факультету планується до початку конференції. Оргкомітет залишає за собою право повертати тези доповідей для доопрацювання у разі їх невідповідності тематиці конференції та визначеним вимогам до їх оформлення.

 


 

ДОДАТКИ

Інформацію про участь у конференції (заявку) надсилати до оргкомітету до 15.10.2012 р. на е-mail: pid-vo@ukr.net,

контактні телефони: (+38 044) 5213547; (+38 096) 6326072.

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ

 

 

Прізвище, ім’я, по батькові (без скорочень) Науковий ступінь, вчене звання, посада, назва організації (без скорочень) Тема виступу   Адреса (місто, індекс, вулиця, будинок, № офісу) Електронна пошта, веб-сайт   Телефон, факс та мобільний телефон
           

 

З повагою,   Завідувач кафедри підприємництва, д.е.н., проф. (підпис) І.І. Мазур

 


 

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДІ

Коваленко Микола Іванович, кандидат економічних наук, доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Актуальні проблеми підприємництва в Україні».

М.І. Коваленко,

канд. екон. наук, доцент,

КНУ імені Тараса Шевченка

 

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ

Сучасний етап розвитку підприємництва передбачає врахування дедалі зростаючої кількості факторів, що мають як безпосередній, так і опосередкований вплив на виробничі процеси. Найбільше цінується здатність підприємців адекватно реагувати на зміни, вміння їх передбачити…

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)