АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Організаційні процеси ЖЦ ПС

Читайте также:
  1. SUP: Допоміжні процеси
  2. БИЛЕТ 5-6Поняття про організаційні форми навчання. Класифікація форм навчання природознавству.Класифік норм навч.природозн.
  3. Будівельна продукція, процеси її створення та реалізації.
  4. Види (типи) виробництва і характеристика їх технологічних процесів. Організаційні форми роботи.
  5. Види та організаційні форми підприємств.
  6. Відповідь: У віці 7-10років у дитини процеси збудження переважають над гальмівними , а отже спостерігається легка виснажливість і швидка втомлюваність ЦНС.
  7. Віртуальні організаційні форми
  8. Вони пригнічують життєдіяльність мікроорганізмів, утворюючи комплексні сполуки з йонами металів, що знижує їхні ферментативні процеси і функціональну активність.
  9. Вплив різних факторів на процеси бродіння та реологічні властивості тіста.
  10. Вплив середовища на окисно-відновні процеси
  11. Вплив тепла на організм і процеси, які активуються ним.
  12. Генетичні процеси в популяціях.
№ п/п Наименование процесса (подпроцесса)
3.1 Управление
  3.1.1   Организационное строительство (формирование корпоративной политики, целей, процессов, стандартов, этики)
  3.1.2   Управление организацией
  3.1.3   Управление проектом
  3.1.4   Управление качеством
  3.1.5   Управление риском
  3.1.6   Измерение
3.2 Поддержка инфраструктуры
3.3 Совершенствование
3.3.1 Учреждение процессов
3.3.2 Оценивание процессов
3.3.3 Улучшение процессов
3.4 Обеспечение трудовыми ресурсами
3.5 Управление достоянием (активами организации)
3.6 Управление программой повторного использования
3.7 Доменная инженерия
       

Дії з динамічного тестування

Дії зі статичного тестування

Дії з ведення організаіцйної структури та інформаційного середовища

 

1. Критерії вибору тестів/Критерии адекватності тестів (або правила припинення тестування). Ці критерії можуть застосовуватися як для створення набору тестів, так і для перевірки, наскільки вибрані тести адекватні вирішуваним задачам тестування, а також допомагають визначити, коли можна або необхідно припинити тестування.

2. Ефективність тестування/цілі тестування. Тестування – це спостереження за поведінкою програми, виконуваної в цілях тестування із заданими параметрами, за заданим сценарієм або з іншими заданими початковими умовами чи цілями тестування.

3. Тестування для виявлення дефектів. В тестуванні для виявлення дефектів застосовується деструктивний підхід, а успішним вважається тест, що знаходить дефект. Цей підхід принципово відрізняється від іншого підходу, коли тести запускаються для демонстрації того, що програма задовольняє вимогам і, відповідно, тест вважається успішним, якщо не знайдено дефектів.

4. Проблема оракула. «Оракул» в тестуванні – це будь-який агент (людина або програма), що оцінює поведінку програми і формує висновок про результат тесту (тест пройдено чи ні). Цей висновок істотно залежить від трактування поняття «відмова» і «дефект» в конкретному контексті.

5. Теоретичні і практичні обмеження тестування. Обмеження обумовлені неможливістю вичерпного тестування і його економічної недоцільності для конкретних ПС.

6. Проблема нездійсненних шляхів – це шляхи потоку управління програми, які не можуть бути виконані ні за яких вхідних параметрів. Це найскладніша проблема тестування шляхів і особливо його автоматизації.

1.2.4. Основні сертифікації в галузі тестування

Становлення тестування як необхідного виду діяльності в процесі конструювання ПС наразі супроводжується появою міжнародних центрів сертифікації в галузі тестування. Найбільш популярними серед тестувальників та менеджерів програмних проектів є сертифікації, пропоновані ISTQB, ISEB ((http://www.bcs.org/, особливо у Великій Британії), ISCB, IIST (див. рис. 1.4).

Програма ISTQB Certified Tester (http://www.istqb.org/) пропонує перевірку знань та навичок інженера з тестування на трьох послідовних рівнях:

· базовий рівень;

· просунутий рівень (Advanced Level)

· рівень експерта (Expert Level).

Сертифікат просунутого рівня (Advanced Level) складається з трьох частин:

· Керівник тестування (Test Manager)

· Тест-аналітик (Test Analyst)

· Технічний керівник тестування (Technical Test Manager)

Це надає можливість вибору сертифікації в одній специфічній області або складання всіх трьох іспитів і отримання сертифікату ISTQB Certified Tester, Full Advanced Level.

Методичний посібник: Dorothy Graham, Erik van Veenendaal, Isabel Evans, Rex Black Foundations of Software Testing: ISTQB Certification. 2nd ed. – Cengage Learning, Inc., 2008 – 260 p.

1. 2.

3.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)