АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Пояснювальна записка. Заступник директора з НВР

Читайте также:
  1. Довідково-інформаційні документи. Доповідна, пояснювальна, службова записки. Правила їх написання.
  2. І. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  3. І. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  4. І. Пояснювальна записка.
  5. І.Пояснювальна записка
  6. Пояснительная записка.
  7. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  8. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  9. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  10. Пояснювальна записка
  11. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
  12. Пояснювальна записка

ЗАТВЕРДЖУЮ

Заступник директора з НВР

________В.Г.Мазур

«___»____________2013р.

ЗБІРНИК

Інструкцій до виконання

Лабораторно-практичних робіт

з предмету

“Матеріалознавство”

ПРОФЕСІЯ:

Зварник»

Кременчук

 

Іжевський Ігор Анатолійович, викладач вищого професійного училища №7 м. Кременчука Полтавської області.

 


Збірник інструкцій до виконання лабораторно-практичних робіт розроблено у відповідності до навчального плану для підготовки кваліфікованих робітників за професією 7219 «Зварник» та навчальної програми предмету «Матеріалознавство».

Розглянуто на засіданні випускаючої циклової методичної комісії “Машинобудування та матеріалообробка ”.

 

Протокол _____.. 2013 р. № ___

 

 

Голова випускаючої циклової методичної комісії __________ Кривенко О.М.

ПОГОДЖЕНО

Методист

__________ Ю.М.Хайчіна

«____»_________ 20____

 

Орфографія, стилістика і пунктуація залишається за автором______________


Рецензія

Збірник інструкцій для виконання лабораторно-практичних робіт з предмета «Матеріалознавство»для підготовки кваліфікованих робітників з професії 7219 «Зварник» містить 8 лабораторно-практичних робіт, які дозволяють учням глибше засвоїти теоретичний матеріал. Наведені теоретичні відомості дозволяють підготуватися до виконання кожної лабораторно-практичної роботи.

В кожній інструкції чітко визначено порядок виконання роботи. Приведений перелік контрольних запитань дозволяє виявити рівень знань учнів з вказаної теми.

Розроблені інструкції до лабораторно-практичних робіт реалізують міжпредметні зв’язки із спецтехнологією.

Тематика лабораторно-практичних робіт дозволить учням більш глибоко засвоїти навчальний матеріал з тем «Метали та сплави», «Залізовуглецеві сплави», «Кольорові метали», «Неметалеві конструкційні матеріали», «Експлуатаційні матеріали».

Збірник інструкцій до лабораторно-практичних робіт з предмета «Матеріалознавство» відповідає навчальному плану та програмі даного предмета.

 

 

Рецензент

Викладач вищої категорії ____________ О.М.Кривенко


Пояснювальна записка.

 

Предмет «Матеріалознавство» розрахований на 90 годин. Предмет вивчається протягом першого року навчання у першому та другому семестрі.

В умовах науково-технічного прогресу учні повинні мати глибокі знання про практичне використання знань з матеріалознавства.

Для підготовки кваліфікованих робітників за професією «Зварник» передбачається 90 годин, з них 16 годин лабораторно-практичних робіт.

Основна мета викладання дисципліни - надання учням основних знань з професії, вивчення матеріалів, їх структури і властивостей.

Для виконання лабораторно-практичних робіт учням необхідно засвоїти навчальний матеріал з тем «Метали та сплави», «Залізовуглецеві сплави», «Кольорові метали», «Неметалеві конструкційні матеріали», «Експлуатаційні матеріали».

Під час виконання лабораторно-практичних робіт з предмету «Матеріалознавство» учням необхідно використовувати знання, отримані під час вивчення таких предметів, як:

Ø «Фізика»;

Ø «Хімія»;

Ø «Охорона праці»;

Ø ”Технічне креслення “;

Ø ”Допуски та технічні вимірювання “.

Виконання лабораторно-практичних робіт проводиться на базі кабінету матеріалознавства, матеріалів та технології машинобудування, а також лабораторії кафедри «Матеріалознавства» Кременчуцького національного університету ім. М.Остроградського.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)