АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Допиту потерпілого. Місто Луганськ 21 березня 2012 року

Читайте также:
  1. Для уникнення ускладнень необхідно стежити за співвідношенням сили тиску реаніматора і пружності грудної стінки потерпілого.
  2. Додаткового допиту підозрюваного
  3. Допит свідка і потерпілого: порядок виклику, процесуальне оформлення їх показань.
  4. Допит свідка, потерпілого
  5. Допиту підозрюваного
  6. Допиту підозрюваного
  7. Допиту потерпілого
  8. Допиту потерпілого
  9. Допиту свідка
  10. Допиту свідка
  11. Допиту свідка в режимі відеоконференції

Місто Луганськ 21 березня 2012 року

 

Допит розпочато о «13» год. «00» хв.

Допит закінчено о «14» год. «30» хв.

 

Ст. слідчий СВ Артемівського РВ ЛМУ УМВС України в Луганській області ст. лейтенант міліції К.Ю. Калінова, розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 08210119 від «20» березня 2012 року у приміщенні СВ Артемівського РВ ЛМУ УМВС України в Луганській області в присутності осіб, яким роз’яснені вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України про їх обов’язок не розголошувати відомості щодо проведеної процесуальної дії:,

яким заздалегідь повідомлено про застосування технічних засобів фіксації, умови та порядок їх використання: технічні засоби фіксації на носії інформації не застосовувались, з дотриманням вимог статей 55, 56, 95, 104, 106, 223, 224 КПК України, допитав як потерпілого:

1. Прізвище, ім’я та по батькові Кизименко Віктор Олексійович

2. Дата та місце народження 14.06.1977 р.н.м. Луганськ

3. НаціональністьУкраїнець

4. Громадянство України

5. Освіта середня

6. Місце роботи (навчання) ПП «Вересень» 7. Рід заняття та посадаПП

8. Місце проживання (реєстрації) м. Луганськ, вул. Леніна, 120 кв. № 5

9. Судимість не судимий

10. Чи являється депутатом (якої Ради)ні

11. Відомості про паспорт або інший документ, що засвідчує особу КО 123456 виданий Артемівським РВ ЛМУ УМВС України в Луганській області 14.06.1995 р.

Потерпілому роз’яснено, що його викликано для дачі показань у кримінальному провадженні № 08210119 від «20» березня 2012 року в якості потерпілого.

Потерпілому Кизименку В.О. роз’яснено зміст ст. 63 Конституції України про те, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначене законом

(підпис)

Потерпілому Кизименку В.О.. роз’яснено зміст ст. 18 КПК України про свободу від самовикриття та право не свідчити проти близьких родичів чи членів сім’ї

 

(підпис)

Потерпілому Кизименку В.О. роз’яснено порядок проведення допиту, його права,

(П.І.Б.)

передбачені ст. 56 КПК України, та обов’язки, передбачені ст. 57 КПК України

 

(підпис)

Потерпілого Кизименку В.О. попереджено про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 384 КК України (Завідомо неправдиве показання)

(підпис)

Ознайомившись із своїми правами, потерпілий заявив, що бажає давати показання українською мовою та викладати їх під запис.

(вказати мову)

Послуг перекладача не потребує.

 

Потерпілий: Кизименко В.О.

 

По суті заданих запитань потерпілий Кизименко В.О. надав наступні показання: 20.03.2012 року близько 18:00 годин я знаходився в магазині, що за адресою: м. Луганськ, вул.В.Тирнівська, 33/2, де сам працюю. В магазин прийшов малознайомий чоловік – Клясов Ярослав, який був в нетверезому стані. Ярослав почав порушувати громадський, з приміщення магазину до офісу було чути нецензурну лайку. Я вийшов до магазину і побачив, що на підлозі розкидані продукти харчування (коробки з конфетами та спеціями). Продавці робили Клясову Я.І. зауваження, однак він не реагував, а почав лаятись. Після чого я зробив зауваження, сказавши, щоб той наступного дня прийшов та відшкодував завдані збитки за свої дії в магазині. Клясов відмовляв і почав грубити. Я зрозумів, що в цей ввечір з ним не можливо спокійно розмовляти, оскільки Клясов Я.І. знаходився в збудженому стані від вживання алкогольних напоїв, тому направився до свого офісу. Клясов також пішов за ним, почав штовхати, а потім почав наносити удати руками та ногами по тулубу, голові і кінцівках. Я тілесних ушкоджень Клясову не спричиняв, а закривав руками голову. В той момент, коли Клясов Я.І. замахувався на мене ногою, він закрив руками голову, тому Клясов Я.І. вдарив сильно по правій руці. Я відчув різку біль, надалі не чинив йому опору. Дівчата, які працюють в магазині продавцями натиснули кнопку швидкого виклику групи виїзду фірми “Явір 2000”. Через декілька хвилин приїхали працівники фірми “Явір 2000”, з якими він та Клясов проїхали до Артемівського РВ ЛМУ, де надали письмові пояснення щодо вказаної події, він отримав направлення до БСМЕ для визначення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень, а потім працівники фірми “Явір 2000” доставили його до травм. Пункту 1 МКЛ м. Луганськ, де було зроблено ренген і наложена повязка на праву руку. Потім за медичною допомогою в лікувальні заклади не звертався. Після цього випадку я з Клясовим Ярославом не спілкувався, хоча він часто заходив до магазину, де купляв продукти харчування.

З моїх слів записано вірно, мною прочитано, заяв, зауважень та доповнень не має.

 

Показання зафіксовані на носії інформації технічні засоби фіксації не застосовувались, які додаються до даного протоколу.

За результатами фіксування допиту технічними засобами від учасників процесуальної дії клопотання про внесення тексту показань до протоколу допиту не надходили.

Учасникам процесуальної дії повідомлено про спосіб ознайомлення із змістом протоколу, а саме надання письмового протоколу.

Ознайомившись із текстом протоколу допиту від учасників процесуальної дії клопотання про внесення до нього змін, доповнень і зауважень не надійшли.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)