АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СИСТЕМА ПОТОЧНОГО І ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ

Читайте также:
  1. A) Магнітоелектрична система.
  2. A) Устойчивая система средств, методов и приемов общения тренера с спортсменами
  3. A. Посиленого медичного контролю
  4. B) Електромагнітна система.
  5. C) Електродинамічна система.
  6. Cтрахування в логістичних системах
  7. D. процессы самоорганизации, информационные процессы и процессы управления в живых системах
  8. DNS — доменная система имен
  9. E) Індукційна система.
  10. I. Система грамматических времен в страдательном залоге
  11. II. Актуалізація опорних знань і вмінь учнів
  12. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності

Контроль набутих студентами знань відбувається під час традиційного опитування на практичних заняттях, де знання оцінюються за п'ятибальною шкалою. З метою оцінювання знань використовуються також відкриті та закриті тестові запитання. Для зручності блок тестів з однієї теми повинен складати не менше 10 одиниць. Оцінювання відбувається виходячи з відсотку правильних відповідей оцінка ставиться за п'ятибальною шкалою. Нижче наводяться оцінки за виконання творчих завдань, які пропонуються студентам:

Перелік видів творчих завдань для самостійного виконання студентами та їх оцінка

Вид роботи Зміст роботи Оцінка
       
  Реферат Текст реферату обсягом 8-10 стор., опорний конспект, за яким він буде доповідатися на занятті 5-8б, в залежності від повноти викладення матеріалу.
  Тести Загальна кількість 20. Складають-ся з запитання і чотирьох відповідей, одна з яких правильна 1 бал за 4 одиниці.В залежності від змісту, оригінальності, зрозу-мілості для студентів
  Ситуаційне завдання Кожне завдання складається з чітко сформульованої ситуації, додаткових матеріалів, необхідних для її вирішення та з питань, що поставлені до неї, яких повинно бути не менше чотирьох-п’яти, які потребують чіткої лаконічної відповіді. 10б, за кожне завдання.В залежності від змісту завдання, його склад-ності, коректності по-становки питань, при-датності для викорис-тання в аудиторії для обговорення та оцінки знань студентів.
  Кросворд Загальна кількість слів-визначень не повинна бути меншою 20. Терміни можуть охоплювати такі курси дисциплін: «Муніципальне управління», «Муніципальна власність», «Муніципальні землі», “Соціальне управління”, “Менеджмент”, “Менеджмент персоналу”, “Конфліктологія”, “Діловодство”, а також з проблем економіки, маркетингу, економічної теорії. 1 бал за два-три словав залежності від оригінальності, правильності, кількості визначень з дисциплін, що рекомендуються для опрацювання, а також чіткості формулювань визначення слів зрозумілості їх для інших.

 

Додаткова оцінка може бути виставлена за наукову статтю, наукову доповідь, реферат, участь у тематичних конференціях, засіданні круглого столу - максимум 10 балів.

Підсумкова оцінка складається із суми оцінок, які отримані студентом на протязі вивчення дисципліни і за визначеною шкалою переводяться в п'яти бальну систему. При цьому за

90-100 балів студент отримує оцінку "Відмінно";

75-89 - оцінку "Добре";

60-74- оцінку "Задовільно".

Якщо студент набрав від 35 до 59 балів, то він складає іспит чи залік, які оцінюються до 25 балів.

Студент, який набрав від 0 до 34 балів, може подати на ім’я декана заяву на повторне вивчення дисципліни і скласти іспит чи залік.

 

Оцінювання знань студентів проводиться за національною шкалою та шкалою ЕСТS таким чином:

 

Рейтингові бали за шкалою АМУ Оцінка за національною шкалою Оцінка за шкалою ECTS
90-100 Відмінно А
82-89 Добре B
75-81 C
67-74 Задовільно (зараховано) D
60-66 E
35-59 Незадовільно (не зараховано) FX
1-34 F

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)