АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Характерологичеськіє прояви типів

Читайте также:
  1. В полной мере методологическая роль системного подхода проявилась при формировании нового направления научных исследований – синергетики.
  2. Емоції і відповідні їм фізіологічні прояви виникають одночасно.
  3. Интересы ребенка с интеллектуализмом сильно отличают его от сверстников. Его рассуждения им не интересны, а проявить себя в совместной игре он не может.
  4. ІЗ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВЕДЕННЯ ДПУ УКРАЇНИ В ЦК КП(б)У ПРО АКТИВНІ АНТИРАДЯНСЬКІ ПРОЯВИ В УКРАЇНІ
  5. Как он проявил свое великое знание в виде радужного тела
  6. КЛІНІЧНІ ПРОЯВИ
  7. Конкретні прояви національних стилів у переговорах
  8. Патогенез та клінічні прояви гіпо – та гіпервітамінозів.
  9. Прояви автономістських тенденцій. П.Ю.Шелест. Політика русифікації та її наслідки. В.В.Щербицький.
  10. ПРОЯВИ ГЕНДЕРНИХ ВІДМІННОСТЕЙ У МОВІ
  11. Проявите заботу о себе
  12. Світові прояви тероризму

Тип № 1

Безтурботний, мирний, незворушний. У групі скромний. Дружбу нав'язує, але і не відкидає, якщо йому запропонують Схильний до упертості, якщо не відчуває свою правоту. Не смішливий. Мова спокійна. Терплячий. Холоднокровний.

Тип № 2

Радісний, товариський, балакучий. Любить бути на вигляді. Оптиміст, вірить в успіх. Поверхневий. Легко прощає образи, перетворює конфлікти жарт. Вразливий, любить новизну. Користується загальною любов'ю. Проте поверхневий; безтурботний. Примхливий. Артистичний. Не уміє добиватися результатів (захоплюється, але швидко остигає).

Тип № 3

Активний, має добре розвинені бійцівські якості. Глузливий. Прагне спілкуватися зі всіма на рівних. Дуже честолюбний. У разі незгоди з позицією більш старшого приймає активно протиборчу позицію. Не виносить байдужості в свою адресу.

Тип № 4

Тип неспокійний, насторожений, невпевнений в собі. Шукає опіку. Нетовариський, тому має зміщені оцінки і самооцінки Високоранимий. Адаптація йде тривало, тому дії замедленны. Не любить активний спосіб життя. Споглядальник. Часто схильний до філософії. Легко драматизує ситуацію.

Тип № 5

Споглядальний, спокійний. Має низький рівень зацікавленості в реальному житті, а значить, і низькі досягнення. Направлений на внутрішні вигадані або вичитані колізії. Послушно-безразлічен.

Тип № 6

Стриманий, боязкий, чутливий, соромиться в незнайомій ситуації. Невпевнений, мрійливий. Любить філософствувати, не любить багатолюдності. Має схильність до сумнівів. Мало вірить в свої сили. В цілому урівноважений. Не схильний панікувати і драматизувати ситуацію. Тривожний. Часто перебуває в нерішучості, схильний до фантазій.

Тип № 7

Людина скромна, активна, направлена на справу. Справедливий, зраджений друг. Дуже хороший, умілий помічник, але поганий організатор. Соромливий. Вважає за краще залишатися в тіні. У компаніях, як правило, не полягає. Дружить удвох. Взаєминам надає велике значення. Іноді нудний морализирующий.

Тип № 8

Людина спокійна, схильна до спілкування в компаніях. Естетично обдарований. Швидше споглядальник, чим діяч. Урівноважений. Байдужий до успіхів. Любить жити «як все». У взаєминах рівний, але глибоко переживати не уміє. Легко уникає конфліктів

Тип № 9

Активний, життєрадісний. Товариський. У спілкуванні нерозбірливий. Легко потрапляє в асоціальні угрупування унаслідок поганої опірності дезорганизующим умовам. Схильний до новизни, допитливий. Соціальний інтелект розвинений слабо. Немає уміння будувати адекватні оцінки і самооцінки. Часто немає твердих принципових установок. Енергійний. Довірливий.

Тип № 10

Артистичний. Любить розважати. Недостатньо наполегливий. Товариський. Неглибокий. Урівноважений.

Тип №11

Активний, товариський, благородний, честолюбний. Легко погоджується на ризиковані розваги. Не завжди розбірливий в друзях, в засобах досягнення мети. Благородний. Часто егоїстичний. Привабливий. Має організаторські схильності.

Тип №12

Легко підкоряється дисципліні. Володіє відчуттям власної гідності. Організатор. Схильний до мистецтва, спорту. Активний. Влюбливий. Легко захоплюється людьми і подіями. Вразливий.

Тип № 13

Складний тип. Пихатий. Енергійний. Життєрадісний. Не має, як правило, високої духовної спрямованості. Занурений в життєві радощі. У розділ кута життя ставить побутові потреби. Преклоняється перед престижністю. Всіма силами прагне досягти успіху, успіху, вигоди. Зневажає невдах. Товариський, демонстративний. Жорстко висуває свої вимоги.

Тип № 14

Владний, недовірливий, підозрілий, педантичний. Завжди прагне до першості. Дріб'язковий. Насолоджується будь-якою перевагою. Язвітельно-желчен, схильний до насмішки над слабкішими. Мстивий, зневажливий, деспотичний. Стомлюємо.

Тип №15

Вічно незадоволений, буркотливий, схильний до причіпок. Дріб'язково-вимогливий. До уїдливості не схильний. Легко ображається по дурницях. Часто похмурий, дратівливий. Заздрісний. У справах невпевнений. Перед труднощами пасує. У групі, класі тримається осторонь. Злопам'ятний. Друзів не має. Однолітками командує. Голос тихий, різкий.

Тип № 16

Високочутливий тип, недовірливий, приховано-пристрасний, мовчазний, замкнуто-образливий. Самолюбний, незалежний, має критичний розум, песиміст. Схильний до узагальненого мислення. Часто невпевненість в собі.

Тип №17

Дуже емоційний. Захоплений, життєрадісний, товариський, Влюбливий. У контактах нерозбірливий, дружньо настроєний до всіх. Непостійний. Наївний, легковажний, голублений. Користується симпатією тих, що оточують. Фантазер. Не прагне до лідерства, віддаючи перевагу інтимно-дружнім зв'язкам.

Тип № 18

Эмпатичный. Дуже жалісливий, схильний підтримувати віддає перевагу інтимно-дружнім контактам. Настрій частіше спокійний - знижене. Скромний. Соромливий. Невпевнений в собі. Споглядальник, Легко стає настороженим і підозрілим в несприятливих умовах.

Тип № 19

Спокійний тип. Мовчазний, розсудливий. Сповільнено-діяльний дуже послідовний, самостійний, незалежний, копіткий, неупереджений, скромний, низько-емоційний. Іноді відвернутий від реальності.

Тип № 20

Дуже демонстративний, не уміє співпереживати. Емоційно бідний. Любить протиставляти себе колективу Дуже напористий в досягненні значущих для себе цінностей. Престижний. Часто фальшивий. Практичний.

Тип №21

Дуже енергійний, життєрадісний. "Улюбленець публіки". Вважається, підлітки такого типа щасливці. Дійсно, вони часто дуже обдаровані, легко вчаться, артистичні, малоутомляемы. Проте, наявність цих якостей часто має негативні результати. Підлітки (і молоді люди) з дитинства звикають, що їм все доступно. Внаслідок чого не вчаться серйозно працювати над досягненням мети. Легко всі кидають, часто переривають дружбу. Поверхневі. Мають досить низький соціальний інтелект.

Тип № 22

Дуже пасивно-байдужий. Упевнений в собі. У відношенні до тих, що оточують жестко-требователен. Злопам'ятний. Часто проявляє пасивну упертість. Дуже педантичний, дріб'язковий. Розсудливий, холоднокровний. До чужої думки відноситься байдуже. Ригідний, віддає перевагу звичним справам і монотонності побуту. Інтонації мови маловыразительны. Малоестетічен.

Тип № 23

Товариський, активний, ініціативний, такий, що захоплюється. При цьому уміє управляти собою. Уміє добиватися наміченої мети. Честолюбний Любить лідирувати і уміє бути організатором. Користується довірою і щирою пошаною тих, що оточують. Характер легкий, естетичний, рівно жвавий.

Тип № 24

Активний урівноважений тип. Енергійний. Среднеобщителен. Причепливий до нечисленних друзів. Впорядкований. Уміє ставити перед собою завдання і добиватися рішень. Не схильний до суперництва. Іноді образливий.

 

 

Тип № 25

Активний, іноді вибуховий, іноді безтурботно-веселий. Часто спокійно -безразличен. Ініціативи майже не проявляє, діє по указці. Пасивний в соціальних контактах. До глибоких емоційних переживань не розташований. Схильний до монотонної, копіткої роботи.

Тип № 26

Спокійний, урівноважений, терплячий, педантичний Честолюбний. Цілеспрямований. Має тверді принципи. Часом образливий.

Тип № 27

Урівноважено-меланхолійний. Тонко чутливий. Причепливий, цінує інтимні для довірителя відносини, спокійний. Цінує гумор. В цілому — оптиміст. Іноді панікує, іноді впадає в депресії. Проте частіше - спокойно-задумчив.

Тип № 28

Меланхолійний, честолюбний, наполегливий, серйозний. Іноді схильний понуро - тривожному настрою. Дружить з нечисленним громадянством. Необразливий, але іноді недовірливий. Самостійний в рішеннях щодо принципових питань, але залежимо від близьких в емоційному житті.

Тип № 29

Жестко-требователен до тих, що оточують, упертий, гордий, дуже честолюбний, Енергійний, товариський, настрій частіше бойовите. Невдачі приховує. Любить бути вигляду. Холоднокровний.

Тип № 30

Гордий, прагне до першості, злопам'ятний. Прагне до лідерства у всьому, Енергійний, наполегливий. Спокійний, обачливий. Любить ризик, непохитний в досягненнях. Не позбавлений артистизму, хоч і сухуватий.

Тип № 31

Соромливий, незаздрісний, прагне до самостійності, причепливий, доброзичливий. З близькими людьми проявляє спостережливість, відчуття гумору. Схильний до глибоких довірчих відносин. Уникає ситуації ризику, небезпеки. Не виносить нав'язаний темп. Іноді схильний до швидких рішень, розкаюється в своїх вчинках. У невдачах звинувачує тільки себе.

Тип № 32

Честолюбний, невдачі не знижують упевненості в собі. Зарозумілий. Злопам'ятний. Енергійний. Наполегливий. Цілеспрямований. Схильний до конфліктності. Не поступається, навіть якщо не прав. Мук совісті не випробовує. У спілкуванні не схильний до співпереживання. Цінує тільки інформативність. Емоційно обмежений.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)