АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Елементи предметного покажчика

Читайте также:
  1. D – ЕЛЕМЕНТИ.
  2. P – ЕЛЕМЕНТИ.
  3. Адміністративне правопорушення як підстава юридичної відповідальності: ознаки і елементи.
  4. Б. Одиниці (елементи) сучасної політичної карти світу на суходолі
  5. Безконтактні логічні елементи
  6. Види та елементи ринку праці
  7. Вкажіть відповіді, в яких названі структурні елементи суспільних відносин?
  8. Діелектричні елементи
  9. Економічна безпека як багаторівнева система: поняття та базові елементи
  10. Електромеханічні комутаційні елементи
  11. Елементи безперервності.
  12. Елементи валютного ринку

Предметний покажчик можна створити для таких елементів:

· Окремих слів, фраз або символів;

· Розділів, що розміщені на кількох сторінках;

· Посилань на інші елементи, наприклад «Транспортні засоби, див. Велосипеди».

Після того як текст вибрано і помічено як елемент предметного покажчика (виділити текст і на вкладці Ссылки у групі Указатель вибрати команду Пометить), Microsoft Word додає у документ спеціальне поле (Поле. Набор кодов, обеспечивающих автоматическую вставку в документ текста, рисунков, номеров страниц и других сведений. Например, поле DATE вставляет текущую дату.) XE (елемент предметного покажчика), що містить помічений основний елемент предметного покажчика та відомості про перехресні посилання, надані користувачем.

Після того як всі елементи предметного покажчика будуть помічені, вибирають вид покажчика і збирають його. Додаток Word знайде всі елементи з відповідною поміткою, упорядкує за алфавітом, додасть номера сторінок, видалить елементи, що повторюються і відобразить покажчик у документі.

Змінити елемент покажчика можна наступними способами: створити додатковий елемент третього рівня або перехресне посилання на інший елемент. Для створення додаткового елементу, треба ввести текст у поле дополнительный. Для створення додаткового елементу третього рівня, треба ввести текст додаткового елементу покажчика, двокрапка (:), а потім — текст елемента третього рівня.

Щоб створити перехресне посилання на інший елемент, встановіть перемикач у положення Перекрестные ссылки у групі Параметры, а потім введіть текс іншого елемента.

Щоб вибрати формат номерів сторінок для відображення у предметному покажчику, встановити прапорець Полужирное начертание або Курсив у групі Формат номера страницы.

Щоб відформатувати текст предметного покажчика, виділіть текст у полі основной або дополнительный, клацніть його правою кнопкою миші і виберіть команду Шрифт та з адайте необхідні параметри форматування.

Для збирання предметного покажчика треба клацнути у документі місце, куди треба помістити предметний покажчик потім на вкладці Ссылки у групі Индекс клацнути Вставить индекс.

Щоб обновити предметний покажчик, треба клацнути його і натиснути клавішу F9, або вибрати команду Обновить указатель у групі Указатель на вкладці Ссылки.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)